Clokanje zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Clokanje

želio bi clokati procesor

eh sada otkud da počnem evo prvo navedem svoju konfu

cpu-amd athlon 2.8ghz ali radi na 2.6ghz

matična-asrock am2nf6g-vsta

grafička-nvidia geforce 7100gs

ram-1gb

hdd-150gb

napajanje neznam ali piše na njemu 220w

ovo se meni ne čini jaka konfa ali je komp za 10

cod4 vrti bez problema a cod4 mw2 još nisam probao

pa ako bi mi netko htio pomoči iskusan i neka kaže ako treba jače napajanje ili što svi komentari su dobrodošli

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Clokanje

kaj niko nezna

16 godina
neaktivan

Ne isplati ti se to clockat, pogledaj si temperature, napajanje ti je preslabo za ikakvo veće klokanje, grafika ti je preslaba za MW, probao sam igrati na 7300 GS ali šteka za poludit čak i na jačem kompu. Okani se toga i kupi novi komp (ili grafiku)

EDIT: procesor ti je OK, ali grafička ti je živi šrot, moja preporuka ti je 4670 ili 4650 s 1 Gb koja košta oko 500 kn.

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 17:23 (Katana).
16 godina
Clokanje

Imas tutorijal o clockingu.Zato se i tut napravio da bi se ovakve teme izbjegavale u sirokom luku..a sta ces,ima jos bisera.ili LJENCINA.Procitaj si tut i mirna bosna

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Katana kaže...

Ne isplati ti se to clockat, pogledaj si temperature, napajanje ti je preslabo za ikakvo veće klokanje, grafika ti je preslaba za MW, probao sam igrati na 7300 GS ali šteka za poludit čak i na jačem kompu. Okani se toga i kupi novi komp (ili grafiku)

EDIT: procesor ti je OK, ali grafička ti je živi šrot, moja preporuka ti je 4670 ili 4650 s 1 Gb koja košta oko 500 kn.

haha i ja sam mislio da je grafika srot ali nije najnovije igre vrti ali ipak sam si i ja mislio kupiti novu grafu i da te pitam koje napajanje uzmem i koju grafu i da li bi onda mogao clokat proc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice