kolko bi se mogo novi Phenom II 955 clockat bez dizanja voltaze bi iso na 3.5?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
3,4Ghz je neki max za default voltažu kod x4 940,x3 720,ali sve zavisi do primjerka.
A šta ti smeta ako digneš voltažu malo? To su meni glupa pitanja, kupi ga i probaj nemože ti nitko točno reći.
3,4Ghz je neki max za default voltažu kod x4 940,x3 720,ali sve zavisi do primjerka.
A šta ti smeta ako digneš voltažu malo? To su meni glupa pitanja, kupi ga i probaj nemože ti nitko točno reći.
Ja sam uspio dosta slabiji i jeftiniji AMD BE (oko 500 kn) dići sa 2,7 GHZ na 3,4 GHz i to sa jeftinim AC 64 pro kulerom (oko 150 kn) nema razloga da ti ne budeš sa takvim procom još uspješniji. A na kraju ako i malo pretjeraš ništa ne brini, samo postavi u biosu kritičnu temp na 90 stupnjeva i tjeraj ga do krajnjih granica. Imaju oni solidnu zaštitu, pa ako ti ne bude proradio komp nakon jačeg kloka, napravi clear biosa i to je to. Znat ćeš di mu je granica, a nećeš ništa spaliti.
pa nisam ni mislio OC nes strasno (5.0-6.0) bio bi zadovoljan sa 3.6 a ono sta bi bas volio i bio jako zadovoljan je (4.0-4.2) neznam zasto sam se bas za tu cifru odlucio al mi se sviđa jako...
Još jednom pogledaj link koji sam dao...