evo ja sam svoju 5670 512 mb gddr5 clockao sa 775/950 na 800/1000 u kombustoru prolazi i na vise bez problema dok kad uđem u black ops vec se u izbornom meniu srusi,igram na high 2x AA sta bi mogo bit problem???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Spusti malo takt jer kombustror ne opterecuje isto koliko i igrica il skini 3dmark 11
Mrvicu joj povecaj napon .
da al ako spustim takt neznam dal uopce ima smisla clockat jer mi je normalno na 775 a ja sam digo na 800,tako da cu najvjerajatnije dizat napon
Malo digni napon pa vidi jel onda se rusi u igri
5670 nema softwerski da se dize napon decko je tek kupio grafu i nema smisla njoj dizat napon da dobije malo vise a i grije se previse brutalno...
nemoj dizat napon, šibni vent na 100% jer je jako tih i isprobaj karticu na 850/4200. meni je na tim taktovima radila skroz stabilno bez diranja napona.
skini si GPU Tool i diži za 10mhz i svaki put odvrti "Test for stability" nekih 5 min i gledaj jel ima artifactova
evo ja sam svoju 5670 512 mb gddr5 clockao sa 775/950 na 800/1000 u kombustoru prolazi i na vise bez problema dok kad uđem u black ops vec se u izbornom meniu srusi,igram na high 2x AA sta bi mogo bit problem???
koji je proizvođač grafe, predpostavljam sapphire, možda griješim...
sapphire je
CEmu ati tool koji je zastario kad ima trixx i msi afterburner te kombustor da provjerava.
Da saphire mu je i moja 5570 ide na 900/1300 bez problema dok nejgova 5670 bas nece :/ ko da je u banani ahhah
sapphire je
odi u ccc, otvori overdrive, stavi vent na 100%, digni taktove na najviše što može - 850/4200, i testiraj pomoću furmarka, gledaj ima li artefekata. trebala bi raditi bez dizanja napona na tom taktu, ja sam imao vtx 5670 1gb ddr5, imale su isti cooler...
ma sigurno nije vent digao na 100% pa mu se pregrije malo
sumljam da mu se pregrije iako mu je i to moguce da iako sam mu reko da stavi fixed ventilator na 100% kad OC mozda je forgeto
ma stavio sam fan na 100% ali sumjam da bi se uopce uspjela pregrijat kad se rusi cim uđem
pa kad loada igru trosi dosta resursa pogotovo u black opsu
Dobro zavisi od akrtice do kartice nemoze se svaka isto clockat kao ni procesor.
znaci core mogu dizat bez beda preko 900 dok memory ne preko 1000 nikako
znaci core mogu dizat bez beda preko 900 dok memory ne preko 1000 nikako
mislim da nećeš s core-om preko 950, a memorija može i preko 1050, bar je u mom slučaju tako bilo...