5 GHz OC Club izdvojena tema

poruka: 1.161
|
čitano: 358.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: 5 GHz Club
Penryn kaže...
zoharbizo kaže...

1,375V za 4,7 ghz.Ili cak 1,295V za 4,4 ghz,nema potrebe za visim clockom.Na 5,0 ghz mi botlenecka ovu HD 4670.{#}

{#}

Sad uvališ jednu HD7950 i idealna kombinacija. Što se tiče takta, ja bi prije 4.4GHz uz niži napon nego 4.7GHz uz viši. Alergičan sam na visoke napone na sandyu. {#}

E i obavezno 2 venta na Hypera, predebel je i limići su pregusti da bi jedan vent napravio dobar protok zraka kroz njega.

Sve u svemu {#}

Cekaj da mi dosadi,onda cu ga opalit na 1,435V za 5 ghz.Pa neka placeeee a Hyper ce da hladi.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Cekaj da mi dosadi,onda cu ga opalit na 1,435V za 5 ghz.Pa neka placeeee a Hyper ce da hladi.{#}

Nemoj bit lud. {#} 1,44v nebih dao Phenomu II a kamoli sandy-u za 24/7.

14 godina
Penryn kaže...
zoharbizo kaže...

Nemoj bit lud. {#} 1,44v nebih dao Phenomu II a kamoli sandy-u za 24/7.

Hardwer je tu da se trosi.Inace ima i ludih od mene,jedan ga forumas vec dugo drzi na 5ghz i 1,45V.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Hardwer je tu da se trosi.Inace ima i ludih od mene,jedan ga forumas vec dugo drzi na 5ghz i 1,45V.

Haha, sretno ti bilo. {#} Još uvali kakvu pošteniju grafu i uživaj. {#}

14 godina
5 GHz Club

Zasad neka stoji na 4,4 ghz.Ionako ima previse snage.A sto se tice ove HD 4670,Skyrim jedino igram i ide mi sve na ultra osim AA koji je na off zajedno sa FXAA.Uredno radi i uzivam.BTW Sykrim je mnogo CPU ovisan,sa HD 4670 mi je nudio sve na max a na Athlonu mi je nudio samo high settings sa HD 5870.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2150914

MBO ASRock 970 Extreme4

CPU AMD FX-4100 X4

Prime95 15min stabilno, poslije toga BSoD.

Stock cooler.

nije ni cudo sa 1.52v lol

xfact
13 godina
protjeran
5 GHz Club

Evo i mene sa Bulldozerom, uskoro jos veci taktovi, samo treba neke stvari postelati i slicno

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2193595

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
5 GHz Club

Vracam se nazad.Bilo mi dosadno.I5 2500K na 5100 mhz.

8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
5 GHz Club

Ohoo, našli ste se. Sad će procesori da crkavaju lagano.. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
=xfact= kaže...

nije ni cudo sa 1.52v lol

Bro, stock cooler, jest da je deblji nego Phenom II stock cooler, ali svejedno, stock cooler bro,

na stolu, pregrije se. Ploča može, ne može CPU preko 70 stepeni.

Fatal1ty u kejsu i HR-02, nema boga da ih nosim na posao radi "zahebancije i slobodnog vremena".

Evo za primer, 960T @ X6 i 980 Ex3 rev2.0, 1.45V 4.4GHz prime95 stabilno 'ko Velebit!

E to ja zovem stabilan i unlockan CPU.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Penryn kaže...

Ohoo, našli ste se. Sad će procesori da crkavaju lagano.. {#}

Dok mi ASUSICA ne padne u ruke nista vise od X51.Tako mi se cini.BTW nista njemu nece biti,malo balkoniranja i super cooler kojeg jos hlade 3X120mm venta nedaju da mu ista bude.

13 godina
protjeran
5 GHz Club

Sutra ja ganjam veće frekve 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Sutra ja ganjam veće frekve 

Opran si na Cinebenchu,cekam te.{#}

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Bro, stock cooler, jest da je deblji nego Phenom II stock cooler, ali svejedno, stock cooler bro,

na stolu, pregrije se. Ploča može, ne može CPU preko 70 stepeni.

Fatal1ty u kejsu i HR-02, nema boga da ih nosim na posao radi "zahebancije i slobodnog vremena".

Evo za primer, 960T @ X6 i 980 Ex3 rev2.0, 1.45V 4.4GHz prime95 stabilno 'ko Velebit!

E to ja zovem stabilan i unlockan CPU.

Jesi ti dobio takve vrijednosti na 960t i s kojim hladnjakom?

15 godina
protjeran
iggypc kaže...

Jesi ti dobio takve vrijednosti na 960t i s kojim hladnjakom?

Jeste, moja Fatal1ty sa HR-02 coolerom u dobro provjetrenoj Lancool škatulji.

Ostavio bi ga sebi ali sam ga već frendu rezervirao (za sada ga ne clocka, koristi ga na 890GX Ex3, samo otključanog, stock + turbo).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
protjeran
5 GHz Club

Bože dragi ali su zakomplicirali onaj HW BOT, ko da ispunjavam neke ispite a ne score jbt

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5 GHz Club

Thought I couldn't do it, but I've made it! 5200MHz! {#}

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 16:21 (FiCo_Ri).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
5 GHz Club

ici ce još,ovo je zagrijavanje ;)

5ghz

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Neće {#}

I ovo je previše napona, ok možda za validaciju samo.

I da, napravi ju opet jer ti je ova odbijena.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Neće {#}

Benchao sam ja na tom naponu i 5100 mhz.Sa boljom plocom cu i na 5200 benchati.Bitno da temp ne idu visoko,meni nisu isle preko 60C.

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Neće {#}

tek sada skonto da je odbijena

ići će ći,inaće već je taj proc išao preko 5.6 kod bivšeg vlasnika{#}

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
17 godina

Sa sve 4 jezgre? {#}

I na kojem naponu? Dobar primjerak onda {#}

Imam pitanje, koliko manji napon treba sa 2 uključene jezgre? Čisto da bencham da vidim koliko može...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Sa sve 4 jezgre? {#}

Imam pitanje, koliko manji napon treba sa 2 uključene jezgre? Čisto da bencham da vidim koliko može...

vidio sam na pcexpertu da je magarac na 2 jezgre dao 1.67 za 5.6ghz

inace moj primijerak je isto sa pcexa,i vozen je na 56 multi{#}

17 godina

Vidi ovoga od Vave - istina da je hlađen suhim ledom, ali opet odličan rezultat. {#}

Sada čekamo tebe hehe!

15 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
Pero Dinamit kaže...

Sa sve 4 jezgre? {#}

vidio sam na pcexpertu da je magarac na 2 jezgre dao 1.67 za 5.6ghz

inace moj primijerak je isto sa pcexa,i vozen je na 56 multi{#}

Na zraku/vodi ce ti sigurno za validaciju 5.6+ trebat 1.65V+.

Meni je za 5.710MHz trazio oko 1.7V na dvije jezgre za validaciju na zraku i spi 1m/32m, za 3d stabilnost ipak je potrebno subzero hladjenje pri ovim naponima, pa sam 3d radio na 5.5-5.6GHz ovisno o testu....

Google is your friend
13 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Nisam mogao odolit dok nije zasvjetlilo 5700Mhz.... tocnije 5.712MHz - zracno hladjenje sa klimom {#}

Mislim da bi na vodi trebao ici blizu 5800Mhz, mozda i preko {#}

inace hladniji cip u zivotu nistam vidio, idile je 35 stupnjeva.....

hebote tek sad vidio.. fak jeahhhh!!!!!avion od proca!!!

xfact
14 godina
neaktivan
5 GHz Club

6 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

HT stavi na off pa ce ici mnogo vise.

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
BlueMax kaže...

HT stavi na off pa ce ici mnogo vise.

Nije mi cilj sto visi takt nego sto jaci procesor za render 24/7.

14 godina
5 GHz Club

Onda nemoj ici preko 1.375V na dobrom zracnom hladenju,to je max granica.Postici ces oko 4,7-4,9 ghz full stabilno za 24/7.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice