Skoro na 5ghz imam malih poteškoća sa matičnom pokušavam sredit, bios je pre bugovit trebam neki beta ili modani ...
Skoro na 5ghz imam malih poteškoća sa matičnom pokušavam sredit, bios je pre bugovit trebam neki beta ili modani ...
U krivoj temi si postao...za 4GHz imaš drugu temu
Na 5GHz sigurno ne. Napisi ponovo u ovoj temi. Mogo bi na 4GHz-4,2GHz sa dobrim coolerom, ali je pitanje dal bi regulacija od mbo to izdrzala.
Stavi CPU Spread Spectrum na ENABLE, da ti bclk bude na 100 ravno...
Jesam samo ja lud, ili tu nešt smrdi, na 1.16 V ide preko 5 Gzh?!
Ma je vraga napon je bio 1.42 nego cpu z se zblesira kao i onaj blesavi asrock f stream program ništa nevalja
Ma je vraga napon je bio 1.42 nego cpu z se zblesira kao i onaj blesavi asrock f stream program ništa nevalja
Pa isključi Intelovu CnQ tehnologiju, zato ti u idlu napon dropa i valadilacija ne prođe..
Ja tako mogu valadirati 4GHz sa 0.950V, samo zbog CnQ.
Ploča isključi 8 faza i radi sa 4 faze na niskom naponu i potrošnja samog procesora/ploče padne na nikakvih 17W.
Ako ne znaš koristiti, tvoj problem dude.
Haha Moj Kihoty sve sam iskopčao čak je i frend bio i dalje, a vidio sam ljudi su pričali da je bugovit bios pogle i na youtube
U UEFI-u se nema šta "iskopčati"...
Evo da i pravi BD uđe u 5GHz club.
Uživajte:
Zašto svima na kraju imena piše ES, šta je i ovo engingering sample ili ?
To je FX-8130, vjerovatno ga tako CPU-Z prepoznaje.
Čak mu je stavio i pod PSN FX-8150, makar to nije radi manjeg početnog množitelja.
Zašto svima na kraju imena piše ES, šta je i ovo engingering sample ili ?
Ako pise ES znaci da je ES sample.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2150914
MBO ASRock 970 Extreme4
CPU AMD FX-4100 X4
Prime95 15min stabilno, poslije toga BSoD.
Stock cooler.
Bok, znali netko dal mogu ja svoj AMD Phenom II X6 1075T stavit na 5GHz i koje voltaze bi trebao staviti?
Koristim Gigabyte 870-a UD-3, Mugen 3 cooler
I kako da stavim latencije memorije ako neko zna i kuzi se neka molim rece. TY i LP
Bok, znali netko dal mogu ja svoj AMD Phenom II X6 1075T stavit na 5GHz i koje voltaze bi trebao staviti?
I kako da stavim latencije memorije ako neko zna i kuzi se neka molim rece. TY i LP
Nes vidit 5ghz s njim.
Jel mos nabaciti koji review o fx 4100 i usporedbu sa drugim procesorima ,gledan nekako strane forume al imaju samo usporedbu sa i5 2500k
Nes vidit 5ghz s njim.
A dal moze ic preko 4GHz sad radi na 4GHz al htio bih ga stavit na malo jace.
Jel mos nabaciti koji review o fx 4100 i usporedbu sa drugim procesorima ,gledan nekako strane forume al imaju samo usporedbu sa i5 2500k
Nisam benčao.
Al mogu reći da je na 4.6GHz stabilan ko stjena, i izuzetno hladan.
1.35V za 4.6GHz, idle temperatura je sa box hladnjakom 33°C,
load 53°C. Savršeno.
Ne mozes.Ako dodes do 4 ghz budi sretan i zadovoljan.
Nisam benčao.
Al mogu reći da je na 4.6GHz stabilan ko stjena, i izuzetno hladan.
1.35V za 4.6GHz, idle temperatura je sa box hladnjakom 33°C,
load 53°C. Savršeno.
Naprosto nevjerojatno.
Jel si ti bas birao proc ili si ga uzeo na blef ? (premda i nema neke pretjerane veze, moras imat hebacke srece za tak nekaj - nije valjda da su vecina tak dobri OC-eri)
Prvi FX-4100 koji mi je došao.
Šteta što nije dospio do kuće, da istresem na Fatal1ty i HR-02.
Cudno mi je kako su svi populjuvali fx 4100 a proc se odlicno oc-a pa koliko je onda zapravo los tj dobar u igrama.
Cudno mi je kako su svi populjuvali fx 4100 a proc se odlicno oc-a pa koliko je onda zapravo los tj dobar u igrama.
Stvar je u tome da tako OC-ani je još uvijek slabiji od 965BE pa si onda misli...
Cao dječaci.Evo i mene.VALIDACIJA.
Congrats.
Jel Performa na njemu? Kako si zadovoljan s njom? Koji će ti bit 24/7 clock?
Congrats.
Hyper 612S, kad sam već ovde pa da ti brzinski odgovorim
------------
Skontah da se još nisam upisao u klub, pa eto
Congrats.
1,375V za 4,7 ghz.Ili cak 1,295V za 4,4 ghz,nema potrebe za visim clockom.Na 5,0 ghz mi botlenecka ovu HD 4670.
Congrats.
Hyper 612S, kad sam već ovde pa da ti brzinski odgovorim
------------
Skontah da se još nisam upisao u klub, pa eto
Sad ce i push n pull na Hypera.Penryn Performu nisu imali u ADM-U a nije im nesto izbor coolera pa sam uzeo Hypera za nesto vise novaca.
1,375V za 4,7 ghz.Ili cak 1,295V za 4,4 ghz,nema potrebe za visim clockom.Na 5,0 ghz mi botlenecka ovu HD 4670.
Sad uvališ jednu HD7950 i idealna kombinacija. Što se tiče takta, ja bi prije 4.4GHz uz niži napon nego 4.7GHz uz viši. Alergičan sam na visoke napone na sandyu.
E i obavezno 2 venta na Hypera, predebel je i limići su pregusti da bi jedan vent napravio dobar protok zraka kroz njega.
Sve u svemu