Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ekipo, 

Evo zadnja 3 posta znaci prije 3 sata mi je bio zadnji od ta tri vidim ogromni pad likeova/viewova i commenta. Do prije 3 sata svaki status imao je minimalno 35 likeova, par komentara i preko 50tak viewsa. Sada svi oko 10tak likeova i 20-25 viewsa. Znate mozda uzrok tome ili je to slucajno tako ? Nisam prije ni saada followao nikog i imam oko 990 followersa. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

Probaj ovih 10 postova rasporediti u razlicita vremena dana. Znaci napisi 2-3 ujutro, pa 2-3 poslije podne i ostatak navecer. 
Ili ako vidis da ti npr u podne najvise ljudi lajka onda pisi i budi aktivan sto vise u to vrijeme

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ideja s pisanjem postova u različitim razmacima pa praćenje je ok, a možete recimo i pratiti kad ostali objavljuju pa po tome vidjeti kada su vam najviše aktivni ljudi koje followate. Otvorite notifikacije pa gledajte učestalost objava drugih u različitim dijelovima dana, ako ima jako puno "a few seconds ago" ili "one minute ago" jasno je da su tad ljudi aktivni, treba uzeti u obzir da će količina nedavnih objava ovisiti o broju ljudi koje followate, ali neovisno o broju trebali bi vidjeti kada se cesce objavljuju postovi.

13 godina
Zarada na BubbleWs

Nakon misec dana izbivanja vracam se bubblewsu

Imate neki savjet za mene vidim da se dosta toga promijenilo

Inace vise nemogu lajkat post odma nego prvo moram uc u njega da bi ga lajkao?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

evo napokon i ja danas napravio redeem od 54$, nadam se da je sve u redu pa cu dobiti obavijest od paypala kroz neko vrijeme

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
15 godina
Zarada na BubbleWs

Jesam ja jedini koji nije dobio novac, još od 9. srpnja?

Swedish latin super funk.
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs
sirka666 kaže...

nisi jedini... ja nisam dobio novac za 30.6., 4.7. i 15.7.

slao sam im brdo mailova, na nekoliko su mi odgovorili da im posaljem podatke o svakom reedemu, nakon toga vise ne odgovaraju niti salju isplate

znam da nisam prekrsio niti jedno pravilo, nisu me bannali na stranici

http://www.facebook.com/webshop112
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Ja sam evo 3. Dan 23 dollara i odlicno je,jucer malo to s postovima,ali sve se rijesilo :)
13 godina
Zarada na BubbleWs

Kakvi su sad ovo Featured postovi? Možeš platit da ti je post na naslovnici? {#}

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
11 godina
protjeran
bed-boy11 kaže...

Kakvi su sadta ovo Featured postovi? Možeš platit da ti je post na naslovnici? {#}

Glavni odaberu neki zanimljiv post i postave ga kao geatured i ona kruzi po ppcetnoj stranici par sati

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...

Nakon misec dana izbivanja vracam se bubblewsu

Imate neki savjet za mene vidim da se dosta toga promijenilo

Inace vise nemogu lajkat post odma nego prvo moram uc u njega da bi ga lajkao?

Piši što više postova jer ne idu svi na naslovnicu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 13:05 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
bed-boy11 kaže...

Kakvi su sad ovo Featured postovi? Možeš platit da ti je post na naslovnici? {#}

di platis, kak platis? Ako se isplati , zašto ne...

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Featured postovi su najgora stvar koju su mogli stavit. Na temelju toga sta je neko poznat, jucer se registrirao, kao neki TV voditelj napisao post i stavili ga pod featured, stavili na fejs, nez za twitter jeli objavljeno ... i lik vec 11-12 sati stoji na naslovnici i ima vise od 1200 lajkova. Naslovnica vise nije toliko puna novih postova, prije je bilo ono '4 minute slave' a sad je 1 trenutak slave, jer se ne refresha dovoljno pa kad se pojavis na naslovnici jedino se mozes nac ako scrollas .... jadno

11 godina
protjeran
Balkana kaže...

Featured postovi su najgora stvar koju su mogli stavit. Na temelju toga sta je neko poznat, jucer se registrirao, kao neki TV voditelj napisao post i stavili ga pod featured, stavili na fejs, nez za twitter jeli objavljeno ... i lik vec 11-12 sati stoji na naslovnici i ima vise od 1200 lajkova. Naslovnica vise nije toliko puna novih postova, prije je bilo ono '4 minute slave' a sad je 1 trenutak slave, jer se ne refresha dovoljno pa kad se pojavis na naslovnici jedino se mozes nac ako scrollas .... jadno

Slazem se.

Sad kad dodes i ako dodes na naslovnicu tam si mozda 1 minutu tak da i nema nikalve koristi vise od toga. Prije se refreshalo svaku sekundu (stari bbws) i samo si otvaral i lajkal a sad nemozes nac nove postove jer prikzije svaki 30ti post na naslovnoj.

Jeho ih voditelj.

13 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
sirka666 kaže...

nisi jedini... ja nisam dobio novac za 30.6., 4.7. i 15.7.

slao sam im brdo mailova, na nekoliko su mi odgovorili da im posaljem podatke o svakom reedemu, nakon toga vise ne odgovaraju niti salju isplate

znam da nisam prekrsio niti jedno pravilo, nisu me bannali na stranici

Ja sma poslao jedno 10 mailova i onda mi je odgovorio frajer da je on osobno poslao zahtjev za moju uplatu te ce se to sto prije rjesit. Eto i ja cekam 09.07...

Bene docet, qui bene distinguit.
16 godina
Zarada na BubbleWs
Hmm od moja 33 posta 1 je bio na naslovnici... Jesam samo ja te sreće? Hh
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
oo7 kaže...
Hmm od moja 33 posta 1 je bio na naslovnici... Jesam samo ja te sreće? Hh

ja svoj jos nijednom nisam vidio tako da, nisi haha

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
15 godina
Zarada na BubbleWs

vjerojatno niste dovoljno aktivni i nemate dovoljno followera

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
Zarada na BubbleWs

Registrirao se prije par dana, napisao 15-ak postova, skupljao followere ko lud i skupio 8-9$, a za što?
Sve mi se čini da je još jedna od onih scam stranica koja ne isplaćuje pare ili isplaćuje samo nekima..

6 scam
6 legit
Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
maxy0 kaže...

vjerojatno niste dovoljno aktivni i nemate dovoljno followera

istina ja i nisam vise aktivan kao nekada, sada napisem po 2-3 posta dnevno, ali imam 1000+ followera

dv14 kaže...

Registrirao se prije par dana, napisao 15-ak postova, skupljao followere ko lud i skupio 8-9$, a za što?
Sve mi se čini da je još jedna od onih scam stranica koja ne isplaćuje pare ili isplaćuje samo nekima..

meni su isplatili, neznam kako zaradjuju niti ista, ali ima nas 5-6 koji su dobili novce..

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nis vam ne znaci bit na naslovnici jer ste tam mozda minutu ... jucer sam bil navecer na naslovnici i jedva 100 lahkova, a prije 60lajkova..

Opet dosle neke krave i odma featured i sharanje..pas m.ū

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

10 a ne 100

15 godina
Zarada na BubbleWs

Hm, neznam kako je to kod vas al kad dodem na naslovnicu, iako jako kratko skroz na vrhu, skupim 50-ak lajkova odmah i jos 50-ak kroz lajkanje svih postova s naslovnice par puta

11 godina
protjeran
maxy0 kaže...

Hm, neznam kako je to kod vas al kad dodem na naslovnicu, iako jako kratko skroz na vrhu, skupim 50-ak lajkova odmah i jos 50-ak kroz lajkanje svih postova s naslovnice par puta

Jesi siguran? Pd jucer ti post samo proleti kad je na pocetnoj

15 godina
matija410 kaže...
maxy0 kaže...

Jesi siguran? Pd jucer ti post samo proleti kad je na pocetnoj

jesam, evo ovaj mi je post sad zavrsio na 1. mjestu na naslovnici i u roku 3-4 minute je vec skoro pri dnu stranice al su se lajkovi skupili

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Dali se mogu stavljat slike sa pixabaya? Nece biti nikakvih problema ako napisem da su s tog servisa i dodam njihov copyright ?

11 godina
protjeran
Bash kaže...

Dali se mogu stavljat slike sa pixabaya? Nece biti nikakvih problema ako napisem da su s tog servisa i dodam njihov copyright ?

Zato i je tam ta aplikacija. Možeš.

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

maxy0 Jel ti ovaj zadnji otisel na naslovnu? (o nedelji)

15 godina
matija410 kaže...

maxy0 Jel ti ovaj zadnji otisel na naslovnu? (o nedelji)

da, 3. je bio.. 

15 godina
Zarada na BubbleWs

evo stigla i 2. isplata... 20.7. redeemo :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice