Danas prvi dan da sam napisao nesto konkretno i followao ljude,a evo sad na kraju dana 9$ se nakupilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji tecaj je kada primamo novce s bubblea na paypal pa kad nam to sjedne na karticu ? Koliko ti je trebalo da dodjes do tih 50$?
Ne znam koji tečaj bude al sve ti je tu negdje. Ne znam koliko mi je trebalo, na staroj stranici se lakše skupljalo.

Samo salji i nemoj odustat ak znas da nisi prekrsil pravilo..isplate poslije 15.7 nebudu isle tak tesko..

Jedno pitanje,
smijemo li mi za avatar i za header staviti bilo koju sliku, znaci moze i sa interneta ili i tu vrijedi pravilo da mora biti nasa slika?
Avatar i header stranica na profilu nisu vezane za to pravilo, vidim ljude koji koriste slike poznatih ljudi i nista im nije...
Nego, nesto se cudno danas dogada, nemogu vidit niti jedan oglas na stranici/postovima ... ?
Samo salji i nemoj odustat ak znas da nisi prekrsil pravilo..isplate poslije 15.7 nebudu isle tak tesko..
Znam da nisam prekrsio nikakvo pravilo, nego su se javili i rekli da imaju problem sa slanjem, da to popravim i da se javim, ja se javim i eto, otada nikakvog odgovora, a proslo je vec mjesec i nesto dana od redeema

ne.. oni ti to ne racunaju tako. Računaju tako da u zadnjih 24 sata smijes 10 postova objaviti
Svakome se resetira posebno..
Ak si submital post u 8h,9h,10h i onda zi je ostalo 7 postova e onda drugi dan iszo u 8h dobis jedan post. U 9h drugi i u 10h treci..

Kako to mislis da nemudu isle tako tesko isplate poslje 15.?
na svakom skoro postu imam vise lajkova nego view-ova sto je nemoguce... ne varam nikako tako da nezz sta je to
Ovo nije provjereno, no moguce je da postoje botovi koji automatski lajkaju postove, a sad jeli im se prizna view (jer uopce netrebas otvorit post da lajkas) to nez.
I meni je jedan post tak sjebhan..view lile

jel može netko provjeriti jel moj profil još aktivan? sad sam se probao prijaviti na profil i piše mi neki error da je login incorrect, nije mi jasno (nisam bio aktivan jedno 2 dana) :/
mastergcro
Izbrisan si

Novosti na stranici u vezi notifikacija!
Puno bolje su sada, uz All, likes, comments pojavilo su se i konekcije i mentions. Takoder, kod nove notifikacije koja nije otvorena, sada je narancasti kruzic koji to oznacava.
Svaka cast bbws timu, sve bolja i bolja im je stranica
Novosti na stranici u vezi notifikacija!
Puno bolje su sada, uz All, likes, comments pojavilo su se i konekcije i mentions. Takoder, kod nove notifikacije koja nije otvorena, sada je narancasti kruzic koji to oznacava.
Svaka cast bbws timu, sve bolja i bolja im je stranica
i uz to maknuli submitted, sto i nije tako dobro
Ali to nije sve jos uz ta sva poboljsanja dobijete hebene errore natrag...bas su mi falili

i kak da ja sad saznam zašto sam izbrisan?? kakve su to sad fore jbte, preko mjesec dana sam na njemu bez problema, skupio sam 1000 folowera i sad me izbrisu, a koristio sam svoje slike i stavljao svoje tekstove i jos stavio copyright ?
Ne znam stvarno, mogu ti samo reci da nikako nije zbog neaktivnosti jer i sam nisam se uopce prijavio na bubblews barem 2 tjedna i sada sam se vratio bez problema, nitko nije dirao account.

i kak da ja sad saznam zašto sam izbrisan?? kakve su to sad fore jbte, preko mjesec dana sam na njemu bez problema, skupio sam 1000 folowera i sad me izbrisu, a koristio sam svoje slike i stavljao svoje tekstove i jos stavio copyright ?
Contact
Čestitam..
Jel ko zan na kojem su danu došli za isplatu. Znam da je skora neko rekao da je 15.7
Jel ko zan na kojem su danu došli za isplatu. Znam da je skora neko rekao da je 15.7
Sad su na 17-18

to ti je novi update. ''Featured posts'' odabrani postovi ostaju malo duze vremena na naslovnici.. prozuji malo po naslovnici, ima ih vise s jako puno lajkova