B ih jebo. Jos nema isplate za 29. A isplacuju za 30.
Znaci da su te preskocili ili si prekrsio neko pravilo? Ne kuzim...
B ih jebo. Jos nema isplate za 29. A isplacuju za 30.
Znaci da su te preskocili ili si prekrsio neko pravilo? Ne kuzim...
Nisam jos nijednom prekrsil pravilo u ovih godinu dana...neznam kaj delaju..jos neki nisu dobili isplate od 29.
Nisam jos nijednom prekrsil pravilo u ovih godinu dana...neznam kaj delaju..jos neki nisu dobili isplate od 29.
Onda budes valjda dobio...Al im sporo ovo ide stvarno. Nadam se da ce ubrzat to nekako.
Je li uspio napravit kakvu skriput za auto like . Ja nešto pokušavam , pa ću vidjet. Našao sam za mozilu na internetu dosat macro skripti za like pa ću njih probat
Bojim se da nije pametno koristiti te autolike skripte. Postoji mogućnost da vas otkriju i onda ništa o novaca i nažalost opet će se pojavi postovi kako je Bubblews scam i kako varaju ljude. Ali ako tko koristi neka nam iz prve ruke kaže svoja iskustva, tako će biti najbolje. Ovako su samo nagađanja.
A kad smo već kod toga, ja se u zadnje vrijeme mučim. Jedva par pogleda i lajka po postu skupim. Morat ću ovaj vikend malo poraditi na novoj taktici.
Ma imaju trenutno problema sa stranicom. Svaki put kad ubace neki novi feature na stranicu bude problema s postovima.
s obzirom da je vrijeme godisnjih....ak se ode na tjedan, dva, tri i acc bude neaktivan...jel to u redu? ili treba nekaj posebno napravit?
Evo ja sam upalio skriptu od kolege na 100 iteracija pa cemo vidit. Ako se koristi umjereno, mislim da nece nista skuzit, jer izgleda kao normalno ponasanje usera.
Evo ja sam upalio skriptu od kolege na 100 iteracija pa cemo vidit. Ako se koristi umjereno, mislim da nece nista skuzit, jer izgleda kao normalno ponasanje usera.
sta vam vrijedi to random lajkanje ako ce se inako maknut te notifikacije za par minuta.. jedino ako ce lajkat online usere?
Ovo je vise 'spray and pray' taktika hahah
Acc nemoze bit neaktivan..
Samo se vi zezajte sa skriptama, prestati ćete kada dobite virus i ban sa BWs-a.
Nisam dobil pare..koji kuraac..
Dommmy ti bi trebal sad dobit na 30.6 su
Jesi ih probao kontaktirat da vidiš u čemu je problem ?
Jesi ih probao kontaktirat da vidiš u čemu je problem ?
Ma jesam ali goli k..sad cekam i nepisem dok ne dobijem sve 3..
Ni ne budes dobio jesi siguran?
Kako sad, ja sam redeemo tamo negdje 6.7. znaci ima jos do mozda tjedan dana?
Ni ne budes dobio jesi siguran?
Kako sad, ja sam redeemo tamo negdje 6.7. znaci ima jos do mozda tjedan dana?
Sry mislil sam da si ti 30og redeemal.. neznam budem videl
vidio sam par postova gdje su rekli da su dobili 1 dan prije cijelog mjeseca..
I meni su odgovorili na mail da je rok 30 dana...znaci od kada su nove stranice, ocito se jos vise produzilo vrijeme isplate..mjesec dana, malo previse.
Očito samo Matija.
Sad kad je na BubbleWs došla navala ljudi sa ovog foruma, više ne isplaćuju. Hahahah :D
Evo i mene gore:
Edit: Link uklonjen zbog brisanja acc-a
Kaj se to događa j**. Pa ovo sad ide užasno sporo, nemožeš više ni lajkove i viewe skupljat ko prije...katastrofa!
Haha došli mi s bug-a pa onda formirali facebook grupe i raznim skriptama i s**** bali im stranicu.
Hajde molim vas pročitajte ovaj članak pažljivo pa možda drugačije budete razmišljali o ovom half-scam sustavu. LINK
Uzalud trošite svoje vrijeme... Inače ja se bavim online zaradom i nisam onaj koji misli da se nemože zaraditi solidna lova preko interneta ali ovo nebih nikad radio jer ovo čista navlakuša. Čak ako vas i isplate to može biti samo jedamputa i nikad više. Nemojte biti naivni... ustvari sami ćete se uvjeriti ako još ne vjerujete.
Evo šta čovjek kaže:
Well, my final conclusion is, Bubblews is a fraud. I base my conclusion on the following facts:
Evo ja malo prije redeemao po drugi put. Nadam se da bude nesto od toga.
Kak ti uspijes nabit tolike pare...meni jedva 20 lajkova po postu
A cuj, ipak trebalo mi je skoro 20 dana..jel lajkas sa naslovnice? Ja lajkam s naslovnice sve i followam sto vise ljudi. Za sad imam 2600 followera..