Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 180.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs
animal4444 kaže...

Jedan "hint" zajebite ove filipince, retko ko od njih uzvraca lajk, trazite amerikance oni komentarisu i lajkuju ko ludi 

daj nekog dobrog da ga konektam :D

di da ih najdem :D

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ja tako idem na neke postove i citam komentare, i dodajem onog sto pise normalno i tako to, a ne ono tenk ju maj frend good post. Trazi one sto raspletu jezik na neciji clanak pa ih dodaj 

15 godina

danas napišem dosta teksta, jedva 7 lajkova. WTF

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina
protjeran
dj_renny kaže...

Nije do tekstova...

...kad napises post nemoj cekat lajkove jer ti nece doc..moras ih sam zaradit

Prije nego se regate na bubblews kontaktirajte me na PP
15 godina
dj_renny kaže...

Dodaješ što više ljudi, lajkaš svima, komentiraš pa će i oni tebi, treba malo vremena da se pohvata sve.

Swedish latin super funk.
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

&carlika radi super..postovi su onakvi kakvi bi trebali,slike tskoder a i zarada mu dobro ide na postu.. pisite neke dogadaje..takoder nekj kaj bude zainteresiralo citatelje tj. Da budu komentiraki nekj...

15 godina
matija410 kaže...

&carlika radi super..postovi su onakvi kakvi bi trebali,slike tskoder a i zarada mu dobro ide na postu.. pisite neke dogadaje..takoder nekj kaj bude zainteresiralo citatelje tj. Da budu komentiraki nekj...

Hvala :)

zato i kazem, u 4 dana sam zaradio 28$

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Kad je neko od vaših konekcija obrisan vi gubite sve novce koje vam je on zaradil (npr. lajkal,komentiral), tak ak se konektirate s ovim koji krše pravila i lajkaju vam stalno i kad budu izbrisani izgubili bude te te pare koje vam je on zaradil

Također kad obrišete svoj post gubite onoliko kolko je post zaradil (npr. 1,45$ i kad ga izbrišete banka vam se smani za toliko)

15 godina
Zarada na BubbleWs

To je nekako i logično.

14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

A kaj sa dislike? jel ti odbijaju pare ili nešto sl.?

11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Ne odbijaju pare..

..neznam ak imaš koji dislike odi u bank i zbroji sve like/dislike/comment/views i pomnoži sa 0.01 + 1 i reci jel ti ispalo točno kolko je i dole.. ak je nekoliko manje onda znači da ne plačaju za dislike..nisam nikad gledal to

14 godina
neaktivan
matija410 kaže...
kole2689 kaže...

Ne odbijaju pare..

..neznam ak imaš koji dislike odi u bank i zbroji sve like/dislike/comment/views i pomnoži sa 0.01 + 1 i reci jel ti ispalo točno kolko je i dole.. ak je nekoliko manje onda znači da ne plačaju za dislike..nisam nikad gledal to

Ispadne točno koliko imam...Nisam uzeo u obzir dislike...tako da izgleda da se dislike ne naplačuje

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Eto ti onda odgovor {#}

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo, i ja sam se registrirao http://www.bubblews.com/account/245117-ghostofperdition{#}

Znači, ja mogu pisati o bilo čemu samo mora biti nešto što bi moglo zanimati ljude? Još moram malo pročitat po temi i tamo prije nego počnem pisati da se ne zeznem u startu{#}

Beware of the sharp edged weapon called human being
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Meni je račun poništen bez ikakvog objašnjenja. Da li je to zato što sam umjesto svojih slika ubacivao slike iz crtića,pa sam time prekršio autorska prava,pa su mi zbog toga uništili račun ili je to zato što im je server nepouzdan?

13 godina
neaktivan
Re: Zarada na BubbleWs - Dnevni boravak
matija410 kaže...

Post mora bit 400 slova,bez razmaka i znakova, a najvaznije od svega mora bit tvoj, original. Slike nesmijes koristiti sa interneta nego mozes koristit svoje slike koje si slikao ili napravio u nekom programu, takoder moras na kraj svakog posta stavit copyright za post i sliku.

kako stavit taj copyright?

15 godina
walterica kaže...
matija410 kaže...

Post mora bit 400 slova,bez razmaka i znakova, a najvaznije od svega mora bit tvoj, original. Slike nesmijes koristiti sa interneta nego mozes koristit svoje slike koje si slikao ili napravio u nekom programu, takoder moras na kraj svakog posta stavit copyright za post i sliku.

All rights reserved article/image - &tvoj username na bubblews-u

ili nesto u tom stilu

http://www.facebook.com/webshop112
13 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
walterica kaže...
matija410 kaže...

All rights reserved article/image - &tvoj username na bubblews-u

ili nesto u tom stilu

samo to napisati na kraj texta?i to je to?

15 godina
walterica kaže...

da

http://www.facebook.com/webshop112
13 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
walterica kaže...

da

kao to nisam vidio ni u koga dosad? jel se mora?

11 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...

Evo, i ja sam se registrirao http://www.bubblews.com/account/245117-ghostofperdition{#}

Znači, ja mogu pisati o bilo čemu samo mora biti nešto što bi moglo zanimati ljude? Još moram malo pročitat po temi i tamo prije nego počnem pisati da se ne zeznem u startu{#}

O bilocemu sve dok je tvoj tekst. Nesmijes reklamirat nis u tekstu..

Tehno-Istraživač kaže...

Meni je račun poništen bez ikakvog objašnjenja. Da li je to zato što sam umjesto svojih slika ubacivao slike iz crtića,pa sam time prekršio autorska prava,pa su mi zbog toga uništili račun ili je to zato što im je server nepouzdan

Server je sad ok i nije do toga. 99 posto jer si uzimal i koristil tude slike ili screenshootal nekej .. smijes koristiti samo SVOJE slike

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
protjeran
walterica kaže...
mustang995 kaže...
walterica kaže...

da

Svako ko prati pravila ima to

11 godina
protjeran

A što je s avatarom? Mogu li u njega ubaciti nečiju tuđu sliku? Također me zanima smije li moj username biti na stranom jeziku,npr.na hrvatskom?

13 godina
neaktivan
matija410 kaže...
walterica kaže...
mustang995 kaže...
walterica kaže...

da

Svako ko prati pravila ima to

OK..Hvala ti

13 godina
neaktivan
Tehno-Istraživač kaže...

A što je s avatarom? Mogu li u njega ubaciti nečiju tuđu sliku? Također me zanima smije li moj username biti na stranom jeziku,npr.na hrvatskom?

i mene ovo zanima..mora li i avatar biti isto"moj"

11 godina

ja ni nemam avatar, za sad nikakvih problema. A vidio sam likove koji imaju već i po 30 000 likeova i nemaju avatar kao ni ja. Mislim da je to osobna preferencija dal ćeš ga stavit ili nećeš, ali bilo bi poželjno da je neka tvoja slika, makar bzvze.

Evo moj način rada.

1. pogledam banku hahaha :D

2. napišem post tek toliko da  mi se dižu lajkovi dok ja lajkam drugima

3. pogledam notifikacije (prosjek trenutno je oko 600 notifikacija ujutro kad se probudim) odlajkam u zadnjih 4h sve što ima (to je cca 100 postova), ako me neki zaintrigira slikom ili naslovom onda ga pročitam i komentiram, al za cijeli ovaj proces mi treba niti 10min jer otvorim 10 tabova (postova) odjednom i samo lajkam i zatvaram tab

4. konektiram se sa svakim "comented on your comment" i lajkam mu barem jedan post i onda opet počnem preko notifikacija lajkat ljudima koji su meni lajkali i konektiram se sa njima ukoliko nisam

15 godina
MasterG kaže...

Evo moj način rada.

To ti kopiraš moj način rada?

Ban sa Bubblews.

11 godina

hahahahha :D

e da i par prijedloga. slažem se sa ovim gore da ovi tajlanđani dreka ne rade, čak sam vidio par njih koji samo postove stavljaju, apsolutno niti jedan lajk ili komentar!

odete na home page i tamo imate izdvojene postove, odete na one koji maju puno lajkova tipa 200 i više i spojite se sa tom osobom i lajkate post, a onda samo poklikate ljude koji su komentirali njihove postove jer su očito aktivni i još i komentiraju te se spojite i sa njima i lajkate dalje. Ovim načinom sam skupio u nepuna 4h u 3 dana 170 konekcija i 280 lajkova, za početak i starno jako malo vremena nije loše, a imam čak dosta ljudi koji mi lajkaju po 5 postova tj maks

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

"Avatar" ja imam svoj (isti ko ovde). Pa nisam ni stavljal drugi neki.  Stavi neki svoj ili opće nemoj stavljat, svejedno. {#}

Kad vam post na brzinu dobi puno lajkova,pogleda i najviše komentara idete na "HomePage". I na "HomePage"-u svi vide tvoj post i onda dobiš više lajkova,pogleda,komentara. Tvoj post je naprijed sve dok ne submitaš drugi post.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 14:59 (matija410).
15 godina
matija410 kaže...

"Avatar" ja imam svoj (isti ko ovde). Pa nisam ni stavljal drugi neki.  Stavi neki svoj ili opće nemoj stavljat, svejedno. {#}

Kad vam post na brzinu dobi puno lajkova,pogleda i najviše komentara idete na "HomePage". I na "HomePage"-u svi vide tvoj post i onda dobiš više lajkova,pogleda,komentara. Tvoj post je naprijed sve dok ne submitaš drugi post.

bas zato nemojte staviti 5 clanaka odjednom, tko zna, mozda zavrsite na naslovnoj :)

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice