Preporucam svima da napravite twitter, g+ i fb
Djelite svaki post tu i to vam je otprilike dodatnih 10 centi na svaki post
shareao sam jedan post na fb i nisam dobio ni centa :/
Preporucam svima da napravite twitter, g+ i fb
Djelite svaki post tu i to vam je otprilike dodatnih 10 centi na svaki post
shareao sam jedan post na fb i nisam dobio ni centa :/
Zajebite fb i g+, twitter je najbolji
Twitter 7centi
Fb I g+ 2centa
E i da vas pitat Jel se broje nama views od neregistriranih korisnika
Twitter 7centi
Fb I g+ 2centa
E i da vas pitat Jel se broje nama views od neregistriranih korisnika
Neznam ko je to več pital, ali da ponovim. Broje se svi pogledi od registriranih i neregistriranih..
14 postova i $39..nadam se sutra stiščem redeem
Evo i mene :D
http://www.bubblews.com/account/243444-wrba
e da, kak da poslozim malo profil ,a da mi nije jedan post preko cijelog profila?
Evo i mene :D
http://www.bubblews.com/account/243444-wrba
e da, kak da poslozim malo profil ,a da mi nije jedan post preko cijelog profila?
Dobrodošel!
MyHub-Edit profile - Informer (desno)
Ja danas ni posta napisao..jucer samo 2...bas neznam o cemu vise da pisem..
Neznam jel mogu nac neku vijest na netu koja me zanima i zelim pisat o njoj al naravno prepricao bi to svojim rijecima? Jel se to smije?
znaci ja kao autor smijem sam sebi lajkati objavu i shareati na facebooku i twiteru? nadam se da mogu jer sam to vec napravio haha, i zaradio si dodatna 2 dolara :D
trenutno stanje racuna je: 14,03$, na mjehuricu sam registriran nepunih 3 dana (iako imam 30 postova) i jos uvijek nemam dovoljno konekcija i pratitelja da bi za svaki post mogao zaraditi dolar, ali ja sam zadovoljan i ovime, za 3 dana mjehuranja, bit ce dosta :)
Neznam jel mogu nac neku vijest na netu koja me zanima i zelim pisat o njoj al naravno prepricao bi to svojim rijecima? Jel se to smije?
Ja to izbjegavam..
'Plagiarism' znači krađa tuđe ideje ili teksta,riječi..kak nemas kaj pisat pisi o onome kaj vidis oko sebe...krevet,traktor,zid,slika,lampa...izmisli neku kratku pricicu,tekstic
znaci ja kao autor smijem sam sebi lajkati objavu i shareati na facebooku i twiteru? nadam se da mogu jer sam to vec napravio haha, i zaradio si dodatna 2 dolara :D
trenutno stanje racuna je: 14,03$, na mjehuricu sam registriran nepunih 3 dana (iako imam 30 postova) i jos uvijek nemam dovoljno konekcija i pratitelja da bi za svaki post mogao zaraditi dolar, ali ja sam zadovoljan i ovime, za 3 dana mjehuranja, bit ce dosta :)
Dobro mjehuraš
Kara,kara
Kita,kita i eto hita
Skoro svaki post ima bar jedan palac dolje...ko to tu hejta a?
Skoro svaki post ima bar jedan palac dolje...ko to tu hejta a?
Ma pusti nek se zabavlja neki klinjo
otkako sam skuzio da se clanci uopce mogu serat i tvitat, zarada mi se povecala za jos dolar i pol, pa sam sada na 15,7$, a ta brojka stalno raste (vjerojatno jer sam serao na velikim stranicama na facebooku
Jel samo meni nece otvorit all news... Nece mi to otvorit vec 2. dan, a to mi dosta usporava stvaranje konekcija, a time i dobivanja viewova i likeova.
Sve mi oce otvorit osim toga.
Jel samo meni nece otvorit all news... Nece mi to otvorit vec 2. dan, a to mi dosta usporava stvaranje konekcija, a time i dobivanja viewova i likeova.
Meni radi bez jebe. Mora da je do tebe,koristi Google-ov DNS
Evo i ja se registriro pa da vidimo kak ce to ici
otkako sam skuzio da se clanci uopce mogu serat i tvitat, zarada mi se povecala za jos dolar i pol, pa sam sada na 15,7$, a ta brojka stalno raste (vjerojatno jer sam serao na velikim stranicama na facebooku
Pazi kolko puta sheras isti post..
ak mislis na ./news/top to oduvijek sporo radi ili nece otvorit..
Link? :)
Link? :)
za share-anje na g+, jel ima neki poseban gumb kao za fejs i slicno ili samo kopiram link iz adress bara?
za share-anje na g+, jel ima neki poseban gumb kao za fejs i slicno ili samo kopiram link iz adress bara?
Ispod lajk gumba imas gumbe za sheranje..
hmm onda me nekaj blokira jer ih nemam sve...
o da....na IE bez ekstenzija ima sve...thx
Imam jedno pitanje. Vidio sam da je nekoliko korisnika prijavilo probleme sa ovim servisom,npr.da im servis poništi račun,zatim ne mogu pristupiti stranici i još neke stvari. Zanima me da li se to često događa ili rijetko? Ako je često,onda se nema smisla registrirati na taj servis ako će nam on u roku od par minuta poništiti račun ili se blokirati. Prije pet minuta sam se ponovo registrirao na servis i do sada mi nije poništio račun. Ako opet bude problema,dakle ako mi opet poništi račun ili ako se servis opet blokira,neću imati drugog izbora,nego odustati od ovoga. Zato me zanima da li se ovi problemi često pojavljuju ili vrlo rijetko?
UNAPRIJED HVALA NA ODGOVORU!
Pazi kolko puta sheras isti post..
ja shaream samo jednom svoj post na fb,twitter i g+, to je otprilike 0,10$, a imam 30 postova :)
Želio bih vas nešto pitati. Pisao sam sve postove na hrvatskom,a jedan korisnik me je upozorio da moji postovi moraju biti na engleskom jeziku ili će mi BubbleWs izbrisati sve postove koji nisu na engleskom. Sada me zanima da li je to istina? Da li BubbleWs stvarno briše sve postove koji nisu na engleskom ili se taj korisnik samo zeza sa mnom?
Želio bih vas nešto pitati. Pisao sam sve postove na hrvatskom,a jedan korisnik me je upozorio da moji postovi moraju biti na engleskom jeziku ili će mi BubbleWs izbrisati sve postove koji nisu na engleskom. Sada me zanima da li je to istina? Da li BubbleWs stvarno briše sve postove koji nisu na engleskom ili se taj korisnik samo zeza sa mnom?
moraju biti na engleskom, osim ako uz taj tekst na hrvatskom nisi stavio engleski prijevod...
Pisi postove samo na ENG jeziku. Vjerovatno si i zbog toga izbrisan. Errori se pojavljivaju rijetko u zadnjih par dana. Valjda budu uskoro rijesili to do kraja.
Jel zna mozda ko je &plus na bubblews jer krsi pravila?
bas kao sto ti matija kaze, bolje samo na engleskom, sigurniji si...
Ebote lajkam ljudima i konektiram se ko nenormalan a mene niko ziv ne ebe 5% :D fuking indijans! :D