Vuku me za nos

poruka: 1
|
čitano: 554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Vuku me za nos

Pozdrav ljudi,

imam problem a ne znam kako bi postupio. Znači, moj Samsung Ativ S i8750 ima problem. Reklamirao sam ga Linksu(garancija mu je taman pri kraju bila) koji je mobitel uredno uzeo i proslijedio ga je "ovlaštenom servisu". Nakon tjedan dana pošaljem ubit Links servisu koji kaže da je nova matična naručena te da se strpim. Ja im povjerovao da su stvarno naručili matičnu i odlučio sam pričekati, no to je potrajalo dosta dugo. Nakon par upita dobivam e-Mail u kojem piše da je mobitel spreman te zbog duljine reklamacije(trebalo im je 38 dana da promjene matičnu) će mi mobitel poslati na kućnu adresu.

Kad sam dobio mobitel te pročitao papir kojeg sam dobio, posumljao sam da su me vukli za nos, al' ajde, neću se žalit dok ne provjerim. Naime, na papiru je pisalo da je instalirana nova verzija OSa(8.1 je bio u pitanju) te da je uređaj testiran i da prima sve kartice(primječujete da nigdje nova matična nije spomenuta). Upalim ja mobitel, radi sve, na prvu. Odlučim napraviti reset na tvorničke postavke kako bi postavio mobitel kako spada(na mobitelu je već bio podešen OS). Nakon što se uspješno odradio reset, podešavam ja mobitel i on odjednom zablokira. Pustim ja njega nekih 45 sekundi da odstoji(možda se odblokira) ali ništa. Kad sam to vidio, pokušam ga resetirati tako što držim tipku za paljenje/otključavanje na što mobitel naravno nije reagirao. Jedno mi preostaje izvaditi bateriju, napravim to i mobitel se ugasi. Vratim bateriju, upalim mobitel i on zapne na boot screenu(tako gdje je logo WPa 8.1) i takvog sam ga ostavio(nije bio na punjaču). Kad se baterija ispraznila(nakon nekih 18 sati) mobitel se ugasio. Stavim ja njega na punjač da se napuni te ga nakon nekog vremena pokušam upaliti ali on ne reagira na tipku. Tek kad sam izvadio i vratio bateriju nazad, tek onda se može upaliti.

Mobitel sam odmah poslao na reklamaciju(15. prosinca 2015. godine) i evo, mobitel je još uvijek na reklamaciji. Poslao sam im upit na što sam dobio odgovor

Poštovani,

Vaš uređaj je i dalje u testiranju i po svim testovima je hardverski ispravan i uredno radi.
Kolege će Vas kontaktirati kad uređaj bude spreman za preuzimanje.

Danas sam ga dobio)

Poštovani,
Vaš uređaj je još uvijek u testiranju te prema zadnjim informacijama koje imamo od ovlaštenog servisa uređaj uredno radi te problem koji ste prijavili je najvjerojatnije softverske prirode i uređaj je hardverski ispravan. 
S obzirom na to da se radi o ponovljenoj reklamaciji uređaj će se detaljno testirati te ćemo Vas obavijestiti čim će biti više informacija. 
Zahvaljujem Vam se na strpljenu.

Taj je star tjedan dana

Na to(na njihov odgovor od danas) sam im odgovorio(s izgubljenim živcima)

Ažuriraj te ga na najnoviju verziju Windows Phonea 8.1
Mobitel nije uredu, da je uredu ne bi Vam ga vraćao nazad jer mi je isti prijeko potreban.
Ako nastavite s muljanjem kao što me već muljate odkako sam prvi put reklamirao mobitel, možete očekivati inspekciju. Sretna Nova godina.

Ne znam šta bi uradio. Mobitel je bio odličan do trenutka kada mi se javio taj problem. Poslao sam im video na kojem se jasno vidi da je mobitel zablokirao, kao kad sam ga vračao na tvorničke postavke i oni opet tvrde da je mobitel hardverski uredu. Garancija je pri kraju, dal zbog toga oni muljaju? Ako mi možete dati koji savjet, hvala

P.S.: Ne znal dal je dobar forum, ako nije nek mi se moderator javi pa ću napisati u drugi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 16:21 (Dex.pwn).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice