Vracam se na XP

poruka: 22
|
čitano: 1.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

Odlicna mi je sedmica, ali fakat me pati nostalgija za XP-om. Pa ipak sam tolike godine proveo uz njega, a i fali mi kontrola, i opcenito nacin rada u njemu.

Ne znam pruza li jos MS podrsku za njega, ali nisam je nikada ni koristio, staviti cu sve SP-ove i to je to.

Good old XP! 

Ima li jos netko da ga je nostaligija "povukla" nazad sa sedmice?

16 godina
neaktivan
RE: Vracam se na XP
Bilo bi lakše da si napravio virtualnu mašinu, pa u nju stavio XP
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Vracam se na XP

Mene je povukao hardvare, nikakva nostalgija.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

Pa zapravo, osim nostalgije, povukla me i cinjenica da na 7-ici ne mogu igrati ni chessmaster, a kamoli neku zahtjevniju igricu, a ni pokrenuti vise zahtjevnijih programa istodobno.

17 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Pa zapravo, osim nostalgije, povukla me i cinjenica da na 7-ici ne mogu igrati ni chessmaster, a kamoli neku zahtjevniju igricu, a ni pokrenuti vise zahtjevnijih programa istodobno.

Kako ne? Ja imam 7-icu 64 bita i na njoj bez problema igram Chessmaster 11 i APSOLUTNO BILO KOJU IGRICU koju sam pokušao, a pogotovo ovo s programima nema veze s istinom jer sve radi bez problema. Ukratko NEMA NITI TEORETSKE ŠANSE da bih se I K A D A više vratio na XP, a ponajviše baš zbog igara i podrške za DX10 i dalje koju nema XP.

15 godina
neaktivan
Tracer kaže...
Dragon23288 kaže...

Kako ne? Ja imam 7-icu 64 bita i na njoj bez problema igram Chessmaster 11 i APSOLUTNO BILO KOJU IGRICU koju sam pokušao, a pogotovo ovo s programima nema veze s istinom jer sve radi bez problema. Ukratko NEMA NITI TEORETSKE ŠANSE da bih se I K A D A više vratio na XP, a ponajviše baš zbog igara i podrške za DX10 i dalje koju nema XP.

Da, s tim je tvoja konfiguracija za moju svemirska! Ja imam 1GB memorije, 2.0 dual core proc, integriranu grafiku..

15 godina

A nije ti palo na pamet da on mozda nema tako dobar komp kao ti nego mozda dosta lošiji.

WTF
17 godina
protjeran
Vracam se na XP

Joj da. Moj komp je stvarno znanstvena fantastika koliko je jak i brz.

15 godina

U usporedbi s njegovim je bolji. Njega muci RAM, ako nisi vidio ima samo 1GB.

WTF
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 15:37 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

Ma to je ionako samo kap koja je prelila casu, vec dugo mene muci nostalgija. Zaljubio sam se u OS, OMFG!!

17 godina
protjeran
agent_00klc kaže...

U usporedbi s njegovim je bolji. Nejga muci RAM ako, ako nisi vidio ima samo 1GB.

Pričaš kao da još 1GB rama košta milijun dolara. Za tih 150 kn koje bi uložio imao bi dvije generacije bolji operacijski sustav.

17 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Odlicna mi je sedmica, ali fakat me pati nostalgija za XP-om. Pa ipak sam tolike godine proveo uz njega, a i fali mi kontrola, i opcenito nacin rada u njemu.

Ne znam pruza li jos MS podrsku za njega, ali nisam je nikada ni koristio, staviti cu sve SP-ove i to je to.

Good old XP!

/thread

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
Dragon23288 kaže...

Ma to je ionako samo kap koja je prelila casu, vec dugo mene muci nostalgija. Zaljubio sam se u OS, OMFG!!

To je već zabrinjavajuće.

A moram priznat da je i meni XP nekeko draži. Ali ne vraćam se na njega.

@tracer

Ali mozda on ne želi potrosit 150 kn.

WTF
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 15:41 (agent_00klc).
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

ništa drugo osim 7, predobra mi je

TMasters
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

ja se ni lud ne bi vratio na xp

a)ne bi mogao igrati just cause 2

b)slabiji je od sedmice

c)podsjeća me na staru krnitiju na kojoj je instaliran

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dragon23288 kaže...

Good old XP!

/thread

/Danny_HR

Namigivajust a joke

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 15:44 (Dragon23288).
15 godina
neaktivan
Vracam se na XP

A zasto je XP toliko zaostao u odnosu na sedmicu? :S

15 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

još malo i microsoft više neće davati podršku za njega, a s tim više neće se raditi niti jedan program niti igre za xp! Pa već nemožeš igrat just cause 2 , mafia 2 kad dođe ni nju nećeš moć na xp-u igrati jer neće biti podrške za directx 9. I da, na xp-u nema većeg directx-a od devetke pa je samim time slabija grafika na igrama.

svakako bi trebao nadograditi komp i staviti sedmicu Namigiva

SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
15 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
Dragon23288 kaže...

još malo i microsoft više neće davati podršku za njega, a s tim više neće se raditi niti jedan program niti igre za xp! Pa već nemožeš igrat just cause 2 , mafia 2 kad dođe ni nju nećeš moć na xp-u igrati jer neće biti podrške za directx 9. I da, na xp-u nema većeg directx-a od devetke pa je samim time slabija grafika na igrama.

svakako bi trebao nadograditi komp i staviti sedmicu Namigiva

Sta mislis, koja bi mi nadogradnja bila dovoljna? Za igre mi je svejedno, igram se na plejki, vise me ubise programi, ako istovremeno slusam glazbu, obradjujem fotografije i surfam recimo, pregrijava se i radi sporo, na xp se to nije desavalo!

I sam sam sumnjao da bih mozda trebao nadograditi racunalo umjesto mijenjati os..

Postoji li barem neki skin pack da mi sedmica izgleda kao XP Bogataš?

16 godina
neaktivan
A da staviš neki Mini Linux? Troši ogromno malo RAMa.
Ili kupiš još 1-2 GB RAMa koji nije skup......
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Vracam se na XP

Postoji, odi u system properties -> advanced -> Performance -> Setings -> Visual effects -> adjust for best performance

17 godina
Dragon23288 kaže...

Good old XP! 

Ima li jos netko da ga je nostaligija "povukla" nazad sa sedmice?

Evo nuždom sam stavio XP SP3 na ovu staru mašinu jer čekam nove komponente pa da složim novi kompjuter. Koristim ga 20 dana (friška instalacija) i do sada sam imao par rušenja Windows Explorera i raznih zastajkivanja iz nekih nepoznatih razloga.

Win7 64 bit sam koristio pola godine i nikad nikakav problem, stabilan je kao beton.

Što se mene tiče, ako su hardverske mogućnosti ok ništa nazad, samo naprijed. Kakva nostalgija...:)

Radio, ne radio, svira radio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice