A moj Ivane kada prije potrosi silne gigabajte koje imas
A tko će ga znati
A moj Ivane kada prije potrosi silne gigabajte koje imas
A tko će ga znati
Dobra večer svima, jbt koliko vas ima....
Jutro! Sta ima? Odoh ja u skolu...
pozz
Jutro!
Ima ima.
EDIT:
promijenio avatar :D.
I na forumu potvrdio jednu žalosnu glupost, da u Hrvatskoj ako si Hrvat, i kažeš bilo kaj u obranu te banana države, i nedaj bože spomeneš bilo koju balkansku državu nazovu te nacionalistom. Lol, očito neki ljudi brkaju pojmove.
Još uvijek hrčete
Uf, da bar. Jutros kad je zvonio sat sam se skoro rasplakao koliko sam htio ostati spavati. :)
Jutro ljudi!
Zakaj su mi (opet) iz ne znam kojeg razloga pocrvenjela sva tri seeding torrenta, koji nisu ni na koji način koruptirani s moje strane?
Jednostavno upalim ut i sve crveno WTF!
To nije prvi slučaj, događa se dosta često u zadnje vrijeme....
U čemu bi mogla biti frak?
Jutro, dan, ovisi kako kome, brzo javljanje, vidimo se poslije, idem se hvatat u koštac sa matematikom.
Jutro ljudi!
Zakaj su mi (opet) iz ne znam kojeg razloga pocrvenjela sva tri seeding torrenta, koji nisu ni na koji način koruptirani s moje strane?
Jednostavno upalim ut i sve crveno WTF!
To nije prvi slučaj, događa se dosta često u zadnje vrijeme....
U čemu bi mogla biti frak?
Prije nego upališ torrent, idi i logiraj se na tracker s kojeg skidaš, da on pokupi tvoj IP.
EDIT:
Bug ima bug, nije mi htjelo prihvatit ni .gif, ni .jpeg ... samo PNG ... čudno čudno ... tek sad se vidi avatar.
Dobro jutro radni narode!
Joj sta je bilo toplo u krevetu. Najradije bi citav dan krmio.
I drugi put.
Odoh dalje. Frend donosi maticnu pa da mu to pospajam propisno.
I drugi put.
Odoh dalje. Frend donosi maticnu pa da mu to pospajam propisno.
Pazi da ne progutaš koju svoju tabletu pa da mu nešto ne zaje*eš :)
Evo vodka za sviju!
Pozdrav kakvo je stanje sa snjegom kod vas
nikakvo xD ipak je to Split, ali nadan se da bi moga veeceras past.......lipo nemat skolu pa prije avatara 3d negdi se zapit ka i u 2 misec kad je pa ovde XDDDDD..pa padat po cesti hahahahhah uff kako san bia oplea na zebri lol
nikakvo xD ipak je to Split, ali nadan se da bi moga veeceras past.......lipo nemat skolu pa prije avatara 3d negdi se zapit ka i u 2 misec kad je pa ovde XDDDDD..pa padat po cesti hahahahhah uff kako san bia oplea na zebri lol
haha @mitsuoka živi bili pa vidjel može i u splitu iznenada pasti snjeg
haha @mitsuoka živi bili pa vidjel može i u splitu iznenada pasti snjeg
pa u 2gom misecu je pa, pa prometni kolaps, 2 dana bez skole, autobus nemoze potegnit uz uzbrdicu, jedan se buse izvrtija na brzoj cesti, a mi u kafiću vadimo pivu za pivom, po litre 14kn, nas 3 racun oko 250kn hahahah i onda se niz cestu spustali na borsama, ovaj jedan zamalo osta bez prsta, ja se polomija priko zebre, to su bila vrimena, da bar sutra padne
..ja sam u francuskim alpama..ne pada već danima....
ajde ljudi odo ja u skolu...do pisanja...peace
..ja sam u francuskim alpama..ne pada već danima....
Pozdrav Seneka. Ima li francuskinja ili samo gledaš rego na nebo i čekaš ona bijela govna kako bi coder rekao.
Pozdrav Seneka. Ima li francuskinja ili samo gledaš rego na nebo i čekaš ona bijela govna kako bi coder rekao.
bok,ma kakve francuskinje,nije još sezona.. a ove domaće..onako više šarmantne,odmaram živce za male pare
snijeg me ne hebe,bolje da ne pada
Dan svima sta se radi;),, ja sam malo vani snjeg čistila;) , kako je kod vas da li ima puno snjega... kod mene taman jos da ga je mrvicu vise
pa sad dok si očistila, taman bi bilo da padne još...
pa sad dok si očistila, taman bi bilo da padne još...
...heh...tipično ženski, uvjek bi mrvicu više...ali odoh ja da vam ne smetam...
Ma nije .. ajde sad dok je čisto donekle neka ne pada ... a onda za badnjak bozic neka padaaa da imamo bijeli bozic;))..... A kome smetas???