Olla. Dobio sam pola zvijezdice. Hvala
Bravo!Ja se za drugu polovicu druge zvjezdice mučim već 4 mjeseca!
Napravi neku sticky temu i dobis ces zvjezdicu zasigurno.
BTW @banned,o cem bu bila ta sticky tema?
jesi skupio materijal?LOL
Čuj. Ja sam tu starosjedioc. Znaju me moderatori i to. Malo šuške i zvijezdica ima kao na nebu...
Čuj. Ja sam tu starosjedioc. Znaju me moderatori i to. Malo šuške i zvijezdica ima kao na nebu...
Ma kakva te šuška spopala nist od toga, samo peceni piceki, guske ,race ,odojak i tak to suhomesnati narezak i sunkica te prsut normalno to je materijal za podmitit odgovorne.
...a kaj mi šalješ te nebuloze...niti sam na forumu od juće a niti toliko glup da ih čitam...
Ma nisu ni zvjezdice najvažnije
...a kaj mi šalješ te nebuloze...niti sam na forumu od juće a niti toliko glup da ih čitam...
Hehe - ti imaš neke teorije zavjere u pitanju. Samo naprijed, ne vjeruj svemu što ti govore
Najvaznije je dobro se zabaviti
Hehe - ti imaš neke teorije zavjere u pitanju. Samo naprijed, ne vjeruj svemu što ti govore
...u teorije zavjere mogu vjerovati isti oni koji vjeruju u netransparentna pravila...dakle razno razna
demagogija i mutna pravila idu ruku pod ruku...
Najvaznije je dobro se zabaviti
A i na Bug forumu sam puno naučio.Da nije ovog foruma nebi imao nimalo znanja o informatici pa ga fućkaj
jel se to men čini ili je u zadnje vrijeme porasla aktivnost na forumu. posebno u bircu i nespavalicama. došla zima pa sad svi u kućama, nije ljeto da svi lundraju po vani...
ej jurluk cujem da si nabavio novu grafu a nije je stavio pod Moj PC
BTW koju si to grafu kupio?
...u teorije zavjere mogu vjerovati isti oni koji vjeruju u netransparentna pravila...dakle razno razna
demagogija i mutna pravila idu ruku pod ruku...
...i reci Hehe svojoj slici u ogledalu odnosnu načinu razmišljanja (ako se ono uopće može nazvati razmišljanje),
jer govoriš o vjerovanju...
jel se to men čini ili je u zadnje vrijeme porasla aktivnost na forumu. posebno u bircu i nespavalicama. došla zima pa sad svi u kućama, nije ljeto da svi lundraju po vani...
Je,istina!
Evo,ja sam na primjer ovaj mjesec ispisao 7 stranica postova(kada idem u autor<pogledaj poruke),a prošli mjesec nisam ni dvije
kak nisam, kad jesam?!
ovo je vrime za spamanje... i do 3-4 miseca
onda proliće i tako to...
kak nisam, kad jesam?!
Pa i prije si imao 4670 ako me pamcenje sluzi
Ako sam u krivu,koju si karticu imao prije ove?
Ako sam u krivu,koju si karticu imao prije ove?
ne. imo sam GF 7600 GS. prodo sam ju za 150 kn. al tom liku "kao" ne radi pa ću najvjerojatnije uzet grafu nazad, a njem vratit pare
isto sranje se i meni dogodilo kad sam proda ram i proc..
stari zove ne radi ram ja pop... i onda pare šalji...
Pozdrav veseloj ekipi!Eto me na prijavak da vidim kaj se dela-kak bi rekel Bandić.Nevidim kolegu Seneku nema ga zakaj se skriva...Možda su ga ćopili ljudi u crnom...
U zivotu se nikad ovako nisam trgao od ucenja,vec tri tjedna ucim svaki dan do 12 navecer i jos sam si treninge ukino 2 tjedna..Molim boga svaki dan da mi sve brzo ovo prode da neam vise obaveza i kada dode ferije ovo ce mi bit raspored dana jelo-gaming-jelo-gaming i cijeli dan gaming i nea trebica ni niceg dok mi glava nezaboravi skolu...
Pozdrav šta se radi
U zivotu se nikad ovako nisam trgao od ucenja,vec tri tjedna ucim svaki dan do 12 navecer i jos sam si treninge ukino 2 tjedna..Molim boga svaki dan da mi sve brzo ovo prode da neam vise obaveza i kada dode ferije ovo ce mi bit raspored dana jelo-gaming-jelo-gaming i cijeli dan gaming i nea trebica ni niceg dok mi glava nezaboravi skolu...
A šta ćeš,mora se sad stisnit školu,a na praznicima će bit uživanje.Inače loše ocjene,a fućkaj ga onda nema uživanja
stavia skidat win 7 x86 orgigi
priko fesb msdnaa
Ko nam večeras zatvara birc ima još malo vremena
Ko nam večeras zatvara birc ima još malo vremena
...da ponovim ono svoje otrcano...još nikad nisam zatvoril birc pa neću ni sad... evo i jedna otrcana pjesma...
Eto kad bas morate zatvorit birc onda ja idem van iz njega. Doci cu u nespavalice kad zavrsi serija CSI
Jurra nadam se da ces platiti tu kavu a ne prebaciti na moj racun
odjavljujem se iz birca :)