Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.267.715
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
luckyluke kaže...
Šta ti daju da se doma naroljaš?
Pa tek si 2.srednje :-)

Da naroljao bi se od jedne pive, nisam takav n00b.

Fulao si, nisam 2. razBelji se

Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 18:59 (BORG).
16 godina
3.srednje onda?
Luckyluke!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
luckyluke kaže...
Šta ti daju da se doma naroljaš?
Pa tek si 2.srednje :-)

Da naroljao bi se od jedne pive, nisam takav n00b.

Fulao si, nisam 2. razBelji se

3.,šta ne?

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
luckyluke kaže...
3.srednje onda?

Da

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Skidam PES10 i umrijet ću od dosade dok se to ne skine.Malo sam čitao proročanstva babe Vange da ubijem vrijeme:

"Vangelia Pandeva rođena je 31. siječnja 1911., a umrla 11. kolovoza 1996. godine u Bugarskoj gdje je provela cijeli život. U dobi od 12 godina izgubila je vid u oluji, međutim unatoč sljepoći imala je dar proricati budućnost. Zbog tog svog dara poznata je postala već u dobi od 16 godina, a zbog tog neuobičajenog talenta posjećivali su je mnogi državnici među ostalima i sam Adolf Hitler za kojega kažu da je bio vrlo uzrujan kad mu je Vanga otrila budućnost.

Od proročanstava koja su se obistinila vjerojatno najpoznatije je ono o potonuću ruske podmornice Kursk, iako joj mnogi nisu vjerovali proročanstvo je govorilo da će na prijelazu 1999. i 2000. godine Kursk biti prekriven sa vodom i da će svijet plakati nad njim. Međutim isprva se mislilo da se proročanstvo odnosi na ruski grad Kursk (po kojem je nesretna podmornica dobila ime) koji ne može biti poplavljen, međutim u kolovozu 2000 potonula je podmornica Kursk. Drugo poznato proročanstvo koje se obistinilo bio je teroristički napad na WTC u New Yorku 11. rujna 2001.

Rekli bi mnogi bilo pa prošlo, ne ponovilo se, međutim što je prije svoje smrti Vanga predvidjela svijetu nije nimalo svjetla budućnost. Evo samo nekih detalja:

2010. započet će III. svjetski rat (u studenom) i trajat će do listopada 2014. godine. Bit će to nuklearno-kemijski rat. 2011. zbog posljedica nuklearnog djelovanja cijela će svjerna hemisfera biti nenastanjena. Muslimani će krenuti na Europu. Do 2014. većina će ljudi oboljeti od raka kože i ostalih kožnih bolesti kao posljedica kemijsko-nuklearnog ratovanja.

Do 2016. Europa će biti gotovo nenastanjena. 2018. Kina postaje nova supersila. 2023. dolazi do zaokreta u Zemljinoj orbiti, 2025. Europa je još rijetko naseljena, 2028. ljudi stvaraju novi izvor energije (vjerojatno kontroliranom termonuklearnom reakcijom). Dobra vijest je da gotovo ne postoji glad u svijetu, a na Veneru je lansirana prva ljudska ekpedicija.

2033. otapaju se ledene kape na polovima i rastu razine oceana i mora, 2043. Europom vladaju muslimani. 2046. kloniranje je na vrhuncu, bilo koji organ može se masovno proizvesti, a zamjena organa (tijela) je najbolja metoda liječenja.

2066. SAD napada Rim u kojem vladaju muslimani i koriste novu vrstu oružja, klimu, odnosno instantno zamrzavanje. 2076. nema klasnog društva, opet se vraćamo na komunizam. 2084. priroda se počinje lagano oporavljati. 2088. svijetom vlada nova bolest - ljudi stare u nekoliko sekundi, na sreću lijek je otkriven 2097. godine.

2100. ljudi stvaraju umjetno sunce koje osvjetljava Zemljinu tamnu stranu, a 2111. ljudi postaju roboti. 2125. u Mađarskoj će biti primljen signal iz svemira (valjda zbog jezika ;-)).2130. razvijaju se prve kolonije pod vodom, 2164. životinje postaju polu-ljudi. 2167. stvara se nova religija, a 2170. nastupit će velika suša.

2183. ljudska kolonija na Marsu postaje nuklearna velesila i zahtijeva svoju nezavisnot od Zemlje. 2196. nova rasa - mješavina europske i azijske rase.2201. prirodno Sunce slabi i temperature počinju padati. 2262. orbite planeta počinju se mijenjati, a Marsu prijeti golemi komet.2271. mijenjaju se zakoni fizike kakve poznajemo tisućljećima, 2273. opet nova ljudska rasa - mješavina bijele, žute i crne rase.2279. crpimo energiju iz ničega, vjerojatno iz vakuuma ili crnih rupa. 2288. putujemo kroz vrijeme i uspostavljamo nove kontakte sa izvanzemaljcima.2291. Sunce se potpuno ohladilo. 2299. u Francuskoj se javlja pokret otpora protiv muslimana.

3797. nema više ljudskog života na Zemlji, međutim ljudi će nastaviti život na drugim planetima u nekom drugom sunčevom sustavu. 3805. počinje rat između ljudi zbog resursa u kojem pogiba više od polovice stanovništva. Rat traje do 3815. 3854. razvoj civilizacije prestaje, ljudi žive u čoporima kao zvijeri. 3871. javlja se novi prorok koji podučava ljude o moralu i vjeri. Opet počinje razvoj znanosti i civilizacije. 4304. otkriven univerzalni lijek protiv svih bolesti.

4509. čovječanstvo se razvija do te mjere da može komunicirati sa bogom. 4599. ljudi postaju besmrtni.4674. ljudski razvoj doživljava svoj vrhunac, broj ljudi koji žive na različitim planetima prelazi brojku od 340 milijardi. Počinjemo se asimilirati sa izvanzemaljskim oblicima života. 5078. prelazimo granice poznatog svemira, čemu se protivi 40% svjetske populacije. 5079. kraj svijeta.

Na kraju ipak nekako čini mi se da proročanstvo ostaje nedorečeno, kao neki osrednji SF film. Kako kraj svijeta? Zašto? Da li će se opet dogoditi neka katastrofa ili će ljudi prijeći na neku novu razinu postojanja gdje svijet kakvim ga danas poznajemo više nije potreban?
Živi bili pa vidjeli!
"

Izgleda da je Nostradamus amater za nju!!Izlanuo se

LOOOOOOOL... Brzo ovo u Humor pošalji, ja se 5 minuta već smijem LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Smijeh

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Ajme,kontam da cu se satrat od alkohola veceras. Je*o me svako ak ne...

in your face cajka haters!:D

siptoP
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 19:09 (VirtUoso).
16 godina
Oly_E3 kaže...
dncrmt kaže...

Skidam PES10 i umrijet ću od dosade dok se to ne skine.Malo sam čitao proročanstva babe Vange da ubijem vrijeme:

...

Izgleda da je Nostradamus amater za nju!!Izlanuo se

LOOOOOOOL... Brzo ovo u Humor pošalji, ja se 5 minuta već smijem LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Smijeh

Lol ma ta baba je luda, to sam još prije vidio nije normalno što valjaSmijeh

16 godina
neaktivan

Jel' gledao netko Supertalent?Atomic Dance Factory mi je genijalan!!!

oko za oko,pasta za zube
17 godina
Tomislav95 kaže...

@Rambox,ti si stvarno '73. godište?Iznenađen

Jesam da nego kaj iako bi mi pasalo 10 godina dole al ne ide nikak.Nevinašce

16 godina

BORG evo nesto u vezi tvog avatara.

Jucer u mojoj skoli su nekog lika poceli zvati "BORG"jer kao ima kockastu glavu Smijeh

LOOOOOOOOOOOL Cool

EDIT:ajmo na 700.stranicu!

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 19:19 (luckyluke).
16 godina
neaktivan

Lol Borg sto si maknuo TU?:D

siptoP
16 godina

BORG ja kad sam prvi put vidio tvoj nick mislio sam da si se nazvao prema legendi-Bjornu Borgu Smijeh LOOL

Luckyluke!
16 godina

A jeste udarili na taj spam Cool 

Vidim Jurra je opet castio na moj racun Nevinašce

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
VirtUoso kaže...

Hebem ti cajkeSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 19:24 (BORG).
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
VirtUoso kaže...

Hebem ti cajke.

Ajme ljudi,gdje vam je smisao za zajebanciju?:(

siptoP
16 godina
VirtUoso kaže...
BORG kaže...
VirtUoso kaže...

Hebem ti cajke.

Ajme ljudi,gdje vam je smisao za zajebanciju?:(

Pa i zayebavam se :)

16 godina
neaktivan

Najgori ste vi sto pricate. Na Msnu dere house a u pozadini novi cd od Sinana :D

Alaj majka al cu se ubit veceras. Nisam alkohol 2 mjeseca okusio.

siptoP
15 godina
neaktivan

Vecer! Sta ima?

Hocemo li dostici vise tu magicnu brojku stranica "700"...??Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina

Novi naxeemov avatar  LOL bas je dobar Cool

Luckyluke!
16 godina
VirtUoso kaže...

Najgori ste vi sto pricate. Na Msnu dere house a u pozadini novi cd od Sinana :D

Vidis to kod mene nije slučaj, ja nemam nikakve cajke niti bilo što slično tomu Cool

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Vecer! Sta ima?

Hocemo li dostici vise tu magicnu brojku stranica "700"...??Belji se

Prvi post na 700.stranici je moj,tako da se znaNamigiva

16 godina
neaktivan
BORG kaže...
VirtUoso kaže...

Vidis to kod mene nije slučaj, ja nemam nikakve cajke niti bilo što slično tomu Cool

Ja imam 100tinjak cajki na kompu. :D

siptoP
16 godina
BORG kaže...

Hebem ti cajkeSmijeh

Tako je. Pa to nije glazba. To je nedefinirani pojam koji ce tako i ostat ©. Osmijeh

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
BORG kaže...

Hebem ti cajkeSmijeh

Tako je. Pa to nije glazba. To je nedefinirani pojam koji ce tako i ostat ©. Osmijeh

Ma,pricajte vi sto god hocete. Ja znam da cu se ja veceras zabavit. Vama ak je zabavno srat po necem-go for it. I dont give a fuck:)

siptoP
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
BORG kaže...

Hebem ti cajkeSmijeh

Kod mene malo Metallica dere pa malo Mile KitićSmijeh

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

To sam vidio pred masu godina u filmu Total Recall (glumi Arnie) i ženska otkopča gornji dio i ima 3 sise. A onaj crni taksist samo je pogleda i kaže "Šteta što nemam 3 ruke" Smijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Udara gitaru taj metalac, tuce fender, tuce vox pojacalo

Znas tu parodiju?
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
luckyluke kaže...

To sam vidio pred masu godina u filmu Total Recall (glumi Arnie) i ženska otkopča gornji dio i ima 3 sise. A onaj crni taksist samo je pogleda i kaže "Šteta što nemam 3 ruke" Smijeh

Baš sam ja to mislio spomenuti!Sjećams e i legendarne scene kada se Arnieju razbije kaciga pa mu oči iskoče!!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Znas tu parodiju?

Znam.

siptoP
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Znas tu parodiju?

Vatrogasci?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice