Rađe nek okrenu koju rundu.
Dobro jutro svima...

Rađe nek okrenu koju rundu.
Dobro jutro svima...
Svaku sljedeću raspravu "političke" i sl. tematike u ovoj temi ću oštro kažnjavati.
Svoje ispade zadržite za sebe ili imate temu za takve rasprave.
Na temi se piše od 06.00. do 22.00.
Od 22.00 do 06.00 piše se u temi "Za Nespavalice"
...............................
Također,mogu i glazbene želje i pozdravi.
Razne teme,instant odgovori na tekuće probleme
(hehehehe,ovo je dobro).
........
Nebitno,ali političko baljezganje nije kršenje pravila teme!
No u svakome slucaju podrzavam odluku X čove!
Nije kršenje pravila sve dok je u duhu teme - veseli kutak :)
S obzirom da su u samo 3 posta već počeli flame - ne dopuštam.
Nije bašflame - no dobro, poštujem da se ekipi ne dâ slušati takve priče.
Kome se dâ o tome?
Ne znam gdje da pitam, pa evo da pitam birtijaše, nadam se da niste puno popili
Ima li tko iskustva sa trgovinom Conrad.hr?
Planiram si uzeti ovo pa pitam...
Bok svim birtašima, nema tu nikakvog specifičnog veselog kutka, to je naš ekvivalent klasične zmazane Birtije fučkaj ga.U bircuzu se priča o svačemu, od muških dogovora kak če ko prevarit ženu, pa do politike i sporta itd.Uostalom pa kaj ak je neko SDP-ovac, nema tu nikakve sramote ako je stranka ok. Ali nažalost SDP nije ok niti blizu, to je samo hrpa nesposobnih hrastovih-bukvi, ali nažalost takve su sve stranke u Hrvatskoj i kaj sad?
Kome se dâ o tome?
Pa eto budi hrabra pa ti kreni prva, pa za početak navedi veličinu tvojh duda onako za početno zagrijavanje.
Ne znam gdje da pitam, pa evo da pitam birtijaše, nadam se da niste puno popili
Ima li tko iskustva sa trgovinom Conrad.hr?
Planiram si uzeti ovo pa pitam...
http://www.conrad.hr/Ocjene.htm?websale8=conrad-hr&tpl=tpl_read_prod_rating.htm&pi=617650&ci=SHOP_AREA_17122_1412009
Slobodno kupuj šta hočeš, jer Conrad je stara Njemačka firma koja postoji od 1923 godine.
To je jednostavno pitanje. Veće su od tvojih.
(Ako nemaš 200 kila od čega 90% otpada na salo. Onda se povlačim.)
Kome se dâ o tome?
Pa kao što je iz gore navedenog vidljivo Ramboxu uvijek.
Ok osim ako su na stolu pečeni picek i palačinke, onda nema vremena raspravljati
Edit: Triksić el to samo meni ili forum opet štuca?
Ok osim ako su na stolu pečeni picek i palačinke, onda nema vremena raspravljati
Rambox je klasični muškarac informatičar.
Nije bašflame - no dobro, poštujem da se ekipi ne dâ slušati takve priče.
Nisam mislio na tvoj post nego na dežurne provokatore
Edit: Triksić el to samo meni ili forum opet štuca?
Probaj format c: :)
Ispravljeno
Probaj format c: :)
Nemoj mi tri puta reć nabijem ove vindovze 8 na bananicu
Ispravljeno
Ma daj! Nisu svi muškarci takvi. :) Bar se nadam, jer ja tražim takve koji nisu takvi (koje li konstrukcije!), ha-ha. Meni treba muškarac koji cijeni duhovnu ljepotu, a ne veličinu košarice!
Kome se dâ o tome?
Eh prava se javila jel, pa niti ti još nisi izbacila mjere svojih dudički, jedino kaj smo videl je tvoja desna noga na nekoj livadi.
Ma daj! Nisu svi muškarci takvi. :) Bar se nadam, jer ja tražim takve koji nisu takvi (koje li konstrukcije!), ha-ha. Meni treba muškarac koji cijeni duhovnu ljepotu, a ne veličinu košarice!
Duhovna lipota je ok kaj drugo, ali hebiga dok smo zdravi i relativno mladi duhovni dio je onako na čekanju.
Meni je baš bezveze sadržaj ovih poveznica koje si stavio... To je pranje mozgova na više razina, a sve kako bi se stvorio lažan ideal ženske ljepote.
P. S. Ne, nisam debela ni ljubomorna na Kate Upton.
pics or ...
Cijene oni duhovnu ljepotu, odmah nakon što ocijene proporcije
Eh prava se javila jel, pa niti ti još nisi izbacila mjere svojih dudički, jedino kaj smo videl je tvoja desna noga na nekoj livadi.
Prije ćeš doznat na kojem planetu ima izvanzemaljaca nego mjere
Ček ček...koja crna desna noga na livadi?? Jesi ti to opet pokušavao špijunirati iz grmlja? Saaad je meni jasno tko mi je obrstio sve marelice
pics or ...
Klik.
Ček ček...koja crna desna noga na livadi?? Jesi ti to opet pokušavao špijunirati iz grmlja? Saaad je meni jasno tko mi je obrstio sve marelice
Vi ste stvarno creepy.
Meni link izbacuje ovo:
Zar nisi znao da Google pretragu prilagođava interesima?
Cijene oni duhovnu ljepotu, odmah nakon što ocijene proporcije
Prije ćeš doznat na kojem planetu ima izvanzemaljaca nego mjere
Da to sam čak možda bi ja, ili ipak vrlo vjerojatno tvoj podmukli sused, lud za Marelicama i dobro oblikovanim guzama.
Pozz svima, laku noć! Fajrunat :D
( da i ja jednom zatvorim birtiju kao u stara dobra vremena)
možda bi ju trebalo malo oličiti (-: btw to je sad aktualno
Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja svim forumašima!