a ja sam opet Krešu prestigao, i to za 6 mjesta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ja sam opet Krešu prestigao, i to za 6 mjesta
To je zbog one teme kojom se... ona koju su svi spamali sa hvala pa su je zaključali.
Nisam bio kod kompa pa nisam vidio poruku na fb-u. Uglavnom, slažem se...
moja greška, nevidim najbolje, moram kod doktora
a i dosta sam udaljen od monitora, nekih pola metra, pa nevidim najbolje
Ti ovo ne vidiš čitati?
@Hambrle
Vidim stranicu je netkko izradio. Lijep dizajn (stranice).
BTW kakav je to modni Dixie? Plače za bojama za kosu?
Iskreno da ti kažem, sam sam ju radio u dreamweaveru
Ovaj link je gori od onih bolesnih fotografija, došlo mi je slabo kad sam to vidio.
LG me baš ne zanima, tako da ne znam.
Vecer narode, maolo ranije u krevet zbog testa iz biologije, a malo sam samo ponavljao, tek sam jucer saznao da pisemo :((((((((((.
Nadam se da cu neku trojku izvuc :(!
štza ćeš mi ti upće
štza ćeš mi ti upće
Da ti lupim facepalm.
štza ćeš mi ti upće
A šta ti tu radiš?
zacepljeno!
Pravi se javio...
EDIT:
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Evo kiša pada, i to baš kad ne idem autom na posao.

Nesto me zafrkava BOL... Preko Opere Mini, dakle preko proxya njihovog, mi otvara, a kad idem normalno na BOL, bez proxya - ne radi!

Jer meni nece preko obicnog browsera, a preko Operice ide...

Dobro jutro
Sinoc nisam mogao pristupiti BOL-u oko 02:00 zadnji put sam probao oko 03:00 i isao sam na spavanje....
Kako je bilo kod vas?

Dobro jutro
Sinoc nisam mogao pristupiti BOL-u oko 02:00 zadnji put sam probao oko 03:00 i isao sam na spavanje....
Kako je bilo kod vas?
Znaći burna noć , a što češ možda su serveri bili down, ili su možda imali neki backup, ili neki CronJob gdje filtriraju sve postove koji imaju veze s UFO-ima i tajnim zavjerama , te isti sadržaj miću ili promjene u ogalse za StarBuck .
Narode, dobro vam jutro! Vijesti: previše ima nezaposlenih i dalje rast, Vrijeme: Tmurno., Sport: Malo rekreacije tjelovježbe. Živjeli i zdravi bili!
Dobro jutro
Kako je bilo kod vas?
I kod mene isto bilo....
BTW
Jutro narode
Nešta me RAM zahebava......jučer mi javljao nekih 120 BSOD-a danas ću probat vratit ili zamijenit za nešta, mislio sam za grafu dok su sad jeftine
Dobro jutro
Kako je bilo kod vas?
I kod mene isto bilo....
BTW
Jutro narode
Nešta me RAM zahebava......jučer mi javljao nekih 120 BSOD-a danas ću probat vratit ili zamijenit za nešta, mislio sam za grafu dok su sad jeftine
Jutro i tebi. jesi klokao latenciju? Ako jesi, jer te onda baca BSOD. Ili ako si klokao CPU? Provjeri sa Speccy. Sve ti tamo piše, i u Biosu podesi kak treba.
Jutro i tebi. jesi klokao latenciju? Ako jesi, jer te onda baca BSOD. Ili ako si klokao CPU? Provjeri sa Speccy. Sve ti tamo piše, i u Biosu podesi kak treba.
ništa nije clockano...sve držim na stocku jer se bojim pregrijavanja i naravno "plavih ekrana"
mislim da je do matične jer piše na kutiji od nje da podržava maksimalno 2 GB RAM....pa ono maksimum je postignut i dolazi do greške
svejedno sam mislio zamijenit za 2x 1 GB ali vidim da će svejedno bit problema
ništa nije clockano...sve držim na stocku jer se bojim pregrijavanja i naravno "plavih ekrana"
Razumijem te i to je pametno. Svejedno ako si dodao nov ram a u speccyju isto piše koji tip i model i tam sve piše koji frenkvencije rade. Možda Ram nisu kompatibilne na druge ram.
Usput jel tko ima viška USB Bluetooth? Lik u Bj sam pitao i veli prodo. Uf.
mislim da je do matične jer piše na kutiji od nje da podržava maksimalno 2 GB RAM....pa ono maksimum je postignut i dolazi do greške
svejedno sam mislio zamijenit za 2x 1 GB ali vidim da će svejedno bit problema
Probao ovako, u Biosu stavi default i ugasi ga upikneš novi Ram i upali ga da vidiš jel baca BSOD iako nebi moraobacat BSOD kad je u defautno.