Ma covjece xxx-man je car ljudi
A ja?
i ti si
a ja
A ja?
i ti si
a ja
Bogdaj judi ste mi ča :D
Ivane si mi ča :D
Ooo pretel..
Ca delaš?
a ja
ma svi ste i gotovo
Bogdaj judi ste mi ča :D
Ivane si mi ča :D
Ooo pretel..
Ca delaš?
A niš... ča ima pul' tebe :D Kakovo je vreme va Istre :D (btw. neznam po domaći povedat jako dobro pa ne zamjerite xD)
A ja?
i ti si
a ja
Bez uvrede na forumu mogu biti samo 2cara na danjucer su bili kreso i ivan123 a danas su nello i xxx-man
A niš... ča ima pul' tebe :D Kakovo je vreme va Istre :D (btw. neznam po domaći povedat jako dobro pa ne zamjerite xD)
Malo je doš padala.. ali se je ok...
Kakovo je vreme va Reke?
Malo je doš padala.. ali se je ok...
Kakovo je vreme va Reke?
Ča da ti velim... škuro je :P Pul' nas ni dažilo (se tako kaže xD)... mene škina boli :D (ne boli, ali znam ovu fensi riječ :D)
EDIT: Ši mi smetamo kemu ako ovako govorimo :D
Ča da ti velim... škuro je :P Pul' nas ni dažilo (se tako kaže xD)... mene škina boli :D (ne boli, ali znam ovu fensi riječ :D)
Ca misliš, da li nas ovi razmeju?
A ja?
i ti si
a ja
Bez uvrede na forumu mogu biti samo 2cara na danjucer su bili kreso i ivan123 a danas su nello i xxx-man
Buuuuuu
Neznan ča da ti velim... mislim da smo im pomalo i dosadni :D Al' ča ću im ja... Ki ne poveda po domaći ni naš je tako :D
Ako sam ja i xxx-man car, a tko će krunit krunu na glavi onak ko kralj na fotelji.
ja da, za druge neznam :P
meni možeš i na bugarskom...
Neznan ča da ti velim... mislim da smo im pomalo i dosadni :D Al' ča ću im ja... Ki ne poveda po domaći ni naš je tako :D
Tako je!
S'i su oni furešti...
ja vas razmem više manje, kod mene je ČA zakon
Ako sam ja i xxx-man car, a tko će krunit krunu na glavi onak ko kralj na fotelji.
Upsssss!! a morat ce te se dog tko ce nosit krunu car-a a ko carice
Pozdrav ljudi..
Evo jedno brzinsko: mogu li kako sačuvati save od COD:MW2 nakon rušenja winsa? Hvala!!
Večer drogeraši, ovaj, pardon, forumaši
Šta se radi
Napokon vikend....
Pozdrav ljudi..
Evo jedno brzinsko: mogu li kako sačuvati save od COD:MW2 nakon rušenja winsa? Hvala!!
Forši...
Šta se radi
Napokon vikend....
hebedu radoznale
Pozdrav ljudi..
Mozes ako si spremio ranije na usb-stick jer ja imam 2primjerka save od svake igre
Šta se radi
Napokon vikend....
Pričam istrijonski, ćeš z menom?
Pozdrav ljudi..
Mozes ako si spremio ranije na usb-stick jer ja imam 2primjerka save od svake igre
E pa to pitam..kako..gdje se nalaze..gdje ih stavim nakon..
Još uvijek su winsi gore..:P
I xxx-man i Nello jeste se dog oko krune i krunice hahahahahahah