ma nakon 4 miseca i 9 dana palo je više od km...
ma sve znam nema čovika koji je polomljeni od mene...
hodanje san već proša, sad je malo jača stvar na redu
ma nakon 4 miseca i 9 dana palo je više od km...
ma sve znam nema čovika koji je polomljeni od mene...
hodanje san već proša, sad je malo jača stvar na redu
E LUXX...sad si me stvarno nasmijao...hahhahaah....jesi lik xD
kus tamo na jeftinim mjestima
Obriso sam onu debilanu od teme.
Pa ljudi polako al sigurno nisu cisti.
Jos samo fali da se pravi reviewer javi i trazi odstetu za copy paste.
Bem ti mulce.
Ostavite se tipkanja i kopiranja i bacajte tipkovnice i miseve kroz prozor.
Na sta su ljudi spali pa to nije za vjerovat
Nisi trebao. Možda čovjek stvarno ima karticu ali ne zna pisat review. Fino sam dole napisao šta bi trebao uvrstit
i možda bi ipak to napravio da nisi obrisao temu. Ne slažem se s tom odlukom.
e moj Luxx, nekad je ovaj forum bia perspektivan...
nije bilo ovakvih stvari, jedino ribar koji bi nas
pošetno nasmija, a ovo danas sve više ide na
ruganje
Ni nemoras se slagat.
Ocigledno je da je kopirao jer nijedna recenica nema smisla.
Kad tipkas toliki tekst moze ti se desit da od polovice zvuci posrano i besmisleno.
jednostavno od silnog tipkanja.
Ali od samog pocetka??
Google translate je napravio review a ne onaj klinac.
Nisi trebao. Možda čovjek stvarno ima karticu ali ne zna pisat review. Fino sam dole napisao šta bi trebao uvrstit
Ma i ja isto mislim da je njegova recenzija, ali nije njegova grafa, posudio mu ju je Mato Ivanovac samo za review.
ja sam računa da je ovo sarkazam...
Ni nemoras se slagat.
Ocigledno je da je kopirao jer nijedna recenica nema smisla.
Kad tipkas toliki tekst moze ti se desit da od polovice zvuci posrano i besmisleno.
jednostavno od silnog tipkanja.
Ali od samog pocetka??
Google translate je napravio review a ne onaj klinac.
Što se sve neće učiniti za zvjezdice. Prvo loše je "napravio" review. Dakle nije to pošteno ni napisao točnije kopirao.
Vjerovatno je koristio google translate što je još žalosnije jer se čini da on ne zna ni engleski. Bolje bi bilo da je napravio temu Kako napraviti review? nego ovo.
Ma baš je ima. Tu je tražio da mu se složi konfiguracija od 5500 kuna, a u takvo nešto baš i neide 5970. Em svako toliko otvara teme da mu treba konfa za kakvih 5500-6000 za prijatelja..
Ma dobro, vidi se da je to uzeo iz drugog reviewa, ali treba mu pružiti šansu. To je debilana što je napravio, ali čuj, kao što sam već rekao, možda ne zna pisat review. Ako se ne javi tokom dana, onda briši temu, ali ja bih mu u svakom slučaju pustio lufta da još nešto dopiše iz mojih prijedloga. Ukoliko zaista ima karticu naravno.
@Makić: nije sarkazam
Puno posla :)
cura je polozila ispit...
Ti?
O ovome, morao sam to slikat. Tip je napravio review od 5970, ali samo ga je copy/paste i u google prevoditelj ubacio. Bez testova, bez ičega..
za temu humor
Taman se otuširam (koristim gel za tuširanje a ne zatvorski sapun) i fino sjednem za workstation i odmah sam peder.
Neznam o kakvoj se to temi radilo (vidim da je napisano da je netko obrisao neki revju).
Taman se otuširam (koristim gel za tuširanje a ne zatvorski sapun) i fino sjednem za workstation i odmah sam peder.
Neznam o kakvoj se to temi radilo (vidim da je napisano da je netko obrisao neki revju).
Evo kolega. copy/paste reviewa preko google translatora Samo pročitaj rečenice...
Mrzim ht mostar!
Svi koji nazivate t-com lošim zapitajte se malo kako je drugima. Ja sam u bih osuđen na HT Mostar. Najviša brzina flata je 3mbit i košta oko 580 kuna. Ako postigneš nekakav maksimum u downloadu po tjednu onda ti oni smanje ovaku veliku brzinu po nekoj fer licenci. Ja korisitm adsl profi. 20 Gb 8mbit i oko 230 kn.
Naglsašavm da ni uz jedan paket ne dolazi iptv.
Aha. Gracias:)
Mrzim ht mostar!
Svi koji nazivate t-com lošim zapitajte se malo kako je drugima. Ja sam u bih osuđen na HT Mostar. Najviša brzina flata je 3mbit i košta oko 580 kuna. Ako postigneš nekakav maksimum u downloadu po tjednu onda ti oni smanje ovaku veliku brzinu po nekoj fer licenci. Ja korisitm adsl profi. 20 Gb 8mbit i oko 230 kn.
Naglsašavm da ni uz jedan paket ne dolazi iptv.
Nemoj zamjerit al deru vas ko ovce.
Popi*zdel budem, j.ebene greske tijeko slanja PP-a. Pa to je necuveno, al bas svaki put.
Nemoj zamjerit al deru vas ko ovce.
Ne zamjeram. Uvjeri se: http://www.ht.ba/hr/Privatni/Internet/HT-ADSL-FLAT-paketi-internet-bez-barijera/FLAT-extra. Odnos marke i kune je oko 3.8. Nema uopće iptv-a.
Pa di si ivo dugo te nije u kafani bilo...
Btw. vidim, opet te trollovi zajebaju...-.-
I ova smotana djecica kaj seruckaju po forumu bi ja nabil u top i raspalil u neki kameni zid.
Popi*zdel budem, j.ebene greske tijeko slanja PP-a. Pa to je necuveno, al bas svaki put.
Hebi im majku sine ....iz "komedije" Antina trejd
Natsavak: http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/nova-igra-izasla-majmunsko-slovo-by-f1-ivo/67828.aspx
Jel neko uspio SS-at majmunsko slovo by f1-ivo??
Hahahahahaha....
Damir suspendiran. Nisam uspio napraviti SS, no napisao u jednoj temi da je IVO pederčina.
Bez uvrede, nisam ja to rekao
Nakon ovoga mi ne pada na pamet više braniti ga.