- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tema je malo preimenovana i spamerski ociscena:)
Mislim da to zaslužuje jedne đojzle badave.
Tema je malo preimenovana i spamerski ociscena:)
Mislim da to zaslužuje jedne đojzle badave.
Đojzle su pretpostavljam naocale :) Obrati se BUG redakciji neka ti daju povisicu :D
Hola ljudovi. Sta se radi?
Traži se dobar tetris da mogu objavit natjecanja ;D
Prva nagrada 100 wallpapera
Đojzle su pretpostavljam naocale :) Obrati se BUG redakciji neka ti daju povisicu :D
To mi je hvala...ccccc...
Bez brige IVO, izravnat cemo mi racune ;)
Jadan ti Ivo....nemoš ni đozluke dobit u zauzvrat za uslugu cccccc ......kak moš bit taki Batista....sram te bilo
Jadan ti Ivo....nemoš ni đozluke dobit u zauzvrat za uslugu cccccc ......kak moš bit taki Batista....sram te bilo
Nist se ti ne brini, Smradac vozi ko zmaj, sam kaj ne zna stat... :D
Aj baci oko ovdje. Bem ti šrot kućišta i njihove konektore.
Misterija... Imas mozda doma takve kablove od starih kucista ? Probaj ih zamjenit, imam ih ja doma pa ti posaljem ak budes trebal...
Misterija... Imas mozda doma takve kablove od starih kucista ? Probaj ih zamjenit, imam ih ja doma pa ti posaljem ak budes trebal...
Ma ko za vraga nemam nikakve.
Sve je spojeno prema uputama i ne vidim razlog zašto ne radi. Jedino ako ovi poljaci (mislim da oni ili česi rade ovo sranje od Modecom casea) nisu zbrljali nešto.
Ma ko za vraga nemam nikakve.
Sve je spojeno prema uputama i ne vidim razlog zašto ne radi. Jedino ako ovi poljaci (mislim da oni ili česi rade ovo sranje od Modecom casea) nisu zbrljali nešto.
Hjoj, ne sjecam se adrese... Posalji na pp podatke opet :) Tokom tjedna ti posaljem.
Hjoj, ne sjecam se adrese... Posalji na pp podatke opet :) Tokom tjedna ti posaljem.
Budem kasnije. Odoh sad popit kavicu u miru. Nisam nešto danas najnaj. Ubijaju me vratne žile:(
....jeli ima neki video recorder koji ne usporava igru jer mi sve onak šteka
Nema :)
Jel dobar http://games.softpedia.com/get/Freeware-Games/Sporktris.shtml
Nema :)
Jel dobar http://games.softpedia.com/get/Freeware-Games/Sporktris.shtml
Damn
To tetris....imam ja jedan dobar stavit ću link kad ga nađem
EDIT: LINK...ima pjesmu iznenađenja u njoj...i ona biti veri mač kul
Ne postoje takvi...
Ne kontam..kako ti šteka,šta je priključeno na videorekorder? PS?
P.S.Šta svi šutite 15 min?!?
EDIT: 35 min -.- Þ
Odo ja u Chipoteku tražit kućišta za HDD,
ak ne nađem odo ja u Links
evo da vam se pohvalim sutra ujutro u 8 polijecem za pariz :)
Bok svim birtašima, ovo je kod nas izgleda gore neko za vrjeme rata zadnje dane. Jucer cetvero ljudi poginulo u prometu danas isto cetri, dokle to tak misli ic katastrofa do daske bez greske.
Zanimljivo je ovo dole pod komentarima pametno primjeceno, kazu vozili su se iza auta koji vrluda po cesti 80 km i nikom nist. Nisu reagirali ak je to normalno ja sam grbadeva, umoran covjek vozi a di mu je zena i kaj radi. Taj ocito nije mislil nit na sebe nit jadnu djecu, hebeš zurbu i ovakvo ponašanje vozaca stani pa odspavaj ali ne pa dijeca moraju sad prozivljavat grozotu.
e ljudi, sta ima evo ja otkrio kako bit pijan na gta tbogt loool na kraju padnes i probudis se u nekom smecu LoL :D eo
Jel postoji iPhone 3GS 8 GB?
slabo se spama
Jel postoji iPhone 3GS 8 GB?
nažalost
Ovisan sam o tetrisu
Ovisan sam o tetrisu
haha...lol
molim vas da mi date preporuku za kompić do 3600kn.Imam sve dodatke uz njega(ekran,tipkovnica,miš i zvučnici).Samo mi treba da mi ponudite konfiguraciju.Ako može da ima neku noviju grafičku karticu i obavezno 3 gb dd3 ram memorije-ak može i više :).treba mi za igranje i gledanje full hd filmova
Ovisan sam o tetrisu
haha...lol
Danas budem na bugu napravio natjecanje