Evo
Nema ih
Evo
Nema ih
Ivo je danas na udaru... al sva sreća pa to brzo riješavaju.
slika uklonjena....
Majke ti, ovaj je poludio čovjek skroz
Tog lika stvarno treba prijavit provideru... Ovak nikad neće prestat
Jeste vidjeli onoga kretena što vrijeđa moderatore zapravo jednog moda...
BTW. Dobar dan
E čovjek se umislio da igra ASSASSINS CREED-a pročitajte
Mozak operacije, bravar Naser Palislamović iz Ključa uspio je pobjeći i postao je najtraženija osoba. Tragovi bijega vode prema Sarajevu. Prije je uhićivan zbog posjedovanja 15 kilograma eksploziva.
Očito ga je prokazao uhićeni Čaušević koji se pokušao skloniti u masu muslimanskih hodočasnika u mjestu Ajvatovci nedaleko od Bugojna, gdje je uhićen poslije podmetanja eksplozije.
Kada bi mogao ovu sprobat - best buy.
Hvala na trudu, ali definitivno neću ići na polovne komponente..tako da..vjerojatno ću uzeti 5770..na mom monitoru čist dosta (1440×900).
Ok samo sam htel pomoci...
Ja volim takve malo starije a malo punasnije... graficke naravno :)
Ja mislim da ce ova tema nakon jedno 3-4 strane rasprave zavrsit lokotom ;)
U jbt neda mi se chitat toliki zid teksta sa usranim ch i zh...-.-
Ok samo sam htel pomoci...
Hvala na trudu! ;)
Ja mislim da ce ova tema nakon jedno 3-4 strane rasprave zavrsit lokotom ;)
kako mi ide na qrac kad se ljudi idu preseravati onim sh umjesto š i takvim stvarima.
Ko zna možda Š na tipkovnici... hehheheh
kako mi ide na qrac kad se ljudi idu preseravati onim sh umjesto š i takvim stvarima.
Zashto?
Zashto?
Zato shto je chudno tako pisati
Zashto?
Dečki, ja ne vjerujem da je ovo naš Ivo, bez uvrede, al nema potpisa, nema slike, neznam jesil' više na našoj strani..
Zashto?
Dečki, ja ne vjerujem da je ovo naš Ivo, bez uvrede, al nema potpisa, nema slike, neznam jesil' više na našoj strani..
I sence good in him...he is the chosen one
Jel ima neki ss one teme o ivi ?
Nisam stigao vidjet, a bio na forumu.
Jel ima neki ss one teme o ivi ?
Nisam stigao vidjet, a bio na forumu.
Imaš ovu koja je ista k'o prošla, a nije još obrisana: http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/nova-ideja/59796.aspx
Iako ne znam šta će ti to.
Zashto?
bash dobro da si tu znaš možda šta treba napravit da wmp prikazuje prijevod? i film i srt s prijevodom sam isto nazvao ali neće. itko?
Šteta šta je hall of shame zaključan
Možda da stavim u humor jer žalim tog kretena
bash dobro da si tu znaš možda šta treba napravit da wmp prikazuje prijevod? i film i doc s prijevodom sam isto nazvao ali neće. itko?
doc s prijevodom? Otkad se doc koristi za titlove?
Zashto?
bash dobro da si tu znaš možda šta treba napravit da wmp prikazuje prijevod? i film i doc s prijevodom sam isto nazvao ali neće. itko?
Mislim da treba biti .sub file