Dobar dan,evo pišem kao obično iz škole,hvala bogu prošao je test iz njemačkog,molim se da dobijem pozitivnu.
EDIT:Svi su mi(valjda) ostali predmeti 4 i 5,a jedino njemački 3.
Dobar dan,evo pišem kao obično iz škole,hvala bogu prošao je test iz njemačkog,molim se da dobijem pozitivnu.
EDIT:Svi su mi(valjda) ostali predmeti 4 i 5,a jedino njemački 3.
Dobar dan!Evo kupio baš Trackmaniu Sunrise i nikako da ju pokrenem.
to je znak da moraš odustati i prihvatiti s nečeg drugog,npr knjige ili uređivanja vrta..
nadam se da sam pomogao..
Sad kad sljedeći tjedan počnem s radovima oko kuće,nebu me bilo nikako na kompu.Nebum imao vremena nikako jer planiram se do jeseni preseliti.A sad sve spremam za zimu,jer zimi je manje posla,pa se bude više boravilo za kompom.
Ajde bolje pripomozi kako da otvorim opciju administratora negdje iz control panela,da se nemoram toloko mučiti...
@ General Zed Nisam to odavno vidio na ovom kutku interneta,šta se spama trenutno?
@ General Zed Nisam to odavno vidio na ovom kutku interneta,šta se spama trenutno?
Evo kupio Trackmaniu i nikako da je instaliram.Popis kako to napraviti je malo poduži,ali glavna stvar je da nekaj moram pokrenuti kao administrator(iako je acc koji je složen kao administrator,ali bez lozinke,a onog drugog administratora neće pokrenuti-nema ni on lozinku)pa se gombam sa tim da vidim jel to mogu upogoniti da to spržim na CD i ostavim za zimu,a ako ne šljaka da zbrišem da mi ne zauzima prostor na disku...
Sad kad sljedeći tjedan počnem s radovima oko kuće,nebu me bilo nikako na kompu.Nebum imao vremena nikako jer planiram se do jeseni preseliti.A sad sve spremam za zimu,jer zimi je manje posla,pa se bude više boravilo za kompom.
Ajde bolje pripomozi kako da otvorim opciju administratora negdje iz control panela,da se nemoram toloko mučiti...
iskreno nije mi jasno,ti jesi admin na kompu a ispada da moraš kreirati password da bi pokrenuo/instalirao ili šta već igru?
jel ti u control panelu>user accounts>change an account>postavljeno da si ti admin?
kad klikneš na admina imaš>create a password>i tu ti je prazno ili ?
iskreno nije mi jasno,ti jesi admin na kompu a ispada da moraš kreirati password da bi pokrenuo/instalirao ili šta već igru?
jel ti u control panelu>user accounts>change an account>postavljeno da si ti admin?Da,nije administrator već GeneralZed computer administrator-što mislim da je isti qrac.
kad klikneš na admina imaš>create a password>i tu ti je prazno ili ?Nemam to nigdje,već kad u igrici trebam to otvoriti otvor mi se run like administrator i pokaže se adm. i dolje ispod password,ali nikad nije napravljena lozinka za adm,pa mi zato nije jasno...
Evo kupio Trackmaniu i nikako da je instaliram.Popis kako to napraviti je malo poduži,ali glavna stvar je da nekaj moram pokrenuti kao administrator(iako je acc koji je složen kao administrator,ali bez lozinke,a onog drugog administratora neće pokrenuti-nema ni on lozinku)pa se gombam sa tim da vidim jel to mogu upogoniti da to spržim na CD i ostavim za zimu,a ako ne šljaka da zbrišem da mi ne zauzima prostor na disku...
Evo ja čekam da jednom kupim vlastiti kompjuter.
to je isto,ti si admin..
ne znam zed,neću napamet da te ne zayebem..
edit:i šta znači : "nemam to nigdje" ?
tamo možeš napraviti password,samo ćeš ga morat upisivat kod dizanja os-a..
Ha,dobro.Ondak ću morati čekat Ramboxa popodne.Ma,igricu kod nas već čekam 2 god,a za naručiti izvana baš im nije dostupna(bar kad se ja sjetim i postavim upit),a sad sam opet naletio na nju u"torrent dućanu",pa reko da si pripremim nekaj za zimu.Al nikako nemam sreće sa tom Trackmaniom,kolko sam ih već skinio nijedna mi nije nikako proradila,a imao sam jednu koju sam dobio na CDu,al tu više nikako nemogu pokrenuti,odnosno ,instalirati nikako.Neznam zašto,al tako je...
Smijem se ljudskoj gluposti.
ha čuj "selo moje malo"..
Šta možeš,jedini ja,moj brat i prijatelj smo poznati kao veliki metalci u mom selu,jedino mi slušamo stvari poptu neo-klasičnog metala,progresivnog itd...
Neki su ljudi zaista zaostali.
Šta možeš,jedini ja,moj brat i prijatelj smo poznati kao veliki metalci u mom selu,jedino mi slušamo stvari poptu neo-klasičnog metala,progresivnog itd...
baš te briga,briješ svoje i nikome ne štetiš
baš te briga,briješ svoje i nikome ne štetiš
Nabiješ slušalice i odbiješ nasrtaje cajkera i slobodan si.
Nemoj ludit previše,razbij nekoliko glava i svi će te se okaniti.
Obično na javnim mjestima prekidam slušanje cajkaša.Nemam ništa protiv njih ako slušaju tu muziku za sebe(kao i ostali,a tako i ja slušam preko slušalica).Nije u redu maltretirati okolinu sa svojom vrstom muzike.Ja sam isto roker pa ne maltretiram ljude oko sebe da moraju slušati muziku koju ja slušam.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...
Obično na javnim mjestima prekidam slušanje cajkaša.Nemam ništa protiv njih ako slušaju tu muziku za sebe(kao i ostali,a tako i ja slušam preko slušalica).Nije u redu maltretirati okolinu sa svojom vrstom muzike.Ja sam isto roker pa ne maltretiram ljude oko sebe da moraju slušati muziku koju ja slušam.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...
Slažem se 100% s tobom,ali bolje je da ne pričamo o tim stvarima jer će biti plamenovanja i kartona.
neam ja problema ni sa kim što se tiče muzike i takvih stvari, ali sam imao prije dosta problema i tukao sam se sa naci-skinjarama i kojekakvim seljačinama (nikad u životu prvi nisam počeo), pa me to samo izbaci iz takta, a da stvar bude bolja većina ljudi koja sluša metal, pank, rock su super đaci i dobrog ponašanj, veseljaci... al to nikog ne zanima... majku im...
.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...
prije si ih lijepo zamolio da stišaju ili..?
neam ja problema ni sa kim što se tiče muzike i takvih stvari, ali sam imao prije dosta problema i tukao sam se sa naci-skinjarama i kojekakvim seljačinama (nikad u životu prvi nisam počeo), pa me to samo izbaci iz takta, a da stvar bude bolja većina ljudi koja sluša metal, pank, rock su super đaci i dobrog ponašanj, veseljaci... al to nikog ne zanima... majku im...
Ja obično jamim nešto i razbijem glavu cajkerima koji me napadaju.
EDIT:Sad će mi sat završit pa moram ići.
malo me razočarao naš trol paško sinoć,nekako je bio suzdržan
zahebava je on mene priko pp
kad se sjetim ovoga
A kad se sjetim ovoga:
http://www.sportnet.hr/vijesti/310003/kosarka/zivot-leti-kapetane
RIP Dražene
evo moram pohvaliti modove na brzini, razumjevanju i odlučnosti. Još jednom hvala. not that SAMF
LOL, mi sad popunjavali neku anketu u školi kao..
jel ima prijatelja koji bi te mogli utješit i koliko.. ja zaokružim da i napišem mnogo brate
i jos stavim smajlica :D
Dobar dan (kako je vruceeeeeeeee)...............
Gdje ste ljudovi, jučer mi rođendan pravo sjeban bio.
Dobar dan (kako je vruceeeeeeeee)...............
dobar dan i tebi
vručinu mi ne moraš ni spominjat