Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.315.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan,evo pišem kao obično iz škole,hvala bogu prošao je test iz njemačkog,molim se da dobijem pozitivnu.

EDIT:Svi su mi(valjda) ostali predmeti 4 i 5,a jedino njemački 3.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 10:49 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
seneka kaže...
General Zed kaže...

Dobar dan!Evo kupio baš Trackmaniu Sunrise i nikako da ju pokrenem.

to je znak da moraš odustati i prihvatiti s nečeg drugog,npr knjige ili uređivanja vrta..
nadam se da sam pomogao..

Sad kad sljedeći tjedan počnem s radovima oko kuće,nebu me bilo nikako na kompu.Nebum imao vremena nikako jer planiram se do jeseni preseliti.A sad sve spremam za zimu,jer zimi je manje posla,pa se bude više boravilo za kompom.

Ajde bolje pripomozi kako da otvorim opciju administratora negdje iz control panela,da se nemoram toloko mučitiCool...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

@ General Zed Nisam to odavno vidio na ovom kutku interneta,šta se spama trenutno?

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

@ General Zed Nisam to odavno vidio na ovom kutku interneta,šta se spama trenutno?

Evo kupio Trackmaniu i nikako da je instaliram.Popis kako to napraviti je malo poduži,ali glavna stvar je da nekaj moram pokrenuti kao administrator(iako je acc koji je složen kao administrator,ali bez lozinke,a onog drugog administratora neće pokrenuti-nema ni on lozinku)pa se gombam sa tim da vidim jel to mogu upogoniti da to spržim na CD i ostavim za zimu,a ako ne šljaka da zbrišem da mi ne zauzima prostor na disku...

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Sad kad sljedeći tjedan počnem s radovima oko kuće,nebu me bilo nikako na kompu.Nebum imao vremena nikako jer planiram se do jeseni preseliti.A sad sve spremam za zimu,jer zimi je manje posla,pa se bude više boravilo za kompom.

Ajde bolje pripomozi kako da otvorim opciju administratora negdje iz control panela,da se nemoram toloko mučitiCool...

iskreno nije mi jasno,ti jesi admin na kompu a ispada da moraš kreirati password da bi pokrenuo/instalirao ili šta već igru?
jel ti u control panelu>user accounts>change an account>postavljeno da si ti admin?

kad klikneš na admina imaš>create a password>i tu ti je prazno ili  ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 11:03 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

iskreno nije mi jasno,ti jesi admin na kompu a ispada da moraš kreirati password da bi pokrenuo/instalirao ili šta već igru?
jel ti u control panelu>user accounts>change an account>postavljeno da si ti admin?Da,nije administrator već GeneralZed computer administrator-što mislim da je isti qrac.

kad klikneš na admina imaš>create a password>i tu ti je prazno ili  ?Nemam to nigdje,već kad u igrici trebam to otvoriti otvor mi se run like administrator i pokaže se adm. i dolje ispod password,ali nikad nije napravljena lozinka za adm,pa mi zato nije jasno...

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...
I.Kk kaže...

Evo kupio Trackmaniu i nikako da je instaliram.Popis kako to napraviti je malo poduži,ali glavna stvar je da nekaj moram pokrenuti kao administrator(iako je acc koji je složen kao administrator,ali bez lozinke,a onog drugog administratora neće pokrenuti-nema ni on lozinku)pa se gombam sa tim da vidim jel to mogu upogoniti da to spržim na CD i ostavim za zimu,a ako ne šljaka da zbrišem da mi ne zauzima prostor na disku...

Evo ja čekam da jednom kupim vlastiti kompjuter.

16 godina
neaktivan

to je isto,ti si admin..
ne znam zed,neću napamet da te ne zayebem..

edit:i šta znači : "nemam to nigdje" ?
tamo možeš napraviti password,samo ćeš ga morat upisivat kod dizanja os-a..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 11:27 (seneka).
16 godina
neaktivan

Ha,dobro.Ondak ću morati čekat Ramboxa popodne.Ma,igricu kod nas već čekam 2 god,a za naručiti izvana baš im nije dostupna(bar kad se ja sjetim i postavim upit),a sad sam opet naletio na nju u"torrent dućanu",pa reko da si pripremim nekaj za zimu.Al nikako nemam sreće sa tom Trackmaniom,kolko sam ih već skinio nijedna mi nije nikako proradila,a imao sam jednu koju sam dobio na CDu,al tu više nikako nemogu pokrenuti,odnosno ,instalirati nikako.Neznam zašto,al tako je...

16 godina
neaktivan

Smijem se ljudskoj gluposti.

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

ha čuj "selo moje malo"..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
I.Kk kaže...

ha čuj "selo moje malo"..

Šta možeš,jedini ja,moj brat i prijatelj smo poznati kao veliki metalci u mom selu,jedino mi slušamo stvari poptu neo-klasičnog metala,progresivnog itd...

Neki su ljudi zaista zaostali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 11:38 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Šta možeš,jedini ja,moj brat i prijatelj smo poznati kao veliki metalci u mom selu,jedino mi slušamo stvari poptu neo-klasičnog metala,progresivnog itd...

baš te briga,briješ svoje i nikome ne štetiš

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
I.Kk kaže...

baš te briga,briješ svoje i nikome ne štetiš

Nabiješ slušalice i odbiješ nasrtaje cajkera i slobodan si.

16 godina
neaktivan
uf što poludim na takve stvari....
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
uf što poludim na takve stvari....

Nemoj ludit previše,razbij nekoliko glava i svi će te se okaniti.Cool

16 godina
neaktivan

Obično na javnim mjestima prekidam slušanje cajkaša.Nemam ništa protiv njih ako slušaju tu muziku za sebe(kao i ostali,a tako i ja slušam preko slušalica).Nije u redu maltretirati okolinu sa svojom vrstom muzike.Ja sam isto roker pa ne maltretiram ljude oko sebe da moraju slušati muziku koju ja slušam.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Obično na javnim mjestima prekidam slušanje cajkaša.Nemam ništa protiv njih ako slušaju tu muziku za sebe(kao i ostali,a tako i ja slušam preko slušalica).Nije u redu maltretirati okolinu sa svojom vrstom muzike.Ja sam isto roker pa ne maltretiram ljude oko sebe da moraju slušati muziku koju ja slušam.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...

Slažem se 100% s tobom,ali bolje je da ne pričamo o tim stvarima jer će biti plamenovanja i kartona.

16 godina
neaktivan

neam ja problema ni sa kim što se tiče muzike i takvih stvari, ali sam imao prije dosta problema i tukao sam se sa naci-skinjarama i kojekakvim seljačinama (nikad u životu prvi nisam počeo), pa me to samo izbaci iz takta, a da stvar bude bolja većina ljudi koja sluša metal, pank, rock su super đaci i dobrog ponašanj, veseljaci... al to nikog ne zanima... majku im...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 11:52 (eterna luchar).
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

.Već sam par puta izbacio iz tramvaja neke koji su napičili cajke i maltretirali oko sebe ljude...

Smijehprije si ih lijepo zamolio da stišaju ili..?

16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

neam ja problema ni sa kim što se tiče muzike i takvih stvari, ali sam imao prije dosta problema i tukao sam se sa naci-skinjarama i kojekakvim seljačinama (nikad u životu prvi nisam počeo), pa me to samo izbaci iz takta, a da stvar bude bolja većina ljudi koja sluša metal, pank, rock su super đaci i dobrog ponašanj, veseljaci... al to nikog ne zanima... majku im...

Ja obično jamim nešto i razbijem glavu cajkerima koji me napadaju.

EDIT:Sad će mi sat završit pa moram ići.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2010 11:54 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
ma iskreno ne volim fizičke konfontacije, to mi je bezveze, volim dobru raspravu, ail ponekad moraš, što kaže malcom x- "nasilje u samoobrani nije zagovaranje nasilja već inteligencija" s tim se vodim...
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

malo me razočarao naš trol paško sinoć,nekako je bio suzdržanNeodlučan

zahebava je on mene priko pp

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
neaktivan

kad se sjetim ovoga

17 godina
patch123 kaže...

kad se sjetim ovoga

A kad se sjetim ovoga:

http://www.sportnet.hr/vijesti/310003/kosarka/zivot-leti-kapetane

RIP Dražene

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
neaktivan

evo moram pohvaliti modove na brzini, razumjevanju i odlučnosti. Još jednom hvala. not that SAMF

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
protjeran

LOL, mi sad popunjavali neku anketu u školi kao..

jel ima prijatelja koji bi te mogli utješit i koliko.. ja zaokružim da i napišem mnogo brate 

i jos stavim smajlica :D

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

Dobar dan (kako je vruceeeeeeeee)...............

The quieter you become, the more you are able to hear...
16 godina
neaktivan

Gdje ste ljudovi, jučer mi rođendan pravo sjeban bio.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Dobar dan (kako je vruceeeeeeeee)...............

dobar dan i tebi

vručinu mi ne moraš ni spominjat

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice