Torrent zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Torrent

E ovako..

Skidam sa torrenta fifu 11 i ostalo mi je jos 2G do zavrsetka..vani je nevrijeme i znam da ce mi ubrzo nestati struje..mozeli mi ko reci ako ga pauziram i ugasim da li cu moci kasniije to da nastavim..

Unaprijed hwalaa {#}{#}

16 godina
neaktivan
Torrent

Nema veze, ako prekine downlaod.nastavit će se kad idući put upališ komp.Najbolje da samo ugasiš program ili isključiš računalo.

BTW, vidim da si novi pa pročitaj pravila malo.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
protjeran
Re: Torrent
mido_barcelonaa kaže...

E ovako..

Skidam sa torrenta neki program koji je besplatan i to je potpuno legalno i ostalo mi je jos 2G do zavrsetka..vani je nevrijeme i znam da ce mi ubrzo nestati struje..mozeli mi ko reci ako ga pauziram i ugasim da li cu moci kasniije to da nastavim..

Unaprijed hwalaa {#}{#}

na forumu je zabranjeno pričat o piratstvu pa ćemo zamislit da skidaš porgram koji je besplatan

znači tebi kad se ugasi iznenada komp možeš bilo kada nastaviti skidanje 
možda će ti se prije nastavljanja pojavi checking

to ti provjerava do kolko si skinuo taj besplatni program koje je potpuno legalno :P 

14 godina
neaktivan
FIFA 10 password

Pozdrav raja!

Imam problem sa instalacijom fife 10,trazi mi password cim krenem sa instalacijom ali ja neznam gdje ga mogu naci.Google ne pomaze.

Unapred hvala!!{#}

15 godina
Re: FIFA 10 password
mido_barcelonaa kaže...

Pozdrav raja!

Imam problem sa instalacijom fife 10,trazi mi password cim krenem sa instalacijom ali ja neznam gdje ga mogu naci.Google ne pomaze.

Unapred hvala!!{#}

kupi orginal

15 godina
neaktivan

Pročitaj pravila foruma, nema razgovora o piratskim sadržajima tako da nemožeš tu tražiti savjet za to

15 godina
protjeran
marino708 kaže...
mido_barcelonaa kaže...

Pozdrav raja!

Unapred hvala!!{#}

kupi orginal

ili još bolje

kupi sebi jedan i meni jedan

adresu ti pošaljem u pp

15 godina
protjeran
Torrent

probaj password od fejsa..meni uvijek uspije!! {#}{#}

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
1
Nova poruka