Tisak paket

poruka: 25
|
čitano: 17.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Tisak paket

Evo vrti se na tv-u već par dana reklama da tisak dostavlja pakete za samo 10kn (+  besplatna ambalaža u više dimenzija ) po cijeloj Hrvatskoj.   Sada me zanima jel imao tko kakva iskustva i kakve su bila ? 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan
Re: Tisak paket
Rucipe kaže...

Evo vrti se na tv-u već par dana reklama da tisak dostavlja pakete za samo 10kn (+  besplatna ambalaža u više dimenzija ) po cijeloj Hrvatskoj.   Sada me zanima jel imao tko kakva iskustva i kakve su bila ? 

http://www.tisak.hr/hr-HR/Proizvodi-i-usluge/Tisak-paket.html

13 godina
Tisak paket

Pročitao sam ja sve sa te stranice samo nigdje ne pišu iskustva korisnika zato sam ovdje otvorio temu . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
12 godina
neaktivan
Tisak paket

Evo (nazalost) moje iskustvo:

Paketic poslan iz Osijeka u subotu NIJE stigao u Orahovicu do utorka(danas), a sto je jos zalosnije, cak ni ne znaju gdje je! A naravno ni pretraga im ne radi.

Uz takvu brzinu i pouzdanost, mislim da vise tu uslugu necu koristiti...

(A naivno sam pomislio ako posaljem u subotu, stici ce do ponedjeljka, a to je dan prije nego da posaljem postom u ponedjeljak a stiglo bi sigurno u UTORAK!!!)

Dakle preporuka za sada je IZBJEGAVATI, IZBJEGAVATI, IZBJEGAVATI.

14 godina
neaktivan
Tisak paket

Do sada sam poslao 10-ak paketa, svi sretni i zadovoljni. Neki dosli u 2 dana, neki u 4. Mislim da je 10kn za slanje relativno velikog paketa jeftino. Hp ekspres bi naplatio 50-60kn, doslo bi iduci dan, ali ipak puno skuplje. Kada saljete morate upisati kontakt broj, ali jos nikoga nisu zvali. Paket je najbolje upakirat u svoju kutiju slicnih dimenzija njihovih kutija (nekoliko cm manje u svaku stranu) i onda u razmake staviti malo zgužvanih novina.

Za uslugu sve pohvale.

Potpis
12 godina
neaktivan
Tisak paket

Danas je cetvrtak, a moj paketic JOS NIJE STIGAO!!!

E sad sam stvarno ljut. Ovo je zaista bilo prvo i zadnje slanje tom sluzbom!

14 godina
neaktivan

Sta ti kaze onaj kod za pracenje paketa?

Potpis
12 godina
neaktivan
Tisak paket

Napokon je stigao. Ufff.

14 godina
neaktivan
Tisak paket

frendu je djevojka poslala paket i stiglo je drugi dan :P

ja sam Zeko -Ja Slava! -A mi smo ZEKOSLAVCI
17 godina
odjavljen
Tisak paket

Frendu je stara iz Zaboka u Rijeku slala paket majica i hlaca i sve je stiglo.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 15:01 (Edge).
13 godina
Tisak paket

Evo i ja danas poslo dijelove za iPhone , pa se nadam da će sve biti uredu :) 

15 godina
neaktivan
Tisak paket

je li postoji opcija otkpnine tog paketa, ili ne?
Vidim da nigdje ne piše, pa predpostavljam da samo kao obično slanje bez tih opcija otkupnine i sl. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
14 godina
neaktivan
Tisak paket

ne postoji opcija otkupnine niti da primatelj paketa placa postarinu!

od 1.6. cijene idu gore!

http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/O-usluzi.html

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
14 godina
Tisak paket

Je li još netko imao iskustva?
Trebao bi mi dečko iz Splita poslati za Osijek paket u vrijednosti 400 kuna?

Je li sigurno?
Čitam komentare gore, podjeljena su. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Bolje plati nekoj pravoj dostavljačkoj službi poput City Expressa ili Overseasa,pa i HP Ekspress isto
robimarko@gmail.com
15 godina
Tisak paket

Ja sam poslao 4-5 paketa do sada i nikad nisam imao problema, stizali su na vrijeme bez ikakvih oštećenja.

Zdravi i veseli bili :)
13 godina
Tisak paket

Najbolje i najjeftinije, cak i ako zamolis zensku unutra da napuni sa starim papirom ili necim ako saljes nesto dosta vrijedno... 

Samo treba paziti kada se navodi broj kioska i ostale stvari da ne zavrsi negdje drugdje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Tisak paket

Pozdrav, evo i moje iskustovo. Poslan paket i zagreba za Pulu i eto nakon 7 dana paket jos nje stigao. U meduvremenu su slani mailovi( na koje nisam dobio odgovor), zvana je sluzba za korisnike te nakon čekanja sat i dvadeset da se javi agent, dobio odgovor da oni ne znaju gdje je paket.. a na facebooku sam dobio odgovor da se strpim dok ga ne nadu. Uglavnom čine mi se veoma neprofesionalni i neljubazni(sluzba za korisnike i žene na kiosku, stim da one čak nisu ni upoznate s rokovima dostave a kamoli s nečim drugim). S obzirom da mi je ovo prvo slanje/primanje preko njih vrlo sam razocaran s tim da sam čitao malo po netu i skužio da nisam jedini s takvim problemom. Ali nakraju je nevjerovatno da oni ne znaju gdje je paket stim da se sve prati kompjuterski.

13 godina
Tisak paket

Rokove imas na internetu, sve pise koliko i do kad treba.

ja sam slao u split i treba ima kojih 3-4 dana. Za 15kn najveci paket nije uopce skupo, a ovo se strpis.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Tisak paket

Rok je 24 sata ako je poslan iz Zagreba do 12 sati i to se odnosi na sve gradove osim Dubrovnika. Ma da je i 3 dana nije problem ali oni uopče ne znaju gdje je paket

10 godina
neaktivan
Tisak paket

P/ostao cigan za 100 kn !!!

Vidim da sve više ljudi robu šalje Tiskom, ovo nije direktno vezano za Tisak ali vjerojatno ima ovakvih slučajeva kao što je moj i moglo bi ih biti.

Vidio sam oglas na Njuškalu, još je aktivan, prodat će on to još koji put naivčinama kao što sam i ja, zato i pišem ovo, ljudi oprez, gedžo je to, nik name - buttoscum:

http://www.njuskalo.hr/pc-kartice/te...oglas-10451489

Dogovorili zamjenu, moj uređaj za njegov, šaljemo preko Tiska. 

Ja njemu poslao 13.7. i kodom za praćenje paketa đubre podiglo paket mislim 17.7. što se vidi ispod:

Paket je predan primatelju

907140 - RI - KOZALA - CRKVA

Baštijanova ulica 45

51000 Rijeka

Nakon toga malo pričekam, zovem ga 2-3 puta, na moj broj se ne javlja, zna ga, uzmem od žene mob, obeća da će poslati, na kraju kaže usrano ćao, fuj. Zadnji kontakt mailom (20.7.) i upozorim ga da mu je sutra rok da pošalje paket (21.7).

Znači do danas ništa, uređaj koji je trebao biti moj on i dalje prodaje, govno sam proučio, belosvetski prevarant sa double prezime.

Ispod dio naše korespodencije,

907140 RI - KOZALA - CRKVA

Baštijanova ulica 45

51000 Rijeka

Marko Ćurčić

Ante Kovačića 4

51000 Rijeka

Uredaj radi,to se nemorate brinuti,u to cete se uvjeriti kad ga spojite na kompjuter,nebi se ja ciganio za prokletih sto kuna... 

eto onda ja isto ujutro to saljem,pa vam posaljem broj posiljke da mozete pratiti posiljku i da znate kad vam je stiglo...

lp

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 22:53 (ivan68).
17 godina
neaktivan
Balljacker kaže...

Pozdrav, evo i moje iskustovo. Poslan paket i zagreba za Pulu i eto nakon 7 dana paket jos nje stigao. U meduvremenu su slani mailovi( na koje nisam dobio odgovor), zvana je sluzba za korisnike te nakon čekanja sat i dvadeset da se javi agent, dobio odgovor da oni ne znaju gdje je paket.. a na facebooku sam dobio odgovor da se strpim dok ga ne nadu. Uglavnom čine mi se veoma neprofesionalni i neljubazni(sluzba za korisnike i žene na kiosku, stim da one čak nisu ni upoznate s rokovima dostave a kamoli s nečim drugim). S obzirom da mi je ovo prvo slanje/primanje preko njih vrlo sam razocaran s tim da sam čitao malo po netu i skužio da nisam jedini s takvim problemom. Ali nakraju je nevjerovatno da oni ne znaju gdje je paket stim da se sve prati kompjuterski.

Također Zagreb-Pula, isto katastrofalno iskustvo. Mislim da više neću koristiti njihove usluge:

Pozdrav,
Prije nekoliko dana odlučio sam koristiti Vaše usluge dostave paketa - greška koju sigurno neću ponoviti.
Paket je poslan u četvrtak 26.03.2015 sa kooska u Zagrebu, a još uvijek nije poznato ni gdje se nalazi ni kada bi mogli očekivati dostavu.
Sada se već radi o u najboljem slučaju 5 dana za dostavu između Zagreba i Pule, što je rezultat kojeg bi se posramila i najgora dostavna služba.
Molim Vas hitno očitovanje i rješavanje problema.
Ponovit ću mail koji je već prije poslan Vašoj službi:
"Paket je poslan na 928310 - PULA-ROBNA KUĆA koji se nalazi na vašem lokatoru ali ne i u Puli na toj lokaciji (tamo se nalazio kiosk GlasIstre koji je sada zatvoren: link za vaše koordinate http://goo.gl/h1X4M0), tj. uopće ga nema. Molim da se gore navedena pošiljka proslijedi na 921780 Tisak media Pula."
16 godina
Tisak paket

Tisak ima jeftinu , ali ne i brzu dostavu. Pet radnih dana treba da stigne paket iz Osijeka u Dubrovnik. Nisu ni ovi drugi dostavljači nešto brzi, znaju i oni potegnuti na pet dana.

15 godina
Tisak paket

nisam nikad slao tiskkm pa imam pitanje. znaci isprintam ono sta ispunim online i to odnesem na tisak. a zanima me dal ja svoju kutiju trebam kupiti ili onu u svoju kutiju to stavljaju?

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
maxy0 kaže...

nisam nikad slao tiskkm pa imam pitanje. znaci isprintam ono sta ispunim online i to odnesem na tisak. a zanima me dal ja svoju kutiju trebam kupiti ili onu u svoju kutiju to stavljaju?

Osobno nisam nikad online ispunjavao nego direkt na kiosku, čas posla. Oni stavljaju u svoje kutije tako da ništa ne trebaš kupovati, jedino opcionalno ti je da ako nešto lomljivo šalješ pa malo to bolje zamotaš, tvoja odluka. Prouči si dimenzije kutija koje imaju jer mislim da ako ti ono što šalješ prekoračuje njihovu max veličinu kutije da ne možeš preko njih slati.

---Life is ours, we live it our way---
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice