Kako rukujem tim bićencima, mislim da bi Mala nevjesta bila naknap.
Onda bi ti Guiding Light bilo aman taman...18 000 i još nešt sitno epizoda
Neg kad već tu kenjarim, pitanje za malo stariju gardu koja ovdje drijema po čoškovima: Kako uvjerit frajera da je trenutno stanje stvari koje možemo nazvati "neobaveznom zayebancijom" čisto uredu i da ga nema potrebe pretvarati u odnos sa ugovornom obvezom?
Zadnjih par mjeseci je bilo sve pet a sad mi baljezga o tome da ne želi propustiti priliku i da je u godinama kad treba razmišljati o budućnosti. Mislim kužim ja da njega puca kriza srednjih godina, al nemam ja živaca za ljubavne happily ever after priče i meni je dobro i ovako. Kojim argumentom bi se čovjeku dalo objasnit a da to ne izazove nuklearni rat?
Posto ste u zrelim godinama, najpametnije ti je sjest i popricat. Reci mu da stvari tako i tako stoje. Ako to prihvati super, a ako ne jbg, bolje da ode nego da se to pretvori u neku opsesiju pa kada zelis to zavrsit samo si natovaris probleme na vrat... Najgora opcija ti je zavlacenje i odugovlacenje jer ce njegov mentalni sklop pomislit da si prihvatila ugovornu obvezu...
Tu ne mozes bit pametan, ti moras vidjet koji je najzgodniji trenutak za to. Kolegica sa posla je imala slicnu situaciju, rekla je liku da su samo fuck buddy kad je on htio nesto vise. Kaze da je lik prvo problijedio, ali da se pomirio sa time i da se cuju samo kad se treba parit i svi sretni... Da osobno poznam tebe ili njega mozda bi mogao dat neki bolji savjet...
Sad kad sam pisao ovu poruku shvatio sam da mi kronicno fali zensko drustvo (imam samo jednog zenskog prijatelja), taj neki small talk, pogled na svijet iz zenskog kuta, neka nevina zajebancija i razgovor... Jednostavno pogled na svijet iz nekog drugog kuta... To je posljedica veze, kada se upoznaju novi ljudi, cim se spomene da sam zauzet odma se zauzima distanca, a ako nista ne spominjem onda ispadnem perverznjak koji bi htio nesto sa strane -.- jos bih shvatio da tako razmisljaju cure od 16-20 godina koje prakticki nisu nista prosle, ali cure od 25-30 koje su navodno zrele, ono vau