Ne pamtim kad sam zadnji put pročitao lektiru , i eto ne znam odakle mi se javi želja da pročitam sadašnju , bit će da je od interpretacije na času ,kad sam načuo o ljubavi neko dvoje , činila se zaniljmiva i eto uzmem i pročitam , pored toga dopala mi se i u cjelini općenito , al nije to sad bit nego , ta ljubav ,ti citati , način na koji ženska osoba priča pa 80% su ličili na moju prijateljicu ne znam da li ce se ko sjetiti,al eto razlog zašto sam u ovoj temi , i kad šta hoće sanjam ju baš preksinoć , a scene neke ko iz romana tog , pa me baci u neka razmišljanja eto , pod dojmom sna sam malo još uvijek , ispričam to kolegici drugoj , povjerljiva je ,a ujedno je i njena kolegica, te mi ona reče kako je i prijateljica ta isto sanjala mene,istu tu noć , drugačiji san skroz naravno ,ali eto ko bi rekao da se potrefi baš na istu noć da sanjamo jedno drugo , i kako može ovako jedan san probuditi hrpu misli u čovjeku , *bem ti lektiru sad sam našao da ju čitam .. i tako eto redovno prolazimo jedno pored drugog , u busu, u školi , na cesti , a ne poznajemo se , a u svakom susretu priča se priča između nas , i tako to ..
Sine moj, znaš li po čemu je romantizam dobio ime?
Još nisi objasnio, možda ima ljudi koji ne znaju.