The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.483.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

S obzirom na to kakvu muziku slusate nije ni cudo da ste u friendzoni.

16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Wooki kaže...

Moja reakcija na tvoju ograničenost:

Nekrofilijazona.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:05 (4ucker).
13 godina
neaktivan
Coder256 kaže...

I tako je ona sjela kraj mene i stalno mi se priblizavala, ono polagano, i svako malo se pogledajemo i smješkamo jedno drugome. I onda sam je ponudio da idemo na voznju sa motorom, i pristala je. Popeli smo se na motor i ona se cvrsto uhvatila za mene oko struka, i rukama me dira po tijelu. Ja prihvatio tu igru i kao naslonio ruku na njezinu nogu i onda prosao rukom preko njezinih nogu i rekao joj da ima lijepe noge, na to se nasmijesila i rekla hvala. 

Iako nije sad stilski nešto posebno, slikovito je i baš mi se stvorio video u glavi. ALIALIALIALI...

...ima nešto što me jako zanima i što mijenja cijelu priču. Da li je ta superzgodna cura bila na tebi na motoru s prve ili druge slike?

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Coder256 kaže...

I tako je ona sjela kraj mene i stalno mi se priblizavala, ono polagano, i svako malo se pogledajemo i smješkamo jedno drugome. I onda sam je ponudio da idemo na voznju sa motorom, i pristala je. Popeli smo se na motor i ona se cvrsto uhvatila za mene oko struka, i rukama me dira po tijelu. Ja prihvatio tu igru i kao naslonio ruku na njezinu nogu i onda prosao rukom preko njezinih nogu i rekao joj da ima lijepe noge, na to se nasmijesila i rekla hvala. 

Iako nije sad stilski nešto posebno, slikovito je i baš mi se stvorio video u glavi. ALIALIALIALI...

...ima nešto što me jako zanima i što mijenja cijelu priču. Da li je ta superzgodna cura bila na tebi na motoru s prve ili druge slike?

LOL,ma neee,vozio ju je na frezi....

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

@4ucker: Uopće nisam ograničen, osobito po pitanju glazbe. Vokali u ovim pjesmama su jednostavno očajni. Lyricsi rakođer.

@Onjegin: Vjerojatno na onom desnom, s obzirom da se pregrijao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 19:29 (Wooki).
13 godina
neaktivan
Wooki kaže...

S obzirom da je čovjek jasno rekao da joj je slagao da se pregrijao da je može malo milkiti po nozi...

Jesi li uopšte pročitao kako treba?

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

........... Stvari u svoje ruke, pozovi je na kavu, šetnju, i kroz razgovor sredi to.

Naopako si to postavio:

Prvo razgovor i kava, onda setnja, na kraju stavi stvar u njezine ruke da ti ona sredi sve i to je to...

They say freak, when you're singled out...
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Wooki kaže...

S obzirom da je čovjek jasno rekao da joj je slagao da se pregrijao da je može malo milkiti po nozi...

Pa yebote,jel bitan motor?!Ocigledno ju je vozio na skuteru...Kod cijele price ti gledas motor i onda se cudis sto nemas curu xD

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Onjegin kaže...
Wooki kaže...

Pa yebote,jel bitan motor?!Ocigledno ju je vozio na skuteru...Kod cijele price ti gledas motor i onda se cudis sto nemas curu xD

Da ju je vozio na motoru a ne skuteru,vec bi bila njegova :P

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
The Friendzone Club

Je, balonja šmrkljavi od kojih 15 godina (pod pretpostavkom da je DoB na profilu točan) sigurno vozi motorčinu od soma kubika i valjda skoro 200 konja... đizs fakin' krajst

Ubio bi se na prvom zavoju.

Polako, zasad mu je očito dosta i 50cc-a.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
pr0n_addict kaže...

Je, balonja šmrkljavi od kojih 15 godina (pod pretpostavkom da je DoB na profilu točan) sigurno vozi motorčinu od soma kubika i valjda skoro 200 konja... đizs fakin' krajst

Ubio bi se na prvom zavoju.

Polako, zasad mu je očito dosta i 50cc-a.

nisam gledo na profil pa neznam kolko godina ima, ali vidio sam balavce na motorima ne sad bas kao ovaj sa slike ali od jedno 250 kubika, lijepo i izgledaju. tako da ko zna kakav je motor imo, a baotian od 49 kubika se nemoze zvat motorom, to je skuter.

15 godina
neaktivan
Wooki kaže...

Cijepljen od humora?

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
Coder256 kaže...

Evo i moje price..

Dosao sam na brac i upoznao se sa dvjema curama, (jedna za mene, druga za prijatelja), trebao im je prijevoz, pa smo se ponudili i odbacili ih sa motorima do doma. I tako smo se vidali samo sa jednom od njih dvije po mjestu, malo bi popricali, jer je ova druga (koja se meni svida) morala ic negdi na 2-3 dana... I tako nakon par dana, kad su dosle obje u mjesto jer je bilo neko slavlje, smo se opet nasli, sjeli smo na zidic i pricali (nas 5: ja i prijatelj, te dvi cure i jos dvije prijateljice nase) I tako je ona sjela kraj mene i stalno mi se priblizavala, ono polagano, i svako malo se pogledajemo i smješkamo jedno drugome. I onda sam je ponudio da idemo na voznju sa motorom, i pristala je. Popeli smo se na motor i ona se cvrsto uhvatila za...................

tek sam sad procitao tvoju pricu, evo meni krivo sto nisi nista napravio, imam griznju savijesti umjesto tebe, ne kuzim zasto nisi nista napravio, sve je bilo ocito samo si trebao napraviti taj fucking prvi korak i sve bi super zavrsilo, kasnije bi cak i spavala kod tebe.

ovo ti je skola drugi put nemoj ponoviti istu gresku

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Wooki kaže...

Jesam i čisto sumnjam da bi cura povjerovala da mu se pregrijao motor kakav si pokazao na prvoj slici.

rustweaver kaže...
Wooki kaže...

Cijepljen od humora?

http://en.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law

15 godina
neaktivan

{#}

Za svaku idiotariju danas postoje "zakoni".

Ne znam, možda si se doista u tom trenutku osjetio kao da čitaš postove osoba koje u međuvremenu oštre nož, a možda samo ne voliš kada te se prozove pa nalaziš glupa opravdanja {#}

NHF

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 21:28 (rustweaver).
12 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

{#}

Za svaku idiotariju danas postoje "zakoni".

Ne znam, možda si se doista u tom trenutku osjetio kao da čitaš postove osoba koje u međuvremenu oštre nož, a možda samo ne voliš kada te se prozove pa nalaziš glupa opravdanja {#}

Pretpostavio sam da slušaju tu vrstu muzike, ne da oštre noževe, te sugerirao kako je njihov glazbeni ukus možda razlog zašto su u friendzoni, što nisam u potpunosti ozbiljno mislio, već kroz šalu, da nebi bilo zabune. Po meni je to jednostavno loša glazba, iako i sam slušam rock i metal.

Nakon tvog posta "o humoru" sam pomislio da možda ipak ne slušaju takvu vrstu glazbe već su je linkali šale radi. Zbog toga sam i linkao Poe's law jer ja nisam dovoljno dugo na forumu da bi mogao iz posta isčitati da li je netko sarkastičan ili ne.

Ne mogu vjerovati da pišem ovo. {#}

13 godina
The Friendzone Club

Slušam death intenzivno, konkretno Cannibala baš i ne prečesto (više na mahove, kad mi dođe), ali Death i Obituary najnormalnije slušam, pokatkad Deicide i Morbid Angel poslušam.

Sjećam se koliko sam sati proveo prelazeći Manhunt prije već dosta godina slušajući gore navedene bandove, zakon. To su bila dobra vremena.

Samo da kažem da mi se isprva nisu baš dopali, poslije velike četvorke trasha (čak mi je i Slayer bio too much u početku, poslije Metallice), ali tijekom drugog i trećeg slušanja su mi baš sjeli. Tako da ih je šteta nonšalantno okarakterizirati kao "lošu glazbu" i zaboraviti. Pišem ovo jer si rekao da i sam slušaš metal (samo širok je to pojam, treba napomenuti).

Bilo je valjda dosta priče o glazbenim ukusima koji, ruku na srce, imaju neke veze s ovom temom, ali svejedno smo {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 22:37 (pr0n_addict).
15 godina
neaktivan
Wooki kaže...

Zbog toga sam i linkao Poe's law jer ja nisam dovoljno dugo na forumu da bi mogao iz posta isčitati da li je netko sarkastičan ili ne.

Samo što ti je problem što se Poe's law odnosi na ljude sa ekstremističkim gledištima, a ne na ljude koji slušaju ekstremni metal :D Zato sam ja i ubacio onu rečenicu o noževima jer nisam znao što da mislim...

Ajd ajd budi ti meni zdravo, zaboravimo na ovaj nesporazum {#}

16 godina
neaktivan
CC je parodija baš za sve te close minded osobe koje stereotipiziraju metal kao da nema jako ratličitih podžanrova, ni sami ljudi u bendu nisu ozbiljni u vezi tekstova (kao recimo Deicide). Ja CC uspoređujem s redateljima horora. Oprostite za offtopic, opet.
(jedna za vrhunac B) )
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
Coder256 kaže...

Evo i moje price..

Dosao sam na brac i upoznao se sa dvjema curama, (jedna za mene, druga za prijatelja), trebao im je prijevoz, pa smo se ponudili i odbacili ih sa motorima do doma. I tako smo se vidali samo sa jednom od njih dvije po mjestu, malo bi popricali, jer je ova druga (koja se meni svida) morala ic negdi na 2-3 dana... I tako nakon par dana, kad su dosle obje u mjesto jer je bilo neko slavlje, smo se opet nasli, sjeli smo na zidic i pricali (nas 5: ja i prijatelj, te dvi cure i jos dvije prijateljice nase) I tako je ona sjela kraj mene i stalno mi se priblizavala, ono polagano, i svako malo se pogledajemo i smješkamo jedno drugome. I onda sam je ponudio da idemo na voznju sa motorom, i pristala je. Popeli smo se na motor i ona se cvrsto uhvatila za mene oko struka, i rukama me dira po tijelu. Ja prihvatio tu igru i kao naslonio ruku na njezinu nogu i onda prosao rukom preko njezinih nogu i rekao joj da ima lijepe noge, na to se nasmijesila i rekla hvala. I tako smo se vozili polagano, da sto duze traje, i ja sam drzao svoju ruku na njezinoj nozi. I onda sam ugasio motor i rekao njoj da se kao ''pregrijao'' i da cemo mora pricekati par minuti dok se ne ohladi, a mi sami usred nicega. Kako mi je sad zao sto je nisam tu probao poljubiti... I onda sam ga upalio i krenili smo nazad. Cijelom voznjom se ona drzala oko moga struka i dirala me. Cak je odj3bala prijateljicu da bi samnom otisla na voznju. I nakon toga smo otisli na jos jednu voznju i onda me pocela lagano ceskat po ledima, a ja njoj kazem: nemoj stat, a ona meni: volis ti ovo, a? Ja kazem da volim, i onda smo se nasmijali...I onda joj je ta prijateljicu, koju je odj3bala, rekla kao da je nece pustit u kucu, jer ona je dosla kod nje spavat, a ja joj ponudio da kod mene spava ako joj ova ne bude dala, sto je ona brzo prihvatila. Ali ipak je prespavala ko prijateljice (damn). To je bilo sinoc, a danas cijelo popodne se dopisujemo na fejsu. Sad posto nje vise nema u mjestu par dana, ocu li se nastavit dopisivat sa njom ili ono drzat se hladnokrvno(da joj malo zafalim)? I onda kad ona opet dode u mjesto, gdje sam ja, pozvat je na kavu i onda je pitat ima li momka(ne znan bi li je jos pita oce li bit ista medu nama, ili to preskocit i krenit na ovo sljedece), i onda kad budemo setali sa drustvom, ja je odvojim sa strane u neki mrak i onda poljubim?

neki bi ju već poyebali :S 

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Fuj.

12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Top Bugovac kaže...

Fuj.

{#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

prigodni pjesmuljak{#}

ekipa će se prepoznati{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 10:31 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
15 godina
Onjegin kaže...
Coder256 kaže...

Skuter od 50 cm3. Za moje godine dosta... Bolje i to nego pjeske.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 10:39 (Coder256).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:46 (peterstern9).
17 godina
neaktivan

Najbolje mi je to što bi neke čak i prihvatile, ali u društvu sa frendicama si misle "što će misliti o meni?". 
Public agent puno realnije pokazuje situaciju. haha :D 

Why so serious?
13 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Najbolje mi je to što bi neke čak i prihvatile, ali u društvu sa frendicama si misle "što će misliti o meni?". 
Public agent puno realnije pokazuje situaciju. haha :D 

Samo im pokazes lovu i eto ti{#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jedna minuta šutnje će biti dostatna za ovog jadnika {#} 

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
15 godina
Valentina Bogdan
Detective skills over 9000
I like trains