The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

15 godina
Re: The Friendzone Club
The Unforgiven kaže...

izlazak iz friendzone {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
The Friendzone Club

Eh, da :S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Savjet za sve likove koji su "friendzoned". Ako u prvih par dana vidite da neide,odustanite. Bit će i vama i njoj lakše. Vjerujte mi. Ja sam išo dosad sa taktikom "ko čeka taj i dočeka" ali ta taktika ne da je samo neuspješna,nego je i živcekidajuća i sve ostalo negativno moguća. Idite s onim "ak ide,ide,ak ne,ko ju j*be" i vjerujte mi,imat ćete 100 puta više cura nego što biste ovako imali. Prije sam i ja bio friendzoned,onak sa svakom kojom sam htio bit bio sam super prijatelj i tako me smatrala - i ništa više,a da sam imao drugačiji pristup vjerojatno bih bio s njima. Otkako sam počeo prije godinu dana s tim stavom "ako ide ide,ako ne,ko ju j*be) izmijenio sam 7 cura i trenutno sam u vezi s jednom ali još 1 mi se nabacuje,al pošto sam u vezi ja ću biti taj koji ću nju friendzonat! 

Što dobijate s tim stavom "ako ide..."? Pa curu u nekoliko dana,moguće čak i 1. dan kad ju upoznate.

Ako planirate biti friendzonani samo vi nastavite biti zaljubljeni,ali od zaljubljenosti nema nikakve koristi...samo budete heart-broken i sve ostalo,a ovako,ak ide,super,ak ne,pa hebote ima ih more :D

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jel se ikome dogodilo? http://9gag.com/gag/aLKKxLW

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
15 godina
moderator
The Friendzone Club

Dosta je bilo gluposti!

Prepucavanje i razne gluparije neću tolerirati.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Dosta je bilo gluposti!

Prepucavanje i razne gluparije neću tolerirati.

{#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:51 (peterstern9).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Tek sad sam pronasao ovu temu,malo sam prolistao,yebote ja sve radim krivo,fejs me uvalio u duboka govna {#} bezvezna dopisivanja do 3 ujutro i davanje pusa za laku noc {#}

nista,malo jeftinog vina,gledanja u oci i vidit cu,drzte mi fige {#} 

EDIT:idem na more i nema me 7 dana od subote,da joj kazem da ne cu bit na fejsu tih 7 dana jer nemam mb na mobu?mislim da bi to bilo bolje,razgovori su besmisleni,a ovako cu joj falit 7 dana {#}

38 da
3 ne
battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 20:00 (kurt).
15 godina
možeš ti bit na fejsu, samo joj se nemoj javljat svaki dan ko obicno (pretpostavljam)
pusti da se ona tebi javi, onda je lagano ignoriraj - pokaži joj da je nebitna dok si na moru
I like trains
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
možeš ti bit na fejsu, samo joj se nemoj javljat svaki dan ko obicno (pretpostavljam)
pusti da se ona tebi javi, onda je lagano ignoriraj - pokaži joj da je nebitna dok si na moru

Sedam godina poslije stiže njena poruka, sav sretan otvara inbox:

Pozivamo vas na svečano vjenčanje Ivane i Joze....

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ljudi, jedno pitanje, zašt se trudite oko nekog ako se on/ona ne želi trudit oko vas? :P

Ova tema je sve bolja i bolja :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 23:24 (footballer).
15 godina
Onjegin kaže...
The Unforgiven kaže...

Sedam godina poslije stiže njena poruka, sav sretan otvara inbox:

Pozivamo vas na svečano vjenčanje Ivane i Joze....

plot twist: Jozo je taj koji ga je friendzoneao

I like trains
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma bude sve to ok na kraju.

Kako sam vjernik,volim vjerovati da Bog ima za sve plan,tako da ne očajavajte,

veliki problemi današnjice postanu izuzetno mali sutra.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Peter, nema te, jesi uspio stogod?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
The Friendzone Club

zaljubih se u djevojku koja je zauzeta, mrzim to, nemogu nista pokusat, valjda ce prekinut brzo, tako mi to izgleda. mrzim bit zaljubljen.

15 godina
neaktivan
kurt kaže...

Tek sad sam pronasao ovu temu,malo sam prolistao,yebote ja sve radim krivo,fejs me uvalio u duboka govna {#} bezvezna dopisivanja do 3 ujutro i davanje pusa za laku noc {#}

nista,malo jeftinog vina,gledanja u oci i vidit cu,drzte mi fige {#} 

EDIT:idem na more i nema me 7 dana od subote,da joj kazem da ne cu bit na fejsu tih 7 dana jer nemam mb na mobu?mislim da bi to bilo bolje,razgovori su besmisleni,a ovako cu joj falit 7 dana {#}

Nemoj joj se javljat idućih 7 dana. Kad se vratiš javi se (ili čekaj da se ona javi) ali se malkice ohladi,sve rjeđe i rjeđe joj se javljaj.

Što manje pozornosti obraćaš na njih njima si zanimljiviji. Takve su žene. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 23:53 (patch123).
15 godina
mar123 kaže...

zaljubih se u djevojku koja je zauzeta, mrzim to, nemogu nista pokusat, valjda ce prekinut brzo, tako mi to izgleda. mrzim bit zaljubljen.

Ovo je najgora stvar...

Da vam ispricam sta se meni desilo, na ovu temu, probat cu ukratko, hodao gradom, neka guzva bila i sudarim se ramenom s djevojkom, izvini, izvini i pogledi nam zastanu, al nastavim hodati. Okrenem se kad se i ona okrece, i vratim se prema njoj i upoznamo se, dodam je na fb, i nismo pricali nesto puno, elem zovnem je ja na kafu, kaze ona imam dogovoreno s drugaricom, al kaze ajd i ti dodji, i tako i bilo. Drugarica imala nekih obaveza... i mi ostanemo sami, znaci 3h smo pricali, ljudi moji, ta djevojka je bila ja u zenskom obliku, slusa istu muziku (a to je rijetkost jer ja bas volim elektroniku, trance, hardstyle, techno...) izlazi na ista mjesta, ma da se najezis kako smo sjeli jedno drugom

Da sve ne bude savrseno, ona je u vezi 5 godina, s tipom kojeg bukvalno boli ona stvar za nju, s kojim se rijetko vidja, ali ga voli, navika sta li, i prizna mi da konta da raskine s njim ali tesko joj je.

Vidjeli smo se 4-5 puta, najspontaniji i najzanimljiviji izlasci, isto ko kad se tek zacopas u nekoga pa ne mozes da ga se zasitis, nevjerovatan osjecaj.

Ali, nisam mogao da dopustim sebi da izlazim sa djevojkom koja je u vezi, odmah bi se stavio u njegovu kozu, kako bi meni bilo da me moja djevojka vara? Uvijek sam bio osjecajna budala, i dan danas mislim da je ona bila savrsena djevojka, ono sto mi treba.

To je bilo relativno davno, ona je raskinula poslije s tim momkom, a danas smo oboje u (ne)sretnim vezama.

You better run, you better take cover!
13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:52 (peterstern9).
15 godina
mar123 kaže...

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Smucek kaže...
   ta djevojka je bila ja u zenskom obliku, slusa istu muziku (a to je rijetkost jer ja bas volim elektroniku, trance, hardstyle, techno...) izlazi na ista mjesta, ma da se najezis kako smo sjeli jedno drugom

Da je upoznam nekog tko je ja u ženskom obliku, samo bih pobjegao.

15 godina
peterstern9 kaže...

Svaka čast, dobra priča. Po svemu ovome što si rekao mi se čini da je sve išlo kao po špagi, samo je falio još taj zadnji korak. Ispravno razmišljanje, kako bi tom liku bilo da mu preotmeš curu, ali kad je već bila situacija da se njemu živo fućka za nju i da se rijetko viđaju, zašto ta cura ne zaslužuje nekoga tko će je više voljeti i cijeniti kao ti?

Ne znam točno kakva je situacija, ali ima li šanse da probaš ponovno?

Nema nazalost, nismo vise ni u kontaktu a i proslo je dosta vremena, ja sam se fokusirao na neke druge stvari, a i ona je s vremenom nasla momka za kojeg mislim da je zasluzuje. Ne znam, mozda sam pogrijesio i prerano odustao, trudim se da ne zalim... Al cak i prije kad god bi se sreli i stali da se pozdravimo, ko god je bio sa mnom rekao bi mi, covjece ova te jede pogledom, ko ti je ona. True story.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 0:38 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

de skratite te citate...  {#}

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 0:36 (rebelsy).
16 godina
Onjegin kaže...
Smucek kaže...
   ta djevojka je bila ja u zenskom obliku, slusa istu muziku (a to je rijetkost jer ja bas volim elektroniku, trance, hardstyle, techno...) izlazi na ista mjesta, ma da se najezis kako smo sjeli jedno drugom

Da je upoznam nekog tko je ja u ženskom obliku, samo bih pobjegao.

ko nebi od tog pobjego?

15 godina
The Friendzone Club

A jebga ne znam sta vi za sebe kontate, al kad naletis na nekoga ko voli iste stvari ko ti, ima iste interese, fura iste fore, ne znam zasto bjezati :)

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:49 (peterstern9).
15 godina
Smucek kaže...

A jebga ne znam sta vi za sebe kontate, al kad naletis na nekoga ko voli iste stvari ko ti, ima iste interese, fura iste fore, ne znam zasto bjezati :)

nisi upozno mentalista, tj onjegina

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:49 (peterstern9).
16 godina
win4crazzy kaže...
Smucek kaže...

nisi upozno mentalista, tj onjegina

blago njemu

salim se naravno

ili ne

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Treba biti muško i pustiti curu koja je zauzeta,svaka čast! :)

No,eto,mislim koliko sam već u temi,da sam vam dužan ispričati i jednu moju,odužu pričicu:

Uglavnom,nismo se niti formalno upoznali,nego dodala me na facebooku,jer je moja rodica rekla njenoj najboljoj frendici da me doda,

jer sam joj se kao sviđao.Tako to stoji par tjedana,kad ono jednu večer ja pokušam glumiti grammar nazia na njenom postu,

kada failam,javim joj se da joj se ispričam i počnemo pričati od tada.
Što da vam kažem,zatreskao sam se junački,pričali bi do 3-4 sata navečer preko Skype-a,o svemu i svačemu.
Stvarno sam jedva čekao kada ču se vratiti iz škole,pa da mogu pričati s njom opet,monitor u monitor.
Otvorili smo se podosta,rekli stvarno neke bitne stvari što se tiče oboje,no kako sam naslov teme kaže,friendzone. 

I to onaj najgoreg tipa,gdje ti čak daje i malu nadu da će biti nešto.No kako su se stvari dalje razvijale,

ženska se vrati bivšem,koji ju je prevario,zaručio se s tom,i rekao njoj da je premlada.

Ono,fck this game,razočarao sam se skroz,ali nije tu poanta.Kako sam bio u njenom rodnom mjestu,

na društevnom događaju,vidio sam je kako sjedi s prijateljicom i radi nešto.Nisam htio obraćati pozornost

na nju,ali me ipak pogledala.Znate što sam uradio tada?
Ponašao se sretno i zadovoljno,iako sam još bio sam,rekoh nećeš razbojniče,pati malo {#} 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice