ma bilo mi je glupo sta ja znam, nisam nikad u zivotu tako uletio nekoj curi. a bojim se sjest kraj nje i nesto rec i onda mi kaze da ima decka i sta onda da radim? osramotim se pred cijelim busom? s*ebana je to situacija.
inace imam 17 godina(netko je pitao).
Da bolje je doci na forum i kukat :D
I sta da kaze da ima decka? Pa znao bi na cemu si! Realno koliko te ljudi u tom busu zna? Nije to nikakva sramota da te odje*ala, ni prvi ni zadnji. S druge strane da je rekla da nema decka bio bi na konju.
Ali ne, najlakse je tu kukat bilo mi je glupo uletit, pun bus, nisam nosio svoje sretne bokserice itd..
sto je najbolje u busu je bilo svega 5 ljudi i to sve sjedili naprijed, ali to je bilo onako na peronu vidim zgodnu curu, nista rijetko i nekako me bas privukla, moj tip cure je bila, onak frckava crna kosa, lijepe noge, odlicna guzica, ful niska i onako ne izgleda ko jedna od droljica. kad bih barem znao tko je, pas mater.
Odluci se vise koliko je bilo ljudi u busu :D Maloprije kazes pred cijelim busen a sad bilo svega 5 ljudi :D
Trebao si je pitat kako sam ti rekao gore, sad razbijaj glavu ko je ona i jeste li mogli zavrsit skupa :D
Sljedeci put ne propustaj priliku ;)