The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.485.487
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

u ovu temu naletim svako toliko, oplačem od smijanja, jedino što uvijek zaboravim kokice, ali bolje mi je pratiti ljubavne dogodovštine odi nego po turskim sapunicama {#}

eh... da, ja baš nisam bio nikad u friendzoni, kod mene je uvijek princip oš-neš idemo dalje, ima ih bezbroj još, tak da nemam tih problema, ali volim ih pogledati kod drugih stanje kak je :D

~22 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
15 godina
The Friendzone Club

Ekipa jeste živi? Pita bi savjet ako se prati tema jos :)

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
athlon64 kaže...

Ekipa jeste živi? Pita bi savjet ako se prati tema jos :)

Stavi problem pa da vidimo.

15 godina
The Friendzone Club

So, ovakva je situacija. Jedna cura koju sam pozna iz viđenja dugo vrimena me u drugi mjesec zvala na kavu da malo popricamo, znali smo se prije ali se nismo bas druzili.

I malo pomalo smo poceli izlazit, odlicno se upoznali i primjetia sam da imamo jako puno zajednickog i jako puno tema za razgovor. Kako imam iskustva s friendzoneom odlucia sam joj na čisto rec da mi se sviđa i da ne zelim ostat u prijateljskim odnosima. E sad, jucer smo pricali skoro sat vremena, meni kompletne okolnosti stvarno ne smrde na friendzone , zakljucujem iz svog razgovornog materijala koji smo prosli kroz zadnja 2 miseca. Onda mi je sam obijasnila da sad nije u stanju uc u vezu jer izgleda nije jos prosla preko nekog lika. Ja sam je direktno pita, je li problem u tome sta ti se ja ne sviđam ili imaš neke strahove, rekla je da se boji jer da je do sad vezom uvik unistila prijateljske odnose koji su joj s menom dosta dobri. 

O tome smo lijepo popricali 10-ak minuta i obijasnia sam joj da je veza u stvari jedini nacin da prijateljstvo ostane. Ugl lijepo smo pricali i sve je to u redu ali na kraju smo ipak ostali na zakljucku da ona nije sad spremna za vezu. Sta se tice nijenih odnosa s menom,stvarno voli izac i voli druzit se, dosta smo i chattali, sve je to super. I ne smrdi na friendzone prema svemu zakljucenom. Napisala mi je porukom bila da joj je stvarno drago sta smo postali ovako dobri. Sad kristalno jasno zna da ja u prijateljskim odnosima ne mogu ostat ali sam joj reka da mogu pricekat jer mislim da je vrijedno. Ona je pozitivno odgovorila na to i sad smo nastavili ovako prijateljske odnose.

Nisam siguran sta da radim, da iduci vikend izademo pa opet malo popricamo o tome ili da ne forsiram? Kako da se sad ponasam prema njoj, tjedan prije se namjerno nisam javljao i da javila se ona meni jer joj se pricalo. Neznam kako da se sad dalje odnosim, da joj se javljam redovito ili da ne pretjerujem i ne budem "clingy". Sta je najbolje sad i kako bi situacija mogla zavrsit? Sta da radim dalje?

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Mislim da si previše taj odnos zakomplicirao tim razgovorima "Zašto tipa nebi bili u nekoj vezi"...Meni se tako čini, nisi trebao raditi pritisak na to. Ali možda je netko bolje razumio pa se javi sa konstruktivnim savjetom.

15 godina
Ranko Kukumar kaže...
athlon64 kaže...

Mislim da si previše taj odnos zakomplicirao tim razgovorima "Zašto tipa nebi bili u nekoj vezi"...Meni se tako čini, nisi trebao raditi pritisak na to. Ali možda je netko bolje razumio pa se javi sa konstruktivnim savjetom.

Da,svjestan sam da sam joj stvorio pritisak al tia sam iskren razgovor i nisam ima izbora. Što bi ti napravio? Ako joj se to ne kaze znas da friendzone ceka iza ugla. Paranoicno sam ga sprijecio xd, sad valjda je to bilo dobro. Ona je u stvari prilicno dobro i mirno reagirala ali ima problem sa strahom i likom preko kojeg i nije bas prosla.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad se sjetim postova koje sam ovdje pisao, zajebi ti to. (Oprostite na riječniku)
Neke cure jednostavno je bolje imat kao prijateljice, jer ako budete u vezi par mjeseci, ma može biti i godina i prekinete, i ode to sve što ste imali u 3 lijepe.
A ako te neka odj*be, pomirit se s tim i dalje krenit. Ima cura i uvijek će ih bit.
Toliko od mene, odo iz ove teme.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
Luxy2501 kaže...

Kad se sjetim postova koje sam ovdje pisao, zajebi ti to. (Oprostite na riječniku)
Neke cure jednostavno je bolje imat kao prijateljice, jer ako budete u vezi par mjeseci, ma može biti i godina i prekinete, i ode to sve što ste imali u 3 lijepe.
A ako te neka odj*be, pomirit se s tim i dalje krenit. Ima cura i uvijek će ih bit.
Toliko od mene, odo iz ove teme.

A cujes, prijateljica nije izbor. Radije necu apsolutno nikakve odnose nego prijateljske. Mislim da je vrijedno jos nekog pokusaja i da vuce na dobro, samo neznam kako se dalje odnosit.

13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Nisam siguran sta da radim, da iduci vikend izademo pa opet malo popricamo o tome ili da ne forsiram? Kako da se sad ponasam prema njoj, tjedan prije se namjerno nisam javljao i da javila se ona meni jer joj se pricalo. Neznam kako da se sad dalje odnosim, da joj se javljam redovito ili da ne pretjerujem i ne budem "clingy". Sta je najbolje sad i kako bi situacija mogla zavrsit? Sta da radim dalje?

Kill it with fire!!

A da nije slučajno...?
16 godina
The Friendzone Club

daj joj do znanja da joj nemozes bit prijatelj, da ti to ne zelis, i da ako ne zeli u vezu nek si trazi nekog drugog prijatelja. ovako te samo zavlaci. ma sve su kurve.

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

So, ovakva je situacija. Jedna cura koju sam pozna iz viđenja dugo vrimena me u drugi mjesec zvala na kavu da malo popricamo, znali smo se prije ali se nismo bas druzili.

I malo pomalo smo poceli izlazit, odlicno se upoznali i primjetia sam da imamo jako puno zajednickog i jako puno tema za razgovor. Kako imam iskustva s friendzoneom 1.odlucia sam joj na čisto rec da mi se sviđa i da ne zelim ostat u prijateljskim odnosima. E sad, jucer smo pricali skoro sat vremena, meni kompletne okolnosti stvarno ne smrde na friendzone , zakljucujem iz svog razgovornog materijala koji smo prosli kroz zadnja 2 miseca. Onda mi je sam obijasnila 2.da sad nije u stanju uc u vezu jer izgleda nije jos prosla preko nekog lika. Ja sam je direktno pita, je li problem u tome sta ti se ja ne sviđam ili imaš neke strahove, rekla je da se boji jer da je do sad vezom uvik unistila prijateljske odnose koji su joj s menom dosta dobri.

O tome smo lijepo popricali 10-ak minuta i obijasnia sam joj da je veza u stvari jedini nacin da prijateljstvo ostane. Ugl lijepo smo pricali i sve je to u redu ali 3.na kraju smo ipak ostali na zakljucku da ona nije sad spremna za vezu. Sta se tice nijenih odnosa s menom,stvarno voli izac i voli druzit se, dosta smo i chattali, sve je to super. I ne smrdi na friendzone prema svemu zakljucenom. Napisala mi je porukom bila da joj je stvarno drago sta smo postali ovako dobri. Sad kristalno jasno zna da ja u prijateljskim odnosima ne mogu ostat ali sam joj reka da mogu pricekat jer mislim da je vrijedno. Ona je pozitivno odgovorila na to i sad smo nastavili ovako prijateljske odnose.

Nisam siguran sta da radim, da iduci vikend izademo pa opet malo popricamo o tome ili da ne forsiram? Kako da se sad ponasam prema njoj, tjedan prije se namjerno nisam javljao i da javila se ona meni jer joj se pricalo. Neznam kako da se sad dalje odnosim, 4.da joj se javljam redovito ili da ne pretjerujem i ne budem "clingy". Sta je najbolje sad i kako bi situacija mogla zavrsit? 5.Sta da radim dalje?

1.Djela ne riječi i za ubuduće...

2.Čim ti je tu priču prodala, ništa drugo ne preostaje da budeš friendzoned...

3.Je, je dobra fora, klasika...

4.Ja se joj ne bi javljao

5.Imao si priliku, pristup nije upalio, vrijeme je da se krene dalje na druge cure (po mogućnosti NE prijateljice), čim prije to bolje a nju odkantaj i prijateljstvo odpiši...

Sretno s drugom djevojkom {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 20:20 (gin.tonic).
15 godina
gin.tonic kaže...

1.Djela ne riječi i za ubuduće...

2.Čim ti je tu priču prodala, ništa drugo ne preostaje da budeš friendzoned...

3.Je, je dobra fora, klasika...

4.Ja se joj ne bi javljao

5.Imao si priliku, pristup nije upalio, vrijeme je da se krene dalje na druge cure (po mogućnosti NE prijateljice), čim prije to bolje a nju odkantaj i prijateljstvo odpiši...

Sta oces rec da je probam poljubit pa sta bude? Jer je retardirano nakon ovog razgovora?

A nije prodala pricu, iskreno smo razgovarali i znam u cemu je problem.

16 godina
The Friendzone Club

iskreno si razgovarao s curom? {#}

15 godina
The Friendzone Club

A je_bite se. Ne mozes konstruktivan savjet dobit. 

15 godina
protjeran
athlon64 kaže...

Bolji savjet ne možeš dobiti, sad misliš sljedeće 3 godine patiti za njom?

Da se mene pita, imao si šansu, nije uspjelo, vrijeme je da se krene dalje...

15 godina
gin.tonic kaže...
athlon64 kaže...

Bolji savjet ne možeš dobiti, sad misliš sljedeće 3 godine patiti za njom?

Da se mene pita, imao si šansu, nije uspjelo, vrijeme je da se krene dalje...

Ma nema veze, ne mogu vam prenit zadnja 2 miseca nasih odnosa da bi dobia savjet,jbga.

13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dečki pa nemojte tako...

Kolega, znaš kako kaže slogan Nike-a ?
JUST DO IT ;) vjeruj mi, nemaš šta izgubiti.

16 godina
athlon64 kaže...

evo ti savjet za cijeli zivot. nikad nisu iskrene, kad mislis da jesu to se samo prave da lakse dobe sto zele, u ovom tvom slucaju prijateljstvu, a to im najlakse prode kad je neko zaljubljen u njih kao ti u nju. ona sto god kaze, ti ces se sazalit nad njom, ti si vec friendzonan, iako mislis da nisi, sad je to jos u ranoj fazi pa se mozes mozda i izvuc, no sanse su ti nekih 30% da ces zavrsit s njom, 70% da cete se prestat vidat. ti njoj moras zadat ultimatum, nikako ne neke glupe fore nije preboljela, treba vremena i ostalo. znaci napisi joj ovo u poruku ili vec nesto "ja ne zelim bit tvoj prijatelj, ako ti ne zelis vezu ja mislim da bi se trebali prestat vidat", onda cekas odgovor, samo budi hladnokrvan kad ti odgovori, ponasaj se ko gad, tad ce vidit da se ona mora umiljavat i tad ces ti postat gazda, jer ovako ispadas papak.

15 godina
The Friendzone Club

To je vec neki savjet, dobro,mogao bi primjenit nesto takvo.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma može još spasiti stvar jer kolko sam skužio šanse su 50:50.

Sljedeći put dok će te biti vani iskoristi prvu priliku (npr. dok te malo izazovno pogleda) i zažvali ju. Ako te odj*ebe onda vrlo vjerojatno nikad ni nebi htjela nešto više od prijateljstva, tako da se barem nećeš mučiti.

Ugl čekanje na to da se ona odluči je po meni najgora stvar.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
The Friendzone Club

Ženska je u bedu šta je neki lik ne želi, pa komplekse lječi na tebi, ona želi da ti trčiš za njom da njoj dižeš ego

Ona se javila tebi, pitaj ju šta hoće koji k od tebe? Reci da joj ne namjeravaš više plaćati kave, nek ti zauzvrat bar hanjob napravi

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
athlon64 kaže...

Sredi se u subotu,izadji sa kolegama vanka,popi koju pivu ( ne da se napijes,al malo nek uhvati). I obavezno NE BITI ZA SANKOM,budi COOL.Plesi sa curama i zabavi se.

Ako se i ona nalazi na istom mjestu,pridji,pozdravi,popricaj,budi happy,budi frajer.Ako hoce sto sa tobom nece skidati oci sa tebe.  I neka ta vece bude LEGEN...wait for it...DARY  {#}

15 godina
mar123 kaže...

daj joj do znanja da joj nemozes bit prijatelj, da ti to ne zelis, i da ako ne zeli u vezu nek si trazi nekog drugog prijatelja. ovako te samo zavlaci. ma sve su kurve.

Netko nam je isfrustriran? {#}

@athlon - od svega ja nisam skužio kaj ti oćeš. Umočit il životnu drugaricu?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

Ako pod zivotnu drugaricu mislis curu da, nije mi do umakanja nego do kvalitetne veze.

Ali mi je pun k zavlacenja vise, mislia sam joj se javit veceras na chatu da se tribamo nac sutra i rijesit to, nac se vanka i crno na bijelo joj rec da ako mi zeli ostat prijateljica cu otic i nne javit joj se vise nikad jer nemam izbora. Jebe_ne zene ,svaki put isto, cim si malo dobar ti si njoj prijatelj. Nemam ja vrimena za ove pi_darije.

15 godina
athlon64 kaže...
DamageHigh kaže...
mar123 kaže...

Ako pod zivotnu drugaricu mislis curu da, nije mi do umakanja nego do kvalitetne veze.

Ali mi je pun k zavlacenja vise, mislia sam joj se javit veceras na chatu da se tribamo nac sutra i rijesit to, nac se vanka i crno na bijelo joj rec da ako mi zeli ostat prijateljica cu otic i nne javit joj se vise nikad jer nemam izbora. Jebe_ne zene ,svaki put isto, cim si malo dobar ti si njoj prijatelj. Nemam ja vrimena za ove pi_darije.

Eto vidiš, upravo to je problem kod većine.

Mislim, ko prvo mi nije jasna poanta veze kao takve u tvojim godinama, ali kad ti je već do "kvalitetne veze", nije mi jasno u čemu je problem. Očito stvari idu dobro prema onome što si ti napisao. Postajete sve bolji i bolji.

Ali bi ipak umočio a? Namigiva

Pa normalno da cura neće vezu. Kolko ima godina? 17, 18? Koji će joj to vrag u tim godinama?

Sad te opet pitam. Jel uz to što želiš umočit želiš i nekoga s kim ćeš djelit i dobro i loše, i bit pravi frend/partner whatever (što za sobom opet povlači odgovornost) ili samo želiš umočit? ;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:19 (DamageHigh).
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Onda mi je sam obijasnila da sad nije u stanju uc u vezu jer izgleda nije jos prosla preko nekog lika. 

Iz ovoga bi ti sve trebalo bit jasno. Klasika. To će ti završit tako da će izlazit vanka zabrijavat s drugim tipovima i tebi pričat o tome jer si joj ti prijatelj koji će sve to morat slušat i gledat iako ti se sviđa i ona to zna, a na kraju će završit u vezi s nekim od tih tipova. Žene su ti zajebane, što ti bolji prema njima one gore prema tebi.

Malo je drži na distanci i ne daj se uvalit u friendzone, al održaji dobar odnos i u chatovima i razgovorima tu i tamo ubaci nekakvu na vezu/seks aludirajuću bazu i nekakav winky ( ;) ) smajlić i flertuj i lagano laskaj jer sve žene to vole, pa onda provaj nešto na nekom izlasku ili jednostavno otiđite u kino ili na nekakv date. Činiš mi se po postovima drag i inteligentan momak, ako ima imalo mozga i ako postoji iakakva seksualna privlačnost između vas, to bi lako moglo završit vezom. Go for it, nemaš šta izgubit.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
DamageHigh kaže...

Ali bi ipak umočio a? Namigiva

Pa normalno da cura neće vezu. Kolko ima godina? 17, 18? Koji će joj to vrag u tim godinama?

Sad te opet pitam. Jel uz to što želiš umočit želiš i nekoga s kim ćeš djelit i dobro i loše, i bit pravi frend/partner whatever (što za sobom opet povlači odgovornost) ili samo želiš umočit? ;)

Ja sam takva osoba, za nagone imam desnu ruku, umočit mi je relativno nebitno u zivotu. Ona je vec imala duge veze (17 godina ima cura) i izasla je emotivno sjebana iz njih, sad je u strahu da se to opet ne desi. Zelim joj bit pravi prijatelj/partner i znam da je to odgovornost al to je meni izvor srece i to zelim. Stvarno mi nije bitno poj_ebat, to kad dođe dođe. 

cecenac kaže...
athlon64 kaže...

Onda mi je sam obijasnila da sad nije u stanju uc u vezu jer izgleda nije jos prosla preko nekog lika. 

Iz ovoga bi ti sve trebalo bit jasno. Klasika. To će ti završit tako da će izlazit vanka zabrijavat s drugim tipovima i tebi pričat o tome jer si joj ti prijatelj koji će sve to morat slušat i gledat iako ti se sviđa i ona to zna, a na kraju će završit u vezi s nekim od tih tipova. Žene su ti zajebane, što ti bolji prema njima one gore prema tebi.

Malo je drži na distanci i ne daj se uvalit u friendzone, al održaji dobar odnos i u chatovima i razgovorima tu i tamo ubaci nekakvu na vezu/seks aludirajuću bazu i nekakav winky ( ;) ) smajlić i flertuj i lagano laskaj jer sve žene to vole, pa onda provaj nešto na nekom izlasku ili jednostavno otiđite u kino ili na nekakv date. Činiš mi se po postovima drag i inteligentan momak, ako ima imalo mozga i ako postoji iakakva seksualna privlačnost između vas, to bi lako moglo završit vezom. Go for it, nemaš šta izgubit.

Znam ,znam, to su i rekli moji kad su vidili poruke izmedu nas ali postajem je_eno bijesan jer ne mogu podnosit ovo vise i znam da su zene ku_cke po tom pitanju i da su gore prema tebi sto si ti bolji prema njima. Tako da ne mogu se odlucit izmedu: "rec joj da sutra izađe ispred kuce i onako na grubo joj doc crno/bijelo, ja nase prijateljstvo mogu spasit samo kroz vezu, inace cu otic i neces me vise nikad vidit.  Ili cekat iduci vikend, pa lagano nastavit ovakve odnose, ostat dobar s njom i cekat da se desi nesto. To je maltretiranje, mozds je vrijedno ali nemam snage vise, nemam volje za to.

16 godina
The Friendzone Club

rjesimo to anketom

61 istresi joj sve u facu
2 zavlacite se jos malo
15 godina
The Friendzone Club

Anketa, dobra ideja. Tnx.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice