- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte više, dosta ovakvih postova! Linkovi na sat vremena videa bez ikakvog objašnjenja zašto bi ih trebalo pogledati.
Dajte više, dosta ovakvih postova! Linkovi na sat vremena videa bez ikakvog objašnjenja zašto bi ih trebalo pogledati.
Slažem se. To je ujedno i protivno pravilima foruma. Ovo je forum, a ne linkomat. Sebnov - objasni o čemu govore ti videi.
Oprostite na ovakvom postu ali jednostavno sam zaboravio napisati o čemu govore(znam sam po sebi da mi smeta ako netko nešto stavi i ne opiše o čemu se radi i još ako dugo traje)
Znači na oba dva video-a su Dejan Lučić: Pisac Teorija zavjera iz Srbije i Milijana Minja Spasojević: Predstavlja se kao neka 'vidovnjakinja'
U videima općenito razgovaraju o njezinim proročanstvima. Neka od njezinih kakti 'proročanstva' su: Srbija će postati kao neka federacija u kojoj će Vojvodina imati veća prava, Putin je trn u oku Zapada,u Njemačkoj će doći do velikih nereda između Muslimana i Nijemaca, Engleska će izaći iz EU-a te još neke države poput Njemačke, Češke..... itd, u SAD-u imaju logore za ljude(to su kako ona opisuje djelovi gdje živi sirotinja), onda da će se ako sam dobro shvatio SAD raspasti kao i EU, Njemačka će ponovno nakon raspada EU-a uvesti Marku to će se dogoditi u listopadu sljedeće godine, ne isključuje mogučnost svaranja nove nekakve unije, da će u svijetu doći do velikog procvata, općenito razgovaraju o Srbiji i da svi državljani Srbije koji rade vani moraju se pod hitno vratiti u Srbiju. Jedan video je iz 8 mjeseca ove godine,a jedan iz 11 ove godine
Eto to je otprilike to što sam uspio zapamtiti. Nisam gledao cijeli video jer mi je bilo dosta ovih nebuloza. Još jednom ispričavam se na onakvom postu.
hvala :-)
nadam se da ne zamjeraš zbog kritike oko posta.
hvala :-)
nadam se da ne zamjeraš zbog kritike oko posta.
Nikako, ako je kritika opravdana
Iz ovoga što si napisao baš i ne vidim po čemu to spada u teorije zavjera. Proročanstva spadaju u bullshitove, kao i teorije zavjera, no ova tema je ipak usmjerena na teorije zavjera...
Iz ovoga što si napisao baš i ne vidim po čemu to spada u teorije zavjera. Proročanstva spadaju u bullshitove, kao i teorije zavjera, no ova tema je ipak usmjerena na teorije zavjera...
Dobro. Kažem naišao sam na ovo na netu, pa sam mislio da ovdje stavim. Imam još nekoliko pitanja: koje je vaše mišljenje o onim teorijama zavjera npr od onog Davida Ickea: ubojstvo Dijane Kennedy-a da su to bili kao neki rituali,čipiranje ljudi,Bildenberg grupa, Trilateralna komisija ili neka knjiga ispovijest mefistove kćeri(knjiga koje se neki komentatori na 24sata drže kao pijani plota)?ili one neke teorije ochemtrails-u Moje osbno mišljenje o Icke-u je da to čovjek koji ima mentalnih problema u najblažem slučaju), a gore navede teorije i knjiga gluposti. I još jedno pitanje koje je offtopic ali pitam zbog toga jer sam sa jednim čovjekom došao do male svađe pošto nismo mogli usuglati stavove naime radi se Williamu Engdahlu naime taj čovjek sa kojim sam razgovarao čitao je knjige od navedenog autora
taj čovjek pričao neke stvari iz povjesti koje ja u školi nisam čuo npr jedino što mi sada pada na pamet je da je Ajatolah Homeinija postavila CIA-a te da Nijemci nisu krivi za WW1-sve zakuhali Britanci(osobni zaključak tog čovjeka koji je čitao knjigu) Ispričavam se za offtopic
Kak vjerovati čovjeku koji je napiso knjigu Islamistićka republika Njemačka? Za tak nekaj moraš biti bar malo lud.
Jeste li primjetili da su se u zadnje vrijeme ušutili o HAARP-u? Čini se da su Ameri nespretno okrenuli HAARP protiv sebe pa se zameli u snjeg?! Zanimljivo, što god da se desi u svijetu, bilo kakva vremenska nepogoda, kriv je HAARP, cionisti i masoni. Kad se nepogoda desi u USA, to nije zanimljivo!
Kak vjerovati čovjeku koji je napiso knjigu Islamistićka republika Njemačka? Za tak nekaj moraš biti bar malo lud.
Da mi je znati tko kupuje njegove knjige
Da mi je znati tko kupuje njegove knjige
Ne sumnjaj! Svijet je pun budala! Ja sam svojim očima vidio osobu koja je mrtva ozbiljna kupila knjigu: "Ko je maznuo moj sir?!"
LOL - pa David Icke je prodao na milijune knjiga sa svojim ljudima-"reptiloidima" i ostalim shizofreničnim bulšitom, tako da mi nije nimalo neobično da netko kupuje ovakve knjige.
Imamo, primjerice, nekoć čuvenog psihologa Vinka Buja koji je u 80-tima bio međunarodno poznat, a sada piše ovo:
http://www.hazud.hr/sumorna-buducnost-zapadno-krscanske-civilizacije/#.UwpzJlc8fGQ.facebook
On bi kupio i potpisao tu knjigu no frks.
To nas sve čeka sa godinama!
Imamo, primjerice, nekoć čuvenog psihologa Vinka Buja koji je u 80-tima bio međunarodno poznat, a sada piše ovo:
http://www.hazud.hr/sumorna-buducnost-zapadno-krscanske-civilizacije/#.UwpzJlc8fGQ.facebook
Drago, nisam čitao ništa od tog "čuvenog psihologa", no da ima nešto istine u tomu što piše, ima.
Čovjek se vodio samo matematikom i statistikom, mada je vjerojatno dr, društvenih znanosti (nisam ni guglao).
Činjenica jest da Muslimani "prave" prosječno 3-4 djece dok zapadnjaci iako imaju i novaca za uzdržavanje i lijep život s troje -četvero djece to ne žele, već žele komociju i jedno, eventualno dvoje djece.
To nije nikakva rasistička izjava, već objašnjenje za oprez zbog stalnih sukoba u Francuskoj i ostalim "demokratskim" zemljama s imigrantima.
Što se tiče Ickea, lik je za antipsihotike, no pošto nije opasan za okolinu, tko će ga natjerati da ih uzima.
Drago, nisam čitao ništa od tog "čuvenog psihologa", no da ima nešto istine u tomu što piše, ima.
Čovjek se vodio samo matematikom i statistikom, mada je vjerojatno dr, društvenih znanosti (nisam ni guglao).
Činjenica jest da Muslimani "prave" prosječno 3-4 djece dok zapadnjaci iako imaju i novaca za uzdržavanje i lijep život s troje -četvero djece to ne žele, već žele komociju i jedno, eventualno dvoje djece.
To nije nikakva rasistička izjava, već objašnjenje za oprez zbog stalnih sukoba u Francuskoj i ostalim "demokratskim" zemljama s imigrantima.
Što se tiče Ickea, lik je za antipsihotike, no pošto nije opasan za okolinu, tko će ga natjerati da ih uzima.
Apsolutno netočno! Prije će biti da socijalno-zemljopisni uvjeti određuju broj djece u jednoj obitelji. Ova teorija ne drži vodu je se ne može primjeniti u Bosni i Hercegovini. Još neka mi netko objasni kako osoba koja širi najblaže rečeno strah od "drugačijih" nije opasna za okolinu? Koja je onda razlika između njega i Vojislava Šešelja? Greška je što akademska zajednica uopće priznaje "znanstvene radove" utemeljene samo na statistici.
Drago, nisam čitao ništa od tog "čuvenog psihologa",...
E, ako ti nisi čuo...
Guglo: http://hr.wikipedia.org/wiki/Vinko_Buj
On je bio prvi koji je 1981. kompilirao tu listu "IQ-a po nacijama", s tim da je jedini stvarno i normalizirao i proveo testove (ove kasnije liste IQ-a nacija nemaju veze s bilo kakvim stvarnim mjerenjima IQ-a, btw) - http://tinyurl.com/p4k3lsy.
Iako se i iz toga vidi da "IQ testovi najbolje mjere rezultate na IQ testovima" - tu su Zagrepčanci kao megapametni, a ove "glupe" nacije poput pariških Francuza, recimo, izgleda ne haju za to što su "gluplje" od nas pa nas i dalje uvijek šiju u svemu...
O ostalome mi je također glupo s tobom raspravljati jer imaš stavove iz 19. stoljeća i ideje o nacijama koje su djelomično hitlerovske, a djelomično seljačke (NHF). To što će po paranoicima "propasti kršćanska civilizacija" (koje, usput, ni nema) samo govori da nacije ne nastaju i opstaju na osnovu "tla i krvi" nego su procesi malo složeniji.
U krivu si, kolega phoenix ti je dobro rekao..
No ukoliko hoćeš istražiti takve pojave preporučam ti TED-talk-ove od Hansa Roslinga, švedskog liječnika i statističara.
Evo 2 linka, naravno ima toga još:
Izgleda zanimljivo (ova svjetla) ali nevidim ni u članku ni snimkama nikakvih
teorija zavjere? Spominju da je zanimljiva (pišu, prirodna) pojava ?
Da ... jako zanimljiva, ali nikoga ne zanima baš previše.
Valjda ne miriše na profit, ka klimatske studije u vezi svega i svačega.
Zapravo poslat ću im mail, da taj fenomen konačno prijave ka AGW anomaliju ... odvrnut će se pipa u roku odma.
Zavjera nije direktno vezana za Hessdalen, već je malo šira.
Ima puno toga na Zemlji, što se ne uklapa u službene znanstvene okvire.
Što se ne uklapa o njemu se ne priča, ne dobivaju se novci, ignorira ga se, postaje tabu tema i svako ko se uhvati takvih anomalija dobiva stigmu, koja ga prati cijeli život.
Eto npr. Gobekli Tepe .... mislim da je on jedan od svježijih primjera te zavjere.
Zna neko što je Gobekli Tepe?
Znam, Drago, opet si mi ugurao nekakav nacionalizam, šovinizam, no nikada nisam bio ni u jednoj "političkoj" stranci, i mislim da smo s tim završili, o ustašama, partizanima i inim ratnim pojavama. Nije mi bio ni pokojni djeda, koji se borio da othrani obitelj od osmero djece, i znao se izvući i od ustaša i partizana kad su im dolazili po selima u Dalmatinskoj Zagori loveći "nove borce".
Objasnio sam ti što mislim o psihihologu Vinku i ništa nisam njegovo pročitao da vuče na nacionalizam, šovinizam i sl. (ustaše i partizane sam pisao malim slovima jer drugo nisu ni zaslužili) ;)
Apsolutno netočno! Prije će biti da socijalno-zemljopisni uvjeti određuju broj djece u jednoj obitelji. Ova teorija ne drži vodu je se ne može primjeniti u Bosni i Hercegovini. Još neka mi netko objasni kako osoba koja širi najblaže rečeno strah od "drugačijih" nije opasna za okolinu? Koja je onda razlika između njega i Vojislava Šešelja? Greška je što akademska zajednica uopće priznaje "znanstvene radove" utemeljene samo na statistici.
Reci mi samo gdje se javlja "Akademska zajednica ,te, koje ima stavove o politici, ekonomiji (ne želim kenjat o nacionalnim stavovima, izjašnjavavima", nego mi samo reci; gdje su se ti akademici, tzv, intelektuaci skupili i napravili nešto NOVO." e...
Iako se i iz toga vidi da "IQ testovi najbolje mjere rezultate na IQ testovima" - tu su Zagrepčanci kao megapametni, a ove "glupe" nacije poput pariških Francuza, recimo, izgleda ne haju za to što su "gluplje" od nas pa nas i dalje uvijek šiju u svemu...
O ostalome mi je također glupo s tobom raspravljati jer imaš stavove iz 19. stoljeća i ideje o nacijama koje su djelomično hitlerovske, a djelomično seljačke (NHF). To što će po paranoicima "propasti kršćanska civilizacija" (koje, usput, ni nema) samo govori da nacije ne nastaju i opstaju na osnovu "tla i krvi" nego su procesi malo složeniji.
Gdje sam napisao da će propasti "tzv kršćanska civilizacija" ???
A, što se tiće IQ-a imam po Beta testu, (ni ne znam po ćemu se razlikuju od Ravena ili Mensinog testa, uvijek isto) 140 IQ i što mi je to pomoglo u životu ?
Samo mi je odmoglo, jer se nikom ne ulizivam, nemam osjećaja za "političke odnose odn. probleme", ne znam se ulizivati "predstojnicima" i vjeruj ti meni brate da stradaš zbog takvog odnosa. I, htjedoh ti još reći da već popravite taj forumski editor, jer sam još nešto napisao u drugom postu @phoeenix2003 , kliknuo sam šift na tipkovnici i bome nestade tog teksta
Uh oprosti Drago, ja pomislio da se radi o temi Što se događa s našim društvom ----mijauuuuu
Lp.
http://oi57.tinypic.com/21adzs6.jpg
Hvala burajz !
Hvala burajz !
Neznam dali je baš pravo mjesto za ovo pitanjeali zanima me vaše mišljenje. Što mislite o tvrdnjama da su teroristički napad nablizance izveli sami amerikanci i da su negdje u ljeto 2001 blizanci osigurani protiv terorističkih napada i to na oko 3,2 miljarde $. I još koje jevaše mišljenje o onim teorijama da ameri mogu rihtati/namještati vrijeme? Danas sam vodio razgovor bas o ovoj temi i osoba s kojom sam vodio razgovor mi je tvrdila da se vrijeme može namještati dok sam ja tvrdio da se nemože i nakraju se nismo ništa dogovorili
Moje mišljenje je da je to hrpa gluposti
3,2 milijarde dolara su ništa spram gubitaka na berzi koji je pretrpilo američko gospodarstvo, tako da i u tom slučaju zavjera pada u vodu. O namještanju vremena (HAARP pretpostavljam) je sva priča ispričana. Čovjek ne može usmjeravati vremenske (ne)prilike. Vrijeme na zemlji pokreće Sunce i još neke druge činjenice. Čovjek - nikako! Evo ponavljam jedan od zadnjih postova u ovoj temi. Kako taj tvoj pajdo objašnjava zadnje snježno nevrijeme u USA? Jesu li to Ameri okrenuli HAARP protiv sebe?
3,2 milijarde dolara su ništa spram gubitaka na berzi koji je pretrpilo američko gospodarstvo, tako da i u tom slučaju zavjera pada u vodu. O namještanju vremena (HAARP pretpostavljam) je sva priča ispričana. Čovjek ne može usmjeravati vremenske (ne)prilike. Vrijeme na zemlji pokreće Sunce i još neke druge činjenice. Čovjek - nikako! Evo ponavljam jedan od zadnjih postova u ovoj temi. Kako taj tvoj pajdo objašnjava zadnje snježno nevrijeme u USA? Jesu li to Ameri okrenuli HAARP protiv sebe?
To mi objašnjava da to to su kao neke nuspojave Koje je tvoje mišljenje o onim chemtrailsima to isto znamo voditi raspravu(opet on zastupa teoriju zavjjere) i na kraju se samo posvađamo
Ti ko da si se jučer rodio! Daj malo pogledaj o čemu sve se dosad raspravljalo na temi i prvo izguglaj te stvari za koje pitaš - pa nećemo valjda svaki put iznova kad netko uleti u temu sve objašnjanjati od nule!
Evo ti o kemtrejlovima:
Koliko tona tog hemijskog sredstva nose avioni? Koliko tona goriva treba da se potroši samo na taj teret? Kako i gdje stane to dodatno gorivo u avion?
Ajatolah Homeinija postavila CIA-a-moguce
te da Nijemci nisu krivi za WW1-sve zakuhali Britanci -100%
britanci su 1908-9 zajedno sa mocnicima zidovske vjere dogovarali njihov povratak u palestinu
palestina je bil u vlasnistvu turske tad i nemoguca misija
pored toga srbija je htjela bosnu a rusi podrzavali istu
i antentat ,austrija uradila sve legalno da izbjegne rat
civilna vlast uradila zajedno s srpskom zandarmerijom istragu
koja je dovela do beograda i onda je srbija rekla nemoze policija tudje drzave da istrazuje kod nas
a to je rekla nakon sto se vojvoda neki vratio iz britanije i doneo pozajmicu od britanaca
i rat krenuo au vs srbija ,rusi su rekli da podrzavaju srbe ali nista konkretno jer su njemci rekli da se neigraju
i onda je francuska i britanija poslje "savjetovanja" s rusima rekla ok
i rusi objavljuju rat au njemacka njima francuska britanija njemackoj itd
italija neutralna grcka bugarska turska isto
srbija hoce jos bugarske pa zeli da ih isprovocira(inace par god prije uzela im je makedoniju)
ali gubi bitke ,pada beograd ,bugari se osokoljavaju i rade diverzije po srbiji
u isto vrjeme francuzi okupiraj udio grcke i sile ih u rat na njihovoj strani
britanci teraju njemacke kruzer u tursku ,i da nebi tursku uvukli u rat predaju brodove turskoj i posade
oblace turske uniforme
ali britanija treba palestinu i iracku naftu i objavljuje rat turskoj
u isto vrjeme rusija isto ,jer zeli prolaz iz crnog mora
ukratko znamo kako je zavrsilo italija dobila dalmaciju
srbija bosnu ,britanci i francuzi siriju palestinu irak i ostalo izmedju
anexirali su egipat isto tako
ali izrael jos nije nastao ,zasto jer francuzi imali mnogo troskova zbog rata i
ti mocnici nisu htjeli to platiti i francuzi nisu dali
ww2 isti vrag samo malo cistije ,ali jako malo jer opet je njemacka bila naterana tj
spletkama s rusima uvucena u rat,imate 2-3 knjige o tome pa potrazite
i tad ti zidovski mocnici napokon placaju francuskoj obnovu
i nastaje britanski protektorat izrael u palestini koji ratovima postaje ovo danas
neko bi rekao da je sve ovo sto se dogadja u tom djelu irak iran sirija
orkestrirano od strane izraela ,sto smrdi naveliko da je istina
jer muslimani defakto su kontra zidova ,a ovdje se tuku izmedju sebe a izrael nitko ni da pomene
napadali su jordan zbog 1 f-16 ,a izrel ih tukao ko zna kolko puta i nist
cudno ,,jakoo cudno