Telo

poruka: 6
|
čitano: 1.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Telo
Ljudi ja svako vece radim trbusnjake sklekove i ostala govna,al kad odradim vezbe kao da mi misici zaborave na to sto su radili i osecam se kao da trosim vreme a da mi misici ne rastu...znate li nesto o ovome?
15 godina
Re: Telo
Tukidid kaže...
Ljudi ja svako vece radim trbusnjake sklekove i ostala govna,al kad odradim vezbe kao da mi misici zaborave na to sto su radili i osecam se kao da trosim vreme a da mi misici ne rastu...znate li nesto o ovome?

Prestani jesti govna, bit će ti lakše.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
12 godina
neaktivan
Tukidid kaže...

Moraš ih podsjetiti svaki dan da si vježbao noć prije. Mišići znaju ponekad zaboraviti,al ne brini se.
Sigurno je zbog temperature sobe pa probaj malo povećati temperaturu u sobi. Preporućam ti sklekove iznad logorske vatre 

John Rambo
14 godina
x18x05x kaže...
Tukidid kaže...

Definiraj govna.

Nekome je govna blitva,nekome je pomfrit,nekome su govna zobene pahuljice ,al momak ocito to ne razumije ...

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
protjeran
ante5656 kaže...
x18x05x kaže...
Tukidid kaže...

Definiraj govna.

Nekome je govna blitva,nekome je pomfrit,nekome su govna zobene pahuljice ,al momak ocito to ne razumije ...

1. Postoji na forumu gigantska tema za mišiće i rast mišića

2. Naravno da mu ne rastu mišići kada svaki dan radi iste vježbe i opterećuje iste mišićne skupine. Bez odmora, prave hrane i sna nema rasta mišića. Najbolje da nađe konkretan program vježbanja na netu i nek ga se drži.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
Telo

Ili nek kupi ABTronic

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/518xxUt4NeL.jpg

Dobio sam trbušnjake s njim za 2 tjedna... Gledam film, a on radi svoje... Preporuka svima 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice