Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.576.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Danny_HR kaže...
Mozda nije u potpunosti sukladno s duhom ove teme ali moram ovo podijeliti ovdje:
http://m.vecernji.hr/vijesti/slovenci-ce-osvjetljavati-zagreb-hep-se-nije-ni-javio-natjecaj-clanak-307265

Ispricavam se na mobilnom linku ali na telefonu sam.
Apsurdno mi je da nesto ovakvo kupujemo iz vana. Mislim da toga ima samo kod nas... :(

I onda se rugamo slovencima. Ovo je žalosno.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/07/05/0740006.html?pos=n0

Da pogađam za koga ovi "viška" glasuju...

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 20:35 (The Unforgiven).
18 godina
M_dipl. kaže...

Lako za EU fondove, mene više brine taj prokleti EU!

Pa razradi malo tezu, lijenčino! {#}

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
M_dipl. kaže...

Pa razradi malo tezu, lijenčino! {#}

Ma on to iz ekstrema u ekstrem...

Prvo postovi od po pet-sest stranica, pa onda kad ga je Oleg povrijedio jednom gdje se potrudio pisati "po redu", ("Ti si neki smijesni covjeculjak..."), sad pise pet-sest rijeci...

I know I can't hold the hate inside Jack's mind, 'cause what consumes his thoughts controls my life...
18 godina
Deus ex machina kaže...
Drago kaže...
M_dipl. kaže...

Pa razradi malo tezu, lijenčino!

kad ga je Oleg povrijedio jednom

Nema šanse! Ako se otvori neka kladionica za ovo na forumu, dajem svoju zvjezdicu i pol da je u pitanju fjaka, karakteristična za ovo doba godine  :D

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 22:03 (Veliki Brat).
18 godina

Možda se zaljubio... {#}

This space for rent!
18 godina

Evo još malo zabave:

http://www.jutarnji.hr/lijecnica-dubravka-gligora-tvrdi-da-je-njena-bolesna-majka-crkvi-davala-imovinu/957387/

Psihička bolesnica ostavlja crkvi svu svoju imovinu, ništa rodbini, a ekipa iz crkve, čini se, smatra to normalnim. Rock on!

This space for rent!
16 godina
neaktivan

Pa Crkva ni nije ništa drugo već multinacionalna kompanija kojoj je glavni cilj, kao i svakoj drugoj komapniji - profit.

Manipulacija imućnim staricama je samo jedno od pomoćnih sredstava kako bi do tog istog profita došli.

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
18 godina
Drago kaže...

Evo još malo zabave:

http://www.jutarnji.hr/lijecnica-dubravka-gligora-tvrdi-da-je-njena-bolesna-majka-crkvi-davala-imovinu/957387/

Psihička bolesnica ostavlja crkvi svu svoju imovinu, ništa rodbini, a ekipa iz crkve, čini se, smatra to normalnim. Rock on!

Ma baba se bezveze buni, umjesto da bude sretna, jer će stara za tu lovu dobiti odličan smještaj gore. Neka joj radije uplati misu, može i unaprijed, neće škoditi... Uostalom, novci su ionako vrag, bolje je stado riješiti te brige!

Gledam te!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

Evo još malo zabave:

Tu je veci naglasak na ocitu manipaluciju pishicki neuravnotezene osobe nego na da nemaju nista protiv da je takva osoba pripisala svu imovinu na njih (Crkvu).

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 23:42 (AA-d00d).
18 godina

Mislim da se i ovdje kao i u mnogo ranijih slučajeva radi o naslijeđu komunizma - i Crkvu pokvario!{#}

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 23:18 (Drago).
18 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Neprocjenjivo.

heh, evo vam splićani još jedne neprocjenjivosti koju će vam kerum ostaviti u amanet:

VEĆI OD KIPA IZ RIO DE JANEIRA

Kerum će na Marjanu sagraditi najvećeg Isusa na svijetu!

eto zašto su blagajnice na minimalcu, muke po isusu će se sad doslovno utjeloviti...

...ma ča će im kopakabana...

Turbo cattolico
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 3:36 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran

evo link: http://eskh.forumotion.com/
Ovdje se možete žalit na sve nacionaliste ,demokrate, i ostale điđa baje...Jer je opće poznato da komunisti jedino to i znaju...;) NHF...

EDIT: Jel to samo meni smrdi da bi se kerum mogao prijavit na izbore? :/

WP
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 3:38 (netko,netkovic).
18 godina
(s)izgoreo kaže...
M_dipl. kaže...

Neprocjenjivo.

heh, evo vam splićani još jedne neprocjenjivosti koju će vam kerum ostaviti u amanet:

eto zašto su blagajnice na minimalcu, muke po isusu će se sad doslovno utjeloviti...

Ima tu nešto nedoumica glede visine narečenoga, morat će se tu raditi neki dodatni izračuni...

- Isus u Riu je visok 39,6 metara (http://en.wikipedia.org/wiki/Christ_the_Redeemer_(statue)) skupa s postoljem,

- Cristo Rei u Lisabonu je, pak, visok 28 (Isus) plus 82 metra (postolje) (http://en.wikipedia.org/wiki/Cristo-Rei)

- poljski isus nedavno dovršen u Swiebodzinu visok je 36 metara (kip), odnosno s postoljem 51 metar (http://en.rian.ru/world/20101122/161435748.html)

- najnoviji Isus u Peruu je pak visok 37 metara, ali s postoljem od 15 metara (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/peru/8607437/Giant-statue-of-Jesus-Christ-unveiled-in-Peru.html)

Ukratko, radi se o ponešto nedefiniranoj atletskoj disciplini gdje neki računaju samo Isusa, a neki i postolje i Isusa (i šefa i stanicu). 

Za sada se čini da je poljski Isus ipak najviši, ali se portugalski osovio na daleko najviše postolje i teško ga je odatle skinuti. Ovaj iz Ria je tek na trećem mjestu, tako da je malo sramotno za političara i čovika amo reć takvog kalibra ka šta je Rico, a i za Split sam, da se puca tako nisko!

Ovaj Kerumov projekt tako nije najviši Isus na svijetu, već bi bio tek "Isus viši od trećeg najvišeg Isusa na svijetu".

Splite - ne dopusti to! Predlažem da (predloženi) Tuđmanov kip s Rive također ode na Marjan i da ukrkeči Isusa na ramena te da na taj način dobijemo istinski veličanstveni spomenik Isusotuđmanu.

Isusosmajli Isusosmajli
This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 6:38 (Drago).
15 godina
neaktivan
Tako rano prije posla moram takve gluposti čitati, Kerum gradi Isusa! :(
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
16 godina
neaktivan

Politika je zaista ponekad toliko odvratna da joj je teško naći opravdanja, zanimljivo je kako ovo primjetio nije gotovo nitko, dok je glavna tema da će zakon o braniteljima danas izglasavati u Saboru kao ustavotvorni.

Jedne ćemo ostaviti još malo više bez gaća, a druge kupujemo pred izbore. Mislim..spineri na kvadrat, a-la dr.Ivo nekada..Moramo ih maknuti s vlasti drugovi i drugarice..

Cemetary gates
18 godina

Ma Kerum je, bez obzira ma sve novce i svu moc koju ima, jos uvijek jedan obican, iskompleksirani (velicinom !?) malogradjanin.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ma Kerum je, bez obzira ma sve novce i svu moc koju ima, jos uvijek jedan obican, iskompleksirani (velicinom !?) malogradjanin.

Napoleonov sindrom.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
neaktivan

Gdje ona tema u kojoj su ga hvalili oni koji ga sada pljuju...

18 godina
VirtUoso kaže...

Pljuju nepljuju, covjek je izgubio busolu.

Do kada vi to meni mislite tolerirat?
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
VirtUoso kaže...

Pljuju nepljuju, covjek je izgubio busolu.

Ako ništa drugo, bar sumnjam da će iz politike izaći bogatiji nego li je u nju ušao. Taj ima milijarde valjda od godine gospodnje..

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

Neka samo stave signalna svijetla za avione (moja preporuka na čelo ili u ruku). U protivnom bi se slučajni udar aviona u najvećeg Isusa mogao smatrati kao teroristički napad.

Pitam se samo otkud vadi te ideje? Uz to je valjda 10 puta naglasio da će biti najveći, veći od onog iz Rija de Žanejira. Samo još fali da postavi neonski natpis na vrh koji bi glasio: "Ovo ti je prika najveći Isus na svitu!". Kad malo bolje razmislim, ipak nema potrebe za ono signalno svijetlo...

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 9:06 (i_rambo_plache).
18 godina
thedream kaže...

Politika je zaista ponekad toliko odvratna da joj je teško naći opravdanja, zanimljivo je kako ovoprimjetio nije gotovo nitko, ...

Nisam niti ja. Čak sam i sljedovao link koji si stavio, ali mi je nažalost (ili na sreću) pažnju ukrala v.d. tajnice Odbora za turizam u Saboru u okviriću sa strane. Molim da se primijeti kako remen ističe najbitnije (posebno uočljivo na 6 i 7 slici). Najjači mi je komentar: "Malo mi vuče na drapačozu."  :D

(Zbog sljedovanja sam si upisao plus za doprinos hrvatskoj kulturi - ustoličenje Hrvaćica. To su vam nove, Pravohrvatske riječi. Nu! Eto mi još dva plusa. Za sada ih imam tri - i ja planiram u mladež Adezea, ciljam na Sabor, pa po mogućnosti neko ministarstvo. Možda turizma?)

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
thedream kaže...

Politika je zaista ponekad toliko odvratna da joj je teško naći opravdanja, zanimljivo je kako ovoprimjetio nije gotovo nitko, ...

Nisam niti ja. Čak sam i sljedovao link koji si stavio, ali mi je nažalost (ili na sreću) pažnju ukrala v.d. tajnice Odbora za turizam u Saboru u okviriću sa strane. Molim da se primijeti kako remen ističe najbitnije (posebno uočljivo na 6 i 7 slici). Najjači mi je komentar: "Malo mi vuče na drapačozu."  :D

(Zbog sljedovanja sam si upisao plus za doprinos hrvatskoj kulturi - ustoličenje Hrvaćica. To su vam nove, Pravohrvatske riječi. Nu! Eto mi još dva plusa. Za sada ih imam tri - i ja planiram u mladež Adezea, ciljam na Sabor, pa po mogućnosti neko ministarstvo. Možda turizma?)

Dobro nju ni ne računam, na to sam se izbuljio već pola sata jutros  {#}{#}{#}

Cemetary gates
18 godina
i_rambo_plache kaže...
Neka samo stave signalna svijetla za avione (moja preporuka na čelo ili u ruku).

...

Kad malo bolje razmislim, ipak nema potrebe za ono signalno svijetlo...

Zašto na čelo? Radije neka mu u oči stave lampe, pa neka mu pogled pravednički probije skroz tamo do Italije. A može ga i okrenit prema Splitu, da ljudi znaju da ih čuva Kersus  :))

Gledam te!
16 godina
neaktivan

Oduzme prednost, jednu osobu usmrti, drugima ne pomogne, pobjegne s mjesta nesreće = Bosančina u Golfu GTi trici.

http://www.jutarnji.hr/stravicni-sudar-u-kastel-sucurcu/957442/?foto=4

To je nama naša borba dala..

Cemetary gates
16 godina
thedream kaže...

Oduzme prednost, jednu osobu usmrti, drugima ne pomogne, pobjegne s mjesta nesreće = Bosančina u Golfu GTi trici.

Mislim da komentar "To je nama naša borba dala.." baš nema neke prevelike veze sa tim događajem.

16 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
M_dipl. kaže...

Neprocjenjivo.

kerum misli da će tako oprat nečistu savjest. a bome kolkog isusa misli napravit čini mi se ima šta i oprat.

HDZ = SDP
17 godina
neaktivan

Krščanin sam ali sam od Crkve davno digao ruke. Mislim da je sramota natjecati se tko ima više veći kip Isusa, ne samo sramota nego totalno retardirano. Ispričavam se osobama koje boluju od bilo kakvog stupa retardacije jer ni oni ne bi bili ludi ovakvo nešto niti pomisliti.

Što se tiče onog sudara, planirao sam kupiti neku kameru za auto (dash cam) jer kad idem pokupit mamu s posla ne biste vjerovali gdje me ljudi prestižu (vozim 70 na cesti gdje je ograničenje 60 i cesta je puna krivina), mislili bi da je video iz Rusije.

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan
mancekk kaže...
thedream kaže...

Mislim da komentar "To je nama naša borba dala.." baš nema neke prevelike veze sa tim događajem.

Ima, ima..u Jugi bi čovjek stao i pomogao, ovdje ti se još popiša po lešini i okrade te, ili kao ovaj jednostavno - mrtav pijan ili drogiran > pobjegne. A ljudi crkavaju u smrskanoj olupini. Itekako to ima veze sa posljednjih 20g na ovim prostorima. I to što ti misliš da nema, isto tako - ima veze.

Mentalni sklop je živa tragedija i sramota u današnje vrijeme postao.

Cemetary gates
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

kerum misli da će tako oprat nečistu savjest. a bome kolkog isusa misli napravit čini mi se ima šta i oprat.

kerum misli? to je oksimoron (on bi sada na to vjerojatno odgovorio u maniri onog lika iz filma Oscar :

Connie: Even in the old days he was known as an honest crook.
Dr. Thornton Poole: That's an oxymoron.
Connie: Gee, you shouldn't oughta said that, Doc.
Snaps: Yeah, leave Connie alone. He does the best he can.)

salu na stranu.

kao i svi politicari furka je pokazati se:

a) vecim vjernikom od pape (ili poglavara koje god crkve koja je u vecini)

b) patriotom kakvoga nema od *umetni bilo koju povijesnu licnost neke drzave koja je bila u to vrijeme utjelovljenje patriotizma iako su motivacije i djela te osobe bile uglavnom pozicije moci*

b1) ukoliko je moguce raspirivati ne tako stara neprijateljstva i/ili:   

b2) ukoliko nije moguce ono pod b1 ukazivati na razne vanjske i unutarnje neprijatelje (izdajice)

c) postenjacinom koja je do svoga statusa dosla radom radom i samo radom te tako dokazala da (inace do boli trul, iskvaren i totalno naopako okrenut) sustav djeluje

skoro ce izbori. ocekujem potpuni cirkus od cijele scene (kao i uvijek) {#}

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice