Sreća je u malim gadget-ima

poruka: 4
|
čitano: 2.905
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Sta kupiti, za nevelike novce, da bude korisno, i najvaznije -da usreci covjeka. Sta bi vi sebi kupili?

MP3 player-e, mobitele, slusalice, opake miseve, to vecina ima. A ostalo? Sta jos sebi covjek moze priustiti, a o tome nije razmisljao (ubacite i cool neinformaticke stvari, ako su vam vec pale na pamet)?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
17 godina
Re: Sreća je u malim gadget-ima
Mentalist kaže...

Sta kupiti, za nevelike novce, da bude korisno, i najvaznije -da usreci covjeka. Sta bi vi sebi kupili?

MP3 player-e, mobitele, slusalice, opake miseve, to vecina ima. A ostalo? Sta jos sebi covjek moze priustiti, a o tome nije razmisljao (ubacite i cool neinformaticke stvari, ako su vam vec pale na pamet)?

Sve "forever alone stvari" si nabrojao. Kad kupujem gadgete, uvijek kupujem nešto što mogu sa ekipom, ili s nekim drugim podjeliti {#}.

ALi opet, dobru si temu otvorio, možda bude cool linkova sa Dealextreme-a i sličnih stranica...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Okay, ovo i nije neki gadget (neinformaticki) ali meni jako dobro dosao kod svakodnevnog putovanja u vlaku po par sati od ranog jutra. Dok su se svi sarafili po sjedalima i trazili najbolji polozaj da oderu jednu rundu, ja sam izvukao svoj putni jastucic i ko bebica spavao :))

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
protjeran
Re: Sreća je u malim gadget-ima
rooswelt1991 kaže...

Sve "forever alone stvari" si nabrojao.

Forever alone ljudi su svuda oko vas.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice