Sorter kovanica

poruka: 9
|
čitano: 1.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Sorter kovanica

Poznanik razmišlja o kupovini sortera kovanica. Evo ima ih na ebayu hrpa. evo link https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_mPrRngCbx=1&_udlo=10&_udhi=40&_nkw=coin+sorter+manual&_sop=15

Evo i youtube link raznih sortera.  https://www.youtube.com/results?search_query=coin+sorter+ ako nisu svi na ebayu prikazani kako treba.

Poznanik ima automate za prodaju pića, pa kovanice ručno razvrstava kao starinski način čišćenja graha :D 

Ovo bi mu recimo ubrzalo rad, ali pitanje za vas kako bi to radilo sa Hrvatskim kovanicama ??? 

11 godina
neaktivan
Re: Sorter kovanica

Baš ste jako od pomoči.

Nisam nikad američki novac imao u rukama, a ovi sorteri su slutim podešeni na američku valutu. Zar nitko nije usporedio kovanice ??? 

14 godina
Kako ocekujes da ti netko bude od pomoci za tako specijaliziranu temu? :)

Kontaktiraj proizvodjaca pa ga pitaj koji je sort pattern, jel univerzalan, prilagodljiv ili fiksni :)
15 godina
neaktivan
Sorter kovanica
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Eto, 5 sekundi guglanja za prvi model sa ebya (qs 1) kaze da radi samo sa dolarima :)
11 godina
neaktivan

Šteta, a jeste li primjetili koji da ima prilagodliv za ostale valute ? 

17 godina
Sorter kovanica
14 godina

To se da bez problema napravit , uzmes dimenzije svih kovanica i bušiš rupe od najuže do najšire najprije propadaju lipe pa kune(1,2,5) itd itd malo teze idu od 10 i 20 lipa a kolko znam automati i ne primaju sitne lipe nego samo 50 lipa ...

Imaš masu tih sortera po yt samo se triba potrudit primaknit ruke tipkovnici i utipkat u yt trazilicu ... upisi coin sorter crazy russian hacker ...

vidis kako je on napravija .... napravis i ti od kartona kao i on i vidiš kako radi .. ak si zadovoljan sa dotičnim uratkom onda reces prijateju da zrtvuje jedan inkas kovanica i dade ih u zamjenu da mu netko isprinta 3d printerom taj sorter i imas ga vjecno ako ga zadovoljava kartonski i on moze dosta dugo poslužit(ne pricam o kartonu za pakiranje proizvoda neg punom kartonu kojeg imas kupit u ovim art shopovima).... a ak vec neces printat ,to se da kvalitetno napraviti od plexiglasa ....

Ovo sam ti napisao s tim da racunam da znas koristit pilu,kombinirke bušilicu skalpel ...  :)

Može
11 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

To se da bez problema napravit , uzmes dimenzije svih kovanica i bušiš rupe od najuže do najšire najprije propadaju lipe pa kune(1,2,5) itd itd malo teze idu od 10 i 20 lipa a kolko znam automati i ne primaju sitne lipe nego samo 50 lipa ...

Imaš masu tih sortera po yt samo se triba potrudit primaknit ruke tipkovnici i utipkat u yt trazilicu ... upisi coin sorter crazy russian hacker ...

vidis kako je on napravija .... napravis i ti od kartona kao i on i vidiš kako radi .. ak si zadovoljan sa dotičnim uratkom onda reces prijateju da zrtvuje jedan inkas kovanica i dade ih u zamjenu da mu netko isprinta 3d printerom taj sorter i imas ga vjecno ako ga zadovoljava kartonski i on moze dosta dugo poslužit(ne pricam o kartonu za pakiranje proizvoda neg punom kartonu kojeg imas kupit u ovim art shopovima).... a ak vec neces printat ,to se da kvalitetno napraviti od plexiglasa ....

Ovo sam ti napisao s tim da racunam da znas koristit pilu,kombinirke bušilicu skalpel ...  :)

Hvala na pomoči. kontaktirao sam ove na linku i pitao ih za cijenu, možda možemo nabaviti tu kod nas buduči da su uređaje istodobno prilagodili za eure i kune. U neke posudice dijeli u kune a u neke eure. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice