smrdljivi martini

poruka: 9
|
čitano: 1.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
smrdljivi martini
Kuca mi je puna tih gamadi, zavuku se u rupe i iza ormara pa ih namogu isterat, a ako ih ubijem zasmrde sve i smrdi mjesec dana, jel zna itko kako ih isterati žive iz kuče, jer kazu da ako ih ubiješ ubio si i novac a oni navodno donose novac
13 godina
smrdljivi martini

!

10 godina
neaktivan
smrdljivi martini

Uzmi plinsku bocu na ini pusti plin zatvori prozore nakon 10min kresni upaljac :) javi kako je proslo

11 godina
smrdljivi martini

Ja pročitao smrdljivi martini. Votka martini 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
neaktivan
Re: smrdljivi martini
A ima ih pun kurac ove godine..Oni smedji su ti opasni ak te ujedu.Mislim tak mi je rekla doktorica
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
16 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
A ima ih pun kurac ove godine..Oni smedji su ti opasni ak te ujedu.Mislim tak mi je rekla doktorica

Ista stvar kod mene u zgradi na 5 katu pun ih je balkon ukloniš 5 komada za par sati ih je 10 na balkonu.

17 godina
protjeran
smrdljivi martini

Dolazi zima i one traže topla mjesta za preživit. Često se uvlaže između drvenarije, pogotovo prozore. Ništa čudno ni neobično. Meni se jednom uvukla u čarapu dok se sušila vani, nosio ju između prstiju cijeli dan u školi, zato ih i dodatno mrzim.

Matkomanijak i ovom temom pokazuje da je mu nick itekako stoji, savjet za tebe frende, uhvati je u papir i baci u peć da izgori, j*** joj mater.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina
neaktivan
smrdljivi martini

ja pomislio da si se otrovao alkoholom. smrdljivih martina ima ove god neobicno mnogo. vise nego inace definitivno. bas me zanima koji je uzrok tome.. kuca u ogulinu mi ih je puna a i stan u zagrebu nije postedjen... 

xfact
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja pomislio da si se otrovao alkoholom. smrdljivih martina ima ove god neobicno mnogo. vise nego inace definitivno. bas me zanima koji je uzrok tome..

Topla prošla i pretprošla zima i istovremena ograničenja u prodaji pesticida.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice