Ovoj ženi još nije dosadilo (ili ko god da se nalazi iza profila):
A film je dobar, inače, nema šta
Je li to stvarna osoba ili netko trolla malo?
Pregledaj joj slike pa sam skuži.
Ovoj ženi još nije dosadilo (ili ko god da se nalazi iza profila):
A film je dobar, inače, nema šta
Pregledaj joj slike pa sam skuži.
^
Neka netko dopise ostale.
Donie Dies je iz filma Donie Darko ili Donie Drako tak nekak... gledal sam davno taj film...
^
Donie Dies je iz filma Donie Darko ili Donie Drako tak nekak... gledal sam davno taj film...
Doonie Darko
Ipak Trol. Delovala je dosta, dosta ubedljivo, konzistentan stil pisanja, učlanjena u odgovarajuće grupe, bez bilo kakvih gafova, ali joj sada stoji University: fakultet za škopljenje insekata with Gomolj Hogolj (a i taj Gomolj je neki lik koji sluša muziku na relaciji punk - death metal) i još poneki očigledno loš detalj. Bilo je zabavno dok je delovalo da je prava.
ja bi samo htio reći da ko stoji iza ovoga je car... tako lijepo sprda naš narod i susjedne također... a onda se nađu pametni svađati dole u komentarima i nitko ne kuži ništa :)
^
to stavis pod jeb*ni spoil htio sam gledat taj film ali eto..donie dies..je*ote..
to stavis pod jeb*ni spoil htio sam gledat taj film ali eto..donie dies..je*ote..
hahahahahah
i ja sam htio pogledat 300 napokon, no sad nemam motivacije .. 299 die, pogadam ko je osto ziv
ON :
i ja sam htio pogledat 300 napokon, no sad nemam motivacije .. 299 die, pogadam ko je osto ziv
krivo bi pogodio
to te pitam .. odo skidat :DD
krivo bi pogodio
to te pitam .. odo skidat :DD
Ti si vjerovatno mislio da ostane Leonida, on umre. Ostane samo jedan njegov prijatelj koji ode u pola bitke po pomoc u Spartu i da isprica pricu. Ne boj se, nije mu bilo drago zbog odlaska, ali mu je Leonida naredio.
Ti si vjerovatno mislio da ostane Leonida, on umre. Ostane samo jedan njegov prijatelj koji ode u pola bitke po pomoc u Spartu i da isprica pricu. Ne boj se, nije mu bilo drago zbog odlaska, ali mu je Leonida naredio.
Okrutno...
I tako je nastala disciplina maraton :D
I tako je nastala disciplina maraton :D
Recimo... Samo se radi o Filipidu, i trčao je do Atene nakon pobjede nad Perzijom. Stigo, rekao što ima, i gecrk! :)
Gecrk
Moj doprinos:
Apropos spoilera na Donnie Darko... to sto Donnie umire bogme ne znaci nista, pogledaj film... ako si shvatio o cemu se radi, javi mi na PM tako da i ja znam, molim te.
Još ti fali Privedite osumnjičene, Psiho i Plačljiva igra, ovo sa rosebud ne znam ni ja koji je film.
Ja sam Donnie Darko potpuno shvatio kad sam vidio koji se film najavljuje u kinu kada Donnie izlazi iz njega: Posljednje Kristovo iskušenje. Tko je gledao oba filma mogu povući neke paralele. A sve one SF spike o vremeplovu su po meni manje bitne.
Rosebud je Citizen Kane.
A Donnie Darko-a pogledajte i theatrical i directors cut jer su malo drukčiji ;)
Ljudi, di je ona slika Božice Jurić o Black swanu.
Dao Bog da vam netko spoila svaki film koji planirate gledati!
Još nisi pogledao te filmove??
Još nisi pogledao te filmove??
Vecinu jesam, ali ove koje nisam...sunce vam žarko!
Dosta s off-topicom!
.
da mi je 1. vidjeti u vožnji :)