Slanje pouzećem?

poruka: 44
|
čitano: 85.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Slanje pouzećem?
big_guy kaže...

Prvi put šaljem pouzećem nešto,konkretno xbox pa me sad zanima kako ce se meni isplatiti iznos koji tražim za xbox.Kupac će dati poštaru moj traženi iznos za konzolu i za poštarinu(o kojoj pojma nemam kolko ce ga ispast) ali kako će se novac naći u mojim rukama to mi nije jasno,da li će mi sjesti na račun ili kako to ide?

Kolko ja znam postar ce ti donjet novce

11 godina
Slanje pouzećem?

Poštar će donijeti paket primatelju, on će platiti ukupni iznos (otkupnina + poštarina) i nakon par dana tebi će poštar donijeti novce. Potpišeš, izda ti račun i novce i to je to. Jedino treba do nekih tjedan dana otprilike (bar je tako bilo u mom slučaju) da novci dođu od kupca do tebe kao pošiljatelja.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
16 godina
neaktivan
Santana kaže...
big_guy kaže...

Prvi put šaljem pouzećem nešto,konkretno xbox pa me sad zanima kako ce se meni isplatiti iznos koji tražim za xbox.Kupac će dati poštaru moj traženi iznos za konzolu i za poštarinu(o kojoj pojma nemam kolko ce ga ispast) ali kako će se novac naći u mojim rukama to mi nije jasno,da li će mi sjesti na račun ili kako to ide?

Kolko ja znam postar ce ti donjet novce

Hmm,a što ako me nema doma jer često sam na poslu pa je zeznuto malo,jel postoji opcija da mi novci sjednu na račun?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
11 godina
Slanje pouzećem?

Ostavit će ti papirić kao i kad ti stigne paket. Za uplatu na račun ne znam dal postoji mogućnost. Mislim da ne, ali trebalo bi se raspitati.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Ok hvala,a kako funkcionira ono slanje preko tiska da se prethodno uplate novci na račun?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
10 godina
big_guy kaže...

Ok hvala,a kako funkcionira ono slanje preko tiska da se prethodno uplate novci na račun?

Ti se sa covjekom dogovoris oko placanja. Najbolje da mu das broj racuna i on ti na njega uplati novce. 
Platit ce puno manju postarinu, ali pitanje dal ti vjeruje :)
Tisak nema nista s tim. 

15 godina
Slanje pouzećem?

Brzinsko pitanje. 

Naručio sam nešto i plaćam pouzećem, međutim, bojim se da nebi stiglo nešto sasvim drugo ili oštećeno. 

Pa me zanima, može li se paket otvoriti ispred poštara, čisto da vidim jel to to?  Znam da se nešto pisalo o tome, ali još uvijek mi neki govore kako se ne može. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Brzinsko pitanje. 

Naručio sam nešto i plaćam pouzećem, međutim, bojim se da nebi stiglo nešto sasvim drugo ili oštećeno. 

Pa me zanima, može li se paket otvoriti ispred poštara, čisto da vidim jel to to?  Znam da se nešto pisalo o tome, ali još uvijek mi neki govore kako se ne može. 

Sve ovisi o tome kakvog poštara imaš. Neki će se s tim složiti da odmah otvoriš paket, a neki će jednostavno reći da nema vremena i da mu se žuri. U svakom slučaju, preporučeno je da paket otvoriš pred poštarom.

12 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Kad bi mi pare mogle sjest na tekuci, ako je kupac danas oko 12 sati preuzeo paket i platio postaru? Pitam za hp, jer sam kod slanja oversesom cekao 2 tjedna da mi uplate na tekuci, sto je bilo uzasno iskustvo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2018 15:11 (fanaticni gejmer).
10 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Kad bi mi pare mogle sjest na tekuci, ako je kupac danas oko 12 sati preuzeo paket i platio postaru? Pitam za hp, jer sam kod slanja oversesom cekao 2 tjedna da mi uplate na tekuci, sto je bilo uzasno iskustvo..

Zasto bi sjelo na tekuci? 

12 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Zasto bi sjelo na tekuci? 

Poslao sam paket, placanje pouzecem. Na uplatnici je broj mog tekuceg i zanima me kad bi to hrvatska posta mogla meni uplatit, jer je covik danas preuzeo paket u podne i dao postaru na ruke dogovorenu cifru.

Znas kako to ide, ne? Mene muci to sto sam ceka kod iste stvari sa oversesom 2 tjedna!! Nadam se da su ovi brži i da ce uplatit u nekom razumnom roku, mozda sutra, petak?? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2018 15:40 (fanaticni gejmer).
15 godina
neaktivan

Pa nazovi poštu i pitaj.

16 godina
odjavljen
Slanje pouzećem?

To nitko ziv ne moze znati, ali 'poznavajuci' azurnost HP-a tesko ce to biti ovaj tjedan...

7 godina
protjeran
Slanje pouzećem?

evo pozdrav svima i Sretni Blagdani.Prvi put  saljem postom(oktupnina) ram memoriju pa me zanima koliko ce to kostati i sta treba sve naznaciti na ovoj slici?Jel treba staviti oznacenu vrijednost 1000 kn koliko je cijena memorije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice