Slanje pouzećem?

poruka: 44
|
čitano: 85.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

evo mene zanima treba poslat igru prodat posto nemam tekući račun,palo mi je na pamet pouzece sad me zanima postupak i dali ima neka druga opcija?

16 godina
protjeran
Slanje pouzećem?

posalji je postom, ja dosta igara sam kupio preko online trgovine, dode postar dadne ti igru ti njemu novce i mirna bosna.

nemoze se prevarit nikako.

16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

...pošalješ poštom, da kupac plaća pouzečem...navedeš cijenu paketa i to je to...kupac plaća i poštarinu...

največi neprijatelj slobode je zadovoljan rob
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Znate usput koja je cijena kad bi  slao igru pouzecem,i  cuo sam da mogu donest igru na postu i da oni stave u neku kovertu i onda da nemoram pravit paket kuzite me

17 godina
neaktivan
RE: Slanje pouzećem?

pa ti to doma napraviš neki paket, čim manji, a reci da neka plati primatelj(dogovori se s njim). tako sam ja slao. Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

OK,znas li koja je cijenaSmijeh

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Znate usput koja je cijena kad bi  slao igru pouzecem,i  cuo sam da mogu donest igru na postu i da oni stave u neku kovertu i onda da nemoram pravit paket kuzite me

...dobro si čuo...poštarinu plača kupac, ne ti...poštarina ovisi o vrednosti paketa...za paket vrednosti 200 kuna poštarina je oko 20 kn...

kupac dobiva paket već idući dan...a tebi novac stiže za pet šest dana, ovisi o pošti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:13 (Jurra).
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Dodeš u poštu , reci nek ti daju zračnu kovertu ... Stavis igricu unutra , napišeš svoje podatke i od primatelja , kak to već ide..Smijeh

Odeš na šalter, daš teti kovertu kažeš da je vrijednost paketa 100kn ( veću cijenu od 100kn nije potrebno stavljat ) i da ti kupac treba za paket dat kolko si tražio za igricu...

To ti dođe svega oko 15kn ..

EDIT : Poštarinu plaćaš ili ti ili on , odnosno kako ste se dogovorili i to samo kažeš teti na šalteru..

Slao par puta poštom tako i sve je OK prošlo ... ak ti još nešto nije jasno samo pitaj..Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:15 (NoOne1).
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

e hvala vam jos me sam zanima i moze tema na lock,koliko kosta ta zracna koverta i za koliko bi mi pare stigle doma kad saljem pouzecem

16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

...riječ je o slanju pouzećem, znači plaća kupac...pošiljku ne može preuzeti bez plačanja vrednosti i poštarine...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:19 (Jurra).
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

e hvala vam jos me sam zanima i moze tema na lock,koliko kosta ta zracna koverta i za koliko bi mi pare stigle doma kad saljem pouzecem

Zraćna koverta ti je svega 4-5 kn mozda i manje... ( reci nek ti da malu kuvertu , mislim da će igrica stat , ako ne stane onda imaš velku , al nije skupo )

Znači ak šalješ igricu u ponedjeljak prije 15 : 00h njemu paket stiže u Utorak , a tebi pare dolaze četvrtak , petak...Osmijeh

EDIT : eo našao sam sad ovo ..Izračun svega tog..

http://www.posta.hr/main.aspx?id=194#

Sam klikni na unutrašnji promet i Paket!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 11:23 (NoOne1).
16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

znate koja je cijena kada bi spakirao igru u kutiju i reko da saljem pouzecem

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

ovisi o masi paketa, vjerojatno ne bi bilo skupo

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

3 - 4 kn manje ako ti spakiras sam ...ugl sve je oko 15 - tak kuna rekao sam ti već..!!

17 godina
odjavljen
Slanje pouzećem?

Pozdrav, trebao bih mobitel poslati pouzećem, kupac bi trebao platiti 1000 kn.

Znači ja ne plaćam poštarinu već on?

I što se može u najgorem slučaju dogoditi ako kupac ne plati itd?

16 godina
Re: Slanje pouzećem?
Kordy kaže...

Pozdrav, trebao bih mobitel poslati pouzećem, kupac bi trebao platiti 1000 kn.

Znači ja ne plaćam poštarinu već on?

I što se može u najgorem slučaju dogoditi ako kupac ne plati itd?

Ako on ne plati, neće mu dati paket

On plaća poštarinu + cijenu koju napišeš

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina

Mislim da ti se vrati paket ako neplati!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?
Kod slanja pouzecem placas kuvertu ako ju nemas to je oko 5 kuna (veca) i uslugu ovisno o masi paketa / kuverte znaci ne o VRIJEDNOSTI sve skupa (za igricu) ti ispadne 17-20 kuna. Ako se sa kupcem dogovoriš da on placa postarinu onda napises pod otkupninu cijenu npr. Igre + postarinu koju si platio ( 17-20 kuna)! Znaci ako je igra 100 kn pod otkupninu pises 117 kuna. Ako šalješ u ponedjeljak kupac ce igru dobiti u srijedu a ti novac u petak. U slucaju da ne plati paket ti se vrati i tako si izgubio tih 20 kuna. Ako ti se žuri šalji HP expresom tako da kupac predmet dobije drugi dan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 21:02 (Monopol).
15 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

zanima me dali postarina ovisi o udaljenosti ili samo o tezini i vrijednosti paketa

Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?
Mislim da ima po zonama, javim točno kada dođem doma...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
13 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Ima li neko iskustva sa slanjem paketa sa Nigeria EMS? :) Lik hoce da kupi aparat od mene, on je u Americi, hoce da mu posaljem sa Nigeria EMS, a transfer novca ide preko banke? Moze li mi neko objasniti kako ide taj transfer novca, i kako cu znati da ce 100% platiti?

15 godina
odjavljen
naida kaže...

Ima li neko iskustva sa slanjem paketa sa Nigeria EMS? :) Lik hoce da kupi aparat od mene, on je u Americi, hoce da mu posaljem sa Nigeria EMS, a transfer novca ide preko banke? Moze li mi neko objasniti kako ide taj transfer novca, i kako cu znati da ce 100% platiti?

To, to, padni na klasičan scam.

Ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji bi pali na ovo.

http://www.google.hr/#sclient=psy-ab&hl=hr&biw=1366&bih=680&source=hp&q=nigeria+scam&pbx=1&oq=nigeria+scam&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=648l3104l0l3468l12l9l0l0l0l0l338l1462l1.4.2.1l9l0&bav=cf.osb&fp=8c7ec398556d9aa1

13 godina
neaktivan

Hvala puno na odgovoru, nisam nikad nishta slala, tako da nisam upoznata s tim.

Hvala jos jednom!

15 godina
odjavljen
naida kaže...

Hvala puno na odgovoru, nisam nikad nishta slala, tako da nisam upoznata s tim.

Hvala jos jednom!

Nema na čemu, drugi put budi opreznija. Također na tipkovnici imaš slovo Š.

13 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Već sam slao manje stvari pa sam ih u pošti stavio u onu zračnu kuvertu. Sada bi trebao poslati matičnu i napajanje pa me zanima jel ja to mogu staviti u svoju kutiju ili moram kupiti neku njihovu kutiju, i jel se može kod njih kupiti one balončiće kao u zračnoj kuverti šta su?

13 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Jel zna tko jer bi sutra to trebao poslati.

17 godina
laux kaže...

Već sam slao manje stvari pa sam ih u pošti stavio u onu zračnu kuvertu. Sada bi trebao poslati matičnu i napajanje pa me zanima jel ja to mogu staviti u svoju kutiju ili moram kupiti neku njihovu kutiju, i jel se može kod njih kupiti one balončiće kao u zračnoj kuverti šta su?

Naravno da možeš stavit u svoju kutiju, zašto ne bi mogao?

14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
laux kaže...

Naravno da možeš stavit u svoju kutiju, zašto ne bi mogao?

Možeš.
Samo ju dobro zaštiti kad ju staviš u kutiju, da se matična ne može pomaći nigdje.

15 godina
Slanje pouzećem?

dali paket mogu sam zapakirati u neku kutiju , tj. u kakav papir ? dali je vazna boja i to?

16 godina
neaktivan
Slanje pouzećem?

Prvi put šaljem pouzećem nešto,konkretno xbox pa me sad zanima kako ce se meni isplatiti iznos koji tražim za xbox.Kupac će dati poštaru moj traženi iznos za konzolu i za poštarinu(o kojoj pojma nemam kolko ce ga ispast) ali kako će se novac naći u mojim rukama to mi nije jasno,da li će mi sjesti na račun ili kako to ide?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice