Situacija je ovakva:
Kupujem mobitel i posto smo ja i prodavaoc daleko jedan od drugog odlucili smo da ce mi on to poslat.
I sad:
Koji je najbolji nacin slanja(najeftiniji,najsigurniji) hp express,city express,neki drugi??...i kako to funkcionira?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam sve slao sa hp expresom uredno dođe za otprilike 2 dana mobitel on da novce novci dođu do tebe i to je to
Ja sam sve slao sa hp expresom uredno dođe za otprilike 2 dana mobitel on da novce novci dođu do tebe i to je to
a ocu ja ili on morati platit jos kakve dodatne troskove ili neto slicno?
U pravilu da, netko mora platiti troškove dostave, obićno to snosi kupac ,a variraju od 10-50 Kn ovisno o težini inačinu dostave.
dogovorite se tko ce platiti...hp expressom sam ja dobivao pakete u vrijednosti 600kn i postairnu sam platio ponekad 30 ponekad 40kn,hp express ti je najbolji idodje ti drugi dan onaj koji salje moze stavit do 20, do 15 ili do 10 sati ali ti je skuplji od obicne poste,jer ti obicnom postom paket dodje za 2-3 dana :)
Znaci dogovorili smo se oko cijene mobitela i to je 300kn i aj da troskove snosim ja i to bi me kostalo negdje oko 340 sve ukupno(hp express)
Znaci dogovorili smo se oko cijene mobitela i to je 300kn i aj da troskove snosim ja i to bi me kostalo negdje oko 340 sve ukupno(hp express)
da to ti je ja mislim maksimalno da de košta :)
Koštati će te nešto više od 340 kn ali dobro... Ili ako stavi lomljivo i žurno biti će + 20 kn znači 360 kn...
ma uredu.. Hvala
moze??
LOCK!
btw..jel zna neko gdje kupit Iphone 4 Kopiju(a da nije na njuskalo)..jel ima mozda kakav ducan u zagrebu ili mozda neke druge oglas stranice di prodaju mobitele?