Roditelji zaključana tema

poruka: 34
|
čitano: 8.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Roditelji

Recimo pitanje za sve maloljetnike ovog foruma(i one koji misle tako)i one koji jos uvijek zive sa svojim roditeljima...

Dakle: Vecini vas su roditelji staromodni,nisu odrasli sa racunalom ,pa neznaju kako je to u stvari super.Ja konkretno imam problem koji se sastoji od ovog:Ja hocu kupit DS preko interneta,pa sad njima to ne pase (ni taj ds niti kupovina preko intreneta).Kako bi vi na mojem mjestu rijesili tu situaciju jer sam ostao bez argumenata...I da:Ja bih Ds da se mogu igrati na plazi, a to njima smeta jer misle da i ovak previse buljim u ekran(2 sata dnevno,ali nijh i tak nema bas doma pa sam malo vise(oko 3))...

EDIT: a preko interneta kosta upola manje...

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 20:16 (nick).
16 godina
Roditelji

Pitaj nekog fenda ili nekog drugog da ti naruci, a ako oni pitaju reci da si ipak kupio u ducanu.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Roditelji
Point-X kaže...

Pitaj nekog fenda ili nekog drugog da ti naruci, a ako oni pitaju reci da si ipak kupio u ducanu.

i kaj cu im ga skrivat,pa ako nadju pitat odkud mi ili odkud nestalo 100 eura iz kasice...A moji ti prijatelji nisu bas takvi da bi ima mogo vjerovat da naruce nesto perk interneta... 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
16 godina
Roditelji

Ma imo sam i ja takvih problema sa starcima prilikom kupovine PC, uglavnom neko obecanja i tako to i na kraju sam ipak kupio.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 20:20 (Point-X).
17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Ma imo sam i ja takvih problema sa starcima prilikom kupovine PC, uglavnom neko obecanja i tako to i na kraju sam ipak kupio.

Ma da,tell me about it, ja sam ti majstor obećanja...Već sam puno toga obećao kad sam komp kupovao...
16 godina
Roditelji

Dogovori se sa svakom strankom zasebno probaj tako vidjeti tko ce ti brze popustit pa ga deri, a kad popusti onda zajdno krenite na treceg Belji se

17 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Dogovori se sa svakom strankom zasebno probaj tako vidjeti tko ce ti brze popustit pa ga deri, a kad popusti onda zajdno krenite na treceg Belji se

Probo,ne pali,imaju isto misljenje...

17 godina
neaktivan
nick kaže...

Recimo pitanje za sve maloljetnike ovog foruma(i one koji misle tako)i one koji jos uvijek zive sa svojim roditeljima...

Dakle: Vecini vas su roditelji staromodni,nisu odrasli sa racunalom ,pa neznaju kako je to u stvari super.Ja konkretno imam problem koji se sastoji od ovog:Ja hocu kupit DS preko interneta,pa sad njima to ne pase (ni taj ds niti kupovina preko intreneta).Kako bi vi na mojem mjestu rijesili tu situaciju jer sam ostao bez argumenata...I da:Ja bih Ds da se mogu igrati na plazi, a to njima smeta jer misle da i ovak previse buljim u ekran(2 sata dnevno,ali nijh i tak nema bas doma pa sam malo vise(oko 3))...

Zar ne misliš i sam da ne pretjeruješ?! Na plaži i buljiš u to sranje?!?! Pa ja ne znam šta ti je!!! Na plaži... O Bože..ništa od tebe. Kani se toga.

Point-X kaže...

Bistrić.Neodlučan
Mount Vision Pro
16 godina
protjeran
2029.MN4 kaže...

Zar ne misliš i sam da ne pretjeruješ?! Na plaži i buljiš u to sranje?!?! Pa ja ne znam šta ti je!!! Na plaži... O Bože..ništa od tebe. Kani se toga.

potpisujem. na plazi se rade neke druge stvari i bulji se stvarno samo u druge predmete ,je sam s mora i u svojih 30g nisan vidija da neko bulji u nikakve ekrane sem mobitela i kako ćovjek reće ( O Bože..ništa od tebe  )
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
Roditelji

Tema bi se trebala zvati nešto tipa Problemi puberteta ;)

Bez obzira imaju li roditelji malo čudniji stav prema tehnologiji ipak ne vidim njihovu krivicu.

A na kraju i sam kažeš da nisi baš med i mlijeko pa... :)

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
17 godina
neaktivan
Roditelji

ma dobro,nagovorili ste me...odustajem

16 godina
neaktivan
Roditelji

pa daj ajde ideš na plažu igrati ds...o isse to ni meni nije palo na pamet... kad si na plaži gledaju se ženske a ne u ekran...joooj...Šutim...xDD

A.C.A.B allways carrie a biblle..........xDDD
16 godina
neaktivan

eee ne mogu vjerovat to baš i ja pokušavam si našo na ebayu ono za 500 kn?

iso nemogu vjerovat!

16 godina
neaktivan
Roditelji

ja bi to jedino igro kad idem na more i kad se vracam s mora u dosadnom autu a na plazi bi peco,ronio,plivo picigina igro i take stvari

i igro bi mozda navece prije spavanja u apartmanu a ovako nista

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
neaktivan
Roditelji

1. na put nikad neides sa starcima nego busom... protiv voznje sa starcima se moras borit grcevito, ako si vec prisiljen s njima na more.

neznas ti sta mozes sve upoznat u busu, a uostalom u njemu su svi koji idu na isto mjesto gdje i ti i tu pocinje tvoje ljeto

kakvi pakraci kompjuteri DSocvi i ostalo...

na ljeto i bez neta, tj imas ga cisto ako citas inace vidjesti i ostalo :D

ja ga nosim samo da vidim kako mi stoje dionice i da procitam novine

picigin, cugica izlazak i ostalo, osim ako nemas 10 godina :D

da igrica :p

pih...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
Roditelji

Kad meni nešto treba, tako je bar bilo prije sad sve sam, ma ja bi

izludia mater tako da bi jadna morala popustit, jbg zna ona

da se s rogatima ne možeš bost

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

1. na put nikad neides sa starcima nego busom... protiv voznje sa starcima se moras borit grcevito, ako si vec prisiljen s njima na more.

neznas ti sta mozes sve upoznat u busu, a uostalom u njemu su svi koji idu na isto mjesto gdje i ti i tu pocinje tvoje ljeto

pih...

a na moju zalost imam 13.. i moram sa starcima na more al imam tamo drustva pa nije dosadno
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
neaktivan
Roditelji

Put s roditeljima (još bolje, cijela obitelj :)) ) je najbolji put na more koji ja mogu zamislit. Naravno, nedostaje mi komp, al planiram kupit DS.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
Jebasu123 kaže...
Hacker-ri kaže...

pih...

a na moju zalost imam 13.. i moram sa starcima na more al imam tamo drustva pa nije dosadno
 eto vidis, izađi negdje s društvom, upoznaj nove osobe sta ce ti vraga DS mozes se zabaviti i bez tih gluposti (i to vjeruj mi puuuuuuuuno bolje)
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Jebasu123 kaže...
Hacker-ri kaže...

pih...

eto vidis, izađi negdje s društvom, upoznaj nove osobe sta ce ti vraga DS mozes se zabaviti i bez tih gluposti (i to vjeruj mi puuuuuuuuno bolje)
 Potpisujem. Namigiva
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
17 godina
neaktivan
Roditelji

reci im "Jel bi vi da se ja drogiram ili da budem kod kuće na signurnom...moji vršnjaci se opijaju i svašta rade,a ja dobro dijete...TO MI JE HVALA??"

malo dramatiziraj

tako ja radim....

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

reci im "Jel bi vi da se ja drogiram ili da budem kod kuće na signurnom...moji vršnjaci se opijaju i svašta rade,a ja dobro dijete...TO MI JE HVALA??"

malo dramatiziraj

tako ja radim....

pricamo o ljetu a ne zimi :D
bolje da vani pusi vutru zaigra briskulu, belu ili poker na skidanje sa cehinjom koja ne kuzi nista ali kuzi da se treba skinut :D
ostalo je svima dobro poznata AKCIJAAAAAAAAAAAAAA :D

bitno da imas preko 14 i kondom u depu.
Ljeto, ljeto, ljeto,,,, joooj jedva cekam...
tad zaboravim da postoji internet
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
Hacker-ri kaže...
anshika05 kaže...

malo dramatiziraj

tako ja radim....

pricamo o ljetu a ne zimi :D
bolje da vani pusi vutru zaigra briskulu, belu ili poker na skidanje sa cehinjom koja ne kuzi nista ali kuzi da se treba skinut :D
ostalo je svima dobro poznata AKCIJAAAAAAAAAAAAAA :D

bitno da imas preko 14 i kondom u depu.
Ljeto, ljeto, ljeto,,,, joooj jedva cekam...
tad zaboravim da postoji internet
 Pa to je bit lita, evo moj čovik, učite dico na vrime
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
 Pa to je bit lita, evo moj čovik, učite dico na vrime
 MORAS SLUSAT SVAKU :D

https://www.youtube.com/watch?v=VDY8NXtlUj8&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=PzXKt2kFbxQ&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=-B2UbbJH_Xo&feature=related

kad ce ljetooooo :D

bit ce dalmatinci jabuke vam gorke :D

EDIT: zna netko zasto neke linkove prihvati kao link neke kao text pusti?
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 12:13 (Hacker-ri).
16 godina
protjeran
Roditelji

Mene moj stario (55god) dobije u cod4 mp skoro uvijek...pro moda igra najbolje. Uvijek bude prvi na pro modu.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
17 godina
neaktivan
kavasaki kaže...

Mene moj stario (55god) dobije u cod4 mp skoro uvijek...pro moda igra najbolje. Uvijek bude prvi na pro modu.

To je zato jer ti stari valjda svaki dan na poslu koristi komp,a moj kad ga koristi 1 godisnje govori kak ce ga bacit u 3pm... xD

Ma gledajte,ja jos uvijek idem sa starcim na more,cije dan sam na plazi,nekoj u p...materini za koju niko nezna,vozimo se do tam oko 5 sati,a ja imam sa sobom 1(da 1!)BUG... 
I kao secer na kraju,tamo gdje imamo vikendicu zive sve sami okorjeli 11-godisnji tovari(NHF svima) koji cim te vide pitaju:A za koji klub navijas? 
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 12:32 (nick).
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Jebasu123 kaže...
Hacker-ri kaže...

pih...

ej pa nisam ti ja neki frik sto je 24 sata za kompom.....
imam ja drustvo i prijatelje i život
16 godina
protjeran
nick kaže...

hahha jedino ti preostaje da jos moljakas dok ne pristanu!
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

najbolje ti pali ovo..

ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'

16 godina
protjeran
DAXINHO146 kaže...

najbolje ti pali ovo..

ja sam ti slomio 27.2 nogu na tjelesnom i sad moram lezat 3 mjeseca doma.. a ona jadna sva jadna i sta god joj kaze ona veli MOZE SINE .. tak sam i za komp ;)
moras ju pogodit kad je najslabija a ne kad je najjača ja ju pitam preko dana kaj je za komp ona kaze ma kakav komp primi se ti knjige ..-,-'

i meniii, sad ja pitao, kaze mozes malo, prodje jedno 30 minuta ona kaze, hajde ustaj, hvataj se geografije xDDDDD
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice