Nebi da su bogovi bili. Pogine 4-5 amera i izraelac plače čitav svjet, pobiju ameri 100 tisuća ljudi, židovi pobiju dicu palestinsku e to je bila nužda i svi slave i nikom ništa... http://www.ikculm.de/palestina.jpg
ovo je zalosno i jadno, ta slika je uspomena na ljude koji su dali svoje zivote za dobrobit svijeta, to su njihova tjela i trebaju biti njihove glave, ipak je bug casopis koji drzi do svog ugleda, da se prodaju sirom svijeta i da su poznatiji ne sumnjam da bi ih pojedine obitelji poginulih cak tuzili zbog ovoga, meni je ovo kap koja je prerila casu i ne zelim vise kupovati taj casopis.
Ti nisi normalan! uzeli su neku sliku i fotošopirali su je. Pukim slučajem je to bila slika ekipe iz Columbije. I što sad? Kakve veze to ima? Oni su poginuli ima već par godina. Nebi da su bugovci krivi za njihovu smrt! Što sada nitko ne biu smio glumiti elvisa zato što je mrtav?
Pobogu,oko čega se vi živcirate???? Jaka stvar,naljepili face prek njihovih tijela.
Stvarno,neki su preosjetljivi...kako vi uopće živite na ovom planetu nepravde????
jedan od njih polubrat je moga oca...
Dali je to dovoljna krva povezanost da budem "preosjetljiv" ???
Valjda zato imam pretplatu od 2 godine, da mi pljuju mrtve rodake?
jel sad dovoljno moje "preosjetljivosti"?????????
ma tko ih pljuje? nisu ga ni spomenuli već su samo posudili njegovo odjelo velka stvar! Žao mi je zbog gubitka tvoje obitelji, ali bug-ovci nisu učinili apsolutno ništa čime bi te uvrijedili
Hm koja glupost nemogu vjerovat..
Idemo ovako..
da nitko ne spomene nigdje ili ne glumi elvisa, za njega se nebi niti znalo.
Za te ljude koji su poginuli, sam upravo prvi puta cuo..
Da se njih ne promovira pa niko ih se nebi sjecao osim mozda najuze obtielji itd..
Pa gledaj to sa pozitivne strane.
Bug 100% nije imo losu namjeru ili nesto drugo..
Po meni su postupili ispravno i sada znam za te ljude, heroje , junake inace nebi nikad.
tolko od mene pozdrav
Trebali su stavit posadu nekog broda iz ST-a
Pa bi onda rulja glumila fanatične trekkie i opet navalila na BUGovce. Sve je to plemenski mentalitet...
Sad su se urotili i skidaju zvjezdice, kud BUG ide...jaooo
Nije li ovo malo previše? Ne misliš valjda stvarno da bi to oni činili? Mislim, preko nekih kazni, kartona, itd. to ide, osjetio sam, ali baš da za izjavu o BUG časopisu da skinu, ne bih rekao.
Ajde, dižete prašinu bezveze. Tako maleni zez ekipe, a tako mnogo buke...
Ja mislim da Bug zbog ovog treba zatvorit i u stecaj. a sve pare idu meni zbog ideje,a i treba mi novi komp i nemam posao.
Hm koja glupost nemogu vjerovat..
Idemo ovako..
da nitko ne spomene nigdje ili ne glumi elvisa, za njega se nebi niti znalo.
Za te ljude koji su poginuli, sam upravo prvi puta cuo..
Da se njih ne promovira pa niko ih se nebi sjecao osim mozda najuze obtielji itd..
Pa gledaj to sa pozitivne strane.
Bug 100% nije imo losu namjeru ili nesto drugo..
Po meni su postupili ispravno i sada znam za te ljude, heroje , junake inace nebi nikad.
tolko od mene pozdrav
A za njih si doznao iz časopisa gdje je objašnjeno porijeklo slike, ili ovdje na forumu?
Velim, jedina greška je što nisu istražili pozadinu slike, inače je ne bi izabrali, u to sam siguran.
Naravno da nikoga nisu htjeli uvrijediti, ali da je morbidno - je. Mozda nikne koji osobni stav na ovu temu, po uzoru na famoznu NATO - logotip "aferu".
A mislim da ce ubuduce same Bugovce najvise smetat kad ce gledat tu sliku, sto zbog samog gafa, sto zbog bizarnosti situacije...
P.S. Mozda je sada prilika da upitam - sto se dogodilo s Goranom Račićem?
Pretjerujete s obadve strane.
Namjera bugovaca očigledno nije bila loša, njihova jedina greška je nedostatak provjere izvornog materijala koji su išli photoshopat. Prozivati ih zbog namjernog vrijeđanja poginulih je idiotski.
S druge strane pretjerujete i vi s "pa kaj onda to so samo neki mrtvi astronauti", zamislite da su se slikali kao vatrogasci ali tako da su photoshopali svoje glave na glave vatrogasaca poginulih na Kornatima. Čisto iz obzirnosti prema bilokojem tragičnom događaju takav postupak jednostavno nije u redu.
Hahaha, svi vi osjetljivci ajde provjerite i sve prijašnje teme broja pa ako su slučajno još koju fotku metnuli (i to preuređenu) od nekoga tko je nastradao po dužnosti odmah novu temu - wine, wine, wine... plač, cvil, srać...
Vidi se da je nekima jaaako dosadno u životu kad stignu ovako kenjkat oko totalne gluposti.. Zar zaista mislite da bi amere bilo briga jel je netko nalijepio face na neke naše stradalnike u kakvom tech časopisu?
P.S. radije se žalite holivudskim studijima kad u ratnim filmovima sa ovih prostora sve izokrenu tko je koga što i kakve uniforme tko ima.. to su malo veći propusti od korištenja slike skafandera njihovih par astronauta
zamislite da su se slikali kao vatrogasci ali tako da su photoshopali svoje glave na glave vatrogasaca poginulih na Kornatima.
Eto o tome se upravo i radi, takva greška se ne može dogoditi jer su to ljudi za koje se dobro zna u zemlji u kojoj časopis izlazi, a ne neki strani astronauti.
Što da su na slici neki švedski surferi koje je pojeo morski pas? Nitko nebi za to znao i nikom ništa, a ovak se diže halabuka bezveze..
Nek tutnu glavu na Isusa (bez uvrede, samo šala)
Da tutnu proroka Muhameda, bio bi 3. svjetski rat. (bez uvrede, samo šala)
Ne znam kako za ostale, meni je ovo prilično zasmetalo. LOCKajte ovu temu.
Ne postoji zabilježena slika, fotografija, skica niti bilo što koja bi predočila kako je izgledao "prorok" Muhamed.
Eventualno karikatura ili izmišljanje.
Ontopic..
Houston, We've Got a Problem.
Crnjak.
Mislim da je najbolje lock napravit da nebi izbili sukobi svjetskih razmjera.