ovako imam problem zabunom sam obrisao sa kompa program pv 92 tray
e sad ja na netu ne mogu naći taj isti program da si ga ponovno instaliram
može mi netko možda pomoći???
program se zove pv92 tray
ovako imam problem zabunom sam obrisao sa kompa program pv 92 tray
e sad ja na netu ne mogu naći taj isti program da si ga ponovno instaliram
može mi netko možda pomoći???
program se zove pv92 tray
Pa to ti je aplikacija od PCTel-ovog modema! Nije vrag da se 56k modemom spajaš na internet? Ako da, reinstaliraj driver i ponovo bi trebao imati tu aplikaciju.
e gle ovak stvari stoje imam dva kompa jedan router i dok sam nosil komp na čiščenje od virusa
ovaj tam kaj radi u servisu mi je stavil taj program pv 92 tray a ja sam ga zabunom obrisal sa kompa
a taj je program kao protiv krađe neta nabijanja računa da mi se netko drugi ne spoji
ili nekaj za telefon nemam pojma uglavnom ja ga ne mogu naći na netu da si ga skinem
samo da ti napomenem nemam dwd pošto mi je ovaj u servisu kao odpojiijo rekao da ne valja
pa ja sad ne mogu nikaj deinstalizirati daj se javi pa mi pomogni oko toga ako si voljan pomoći
bio bi ti zahvalan
Hmmm... taj program kaj "nabija" račun je dialer. Ako sam te ja dobro skužio, na net se spajaš preko adsl-a ali imaš i modem u kompu. Ovako, iščupaj tel. kabel iz modema i sve rješeno, Dialer se ne more prikačiti na adsl jer mu trebaju analogni signali, a ne digitalni (mrežna kartica - adsl - centrala komunikacija je digitalna a ne kao kod situacije modem - centrala di je analogna). Ugl, išćupaj tel. kabel iz modema i miran si. Ako ti je taj pv 92 tray jako prirastao srcu, probaj ga vratit kroz system restore...
nemrem reinstalizirati kad sam obrisao tam iz dodaj ukoni programe tak da je tamo sve obrisano nemam ništa tamo
Pa kakve to veze ima?? Idi na Start - All programs - Accessories - System tools - system restore i odaberi restore computer to earlier time. odaberi neku točku (ako si obrisao program jučer npr. onda odaberi točku od prije 2 tjedan ili tako neš) i klikni next. komp se resetira i program će biti vraćen.
obrisal sam ga do kraja tamo u dodaj odkloni programe kužiš ti ne mogu ga nikako vratiti kad je obrisan zato pitam ako ima na netu gdje taj pv 92 tray za skinuti na netu pa da si ga ponovo instaliram kak me nitko ne kuži???
A jesi ti nedokazan. System restore ga MORA vratit, barem pokušaj. Inače, kao zamjenu imaš T-Com AntiDialer. To ti je isto ko taj vražiji pv92.