Pronalazak SPtv-a

poruka: 14
|
čitano: 6.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a
Vjeovatno ste čuli za tu novu televiziju, ja bih želio pogledati ogled Alkara i Zadra u košarci, pa me zanima zna li tko na kojem se kanalu nalazi navedena televizija?
15 godina
protjeran
Re: Pronalazak SPtv-a
ivan-zd kaže...
Vjeovatno ste čuli za tu novu televiziju, ja bih želio pogledati ogled Alkara i Zadra u košarci, pa me zanima zna li tko na kojem se kanalu nalazi navedena televizija?

Program počinje s emitiranjem danas u 17:00 a ako ti tv nije pronašao kanal automatski skeniraj i bude ti našao program.

Uskoro moj.....
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

Televizija kreće danas od 17 sati, ali neznam na kojem ce se kanalu nalazit. Pretpostavljam da ce biti (za one koji imaju samo digitalni prijemnik) na mjestu gdje pisu kanali hrt 3 i hrt 4. DA če to tzamjenit. Pa ako imaš digitalni uređaj samo u 17 00 sati ponovo pretraži progarame i nači če ti 100 %

17 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a
Imam digitalni uređaj,ali je bilo nekih problema s njime pa sam ga odstranio.Međutim mogao bih ga popodne pokušati ponovno montirati...Ako ne morat ćemo ručno ...(tražiiti program)
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...
Imam digitalni uređaj,ali je bilo nekih problema s njime pa sam ga odstranio.Međutim mogao bih ga popodne pokušati ponovno montirati...Ako ne morat ćemo ručno ...(tražiiti program)

Pa kako gledaš tv bez digitalnog??. Ako ti tv več ima digitalni netreba ti onda uređaj, samo ponovo pretraži programe. Za max tv i ostale usluge neznam dal če imat te programe, al če vjerojatno imat.

17 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a

ja jos ne mogu pronac taj program?!

17 godina
neaktivan

Mozda tvoj odasiljač ne emitira na tom mux-u (ja imam i kapital net i sportski i dodatno prazne hrt3 i 4)

vidi sportska emitira u 16:9...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2011 17:53 (EnlightenedPhoenix).
17 godina
neaktivan

meni pronade kapital ali nema nista na njemu.. ovaj hrt3 i SPtv nema nigdje... shit obicni ta nasa tv!!

17 godina
neaktivan
pa ocito ti je preloš signal... ne znam... probaj malo se igrati s antenom...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a

evo iman strongov 5203 dvb-t skeniram i nađe mi progame i sve u redu osim što mi je sve maknuo na kanale od 800 do 812, i nikako nemogu vratiti na staro hrt na 1 hrt2 na 2 i tako dalje a sad mi je hrt1 na 800 a hrt2 na 801, jel netko zna riješenje problema

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
14 godina
neaktivan
odes na namjestanje (1.) i oxaberes numeriranje kanala ili LCN kliknes na ti i iskljuci
16 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a

Meni najnormalnije na svim televizijama i reciverima našla sve nove kanale...

SPtv

CMC

KN

HRT 3

hrT 4

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
15 godina
neaktivan
Pronalazak SPtv-a

Svida mi se CMC jos :D

14 godina
neaktivan
ovako imam strong srt 5203 i kada stavim 16:9 slika mi stoji 10 sec. pa odskoci itd. kako to rijesit
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice