- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Program počinje s emitiranjem danas u 17:00 a ako ti tv nije pronašao kanal automatski skeniraj i bude ti našao program.
Televizija kreće danas od 17 sati, ali neznam na kojem ce se kanalu nalazit. Pretpostavljam da ce biti (za one koji imaju samo digitalni prijemnik) na mjestu gdje pisu kanali hrt 3 i hrt 4. DA če to tzamjenit. Pa ako imaš digitalni uređaj samo u 17 00 sati ponovo pretraži progarame i nači če ti 100 %
Pa kako gledaš tv bez digitalnog??. Ako ti tv več ima digitalni netreba ti onda uređaj, samo ponovo pretraži programe. Za max tv i ostale usluge neznam dal če imat te programe, al če vjerojatno imat.
ja jos ne mogu pronac taj program?!
Mozda tvoj odasiljač ne emitira na tom mux-u (ja imam i kapital net i sportski i dodatno prazne hrt3 i 4)
vidi sportska emitira u 16:9...
meni pronade kapital ali nema nista na njemu.. ovaj hrt3 i SPtv nema nigdje... shit obicni ta nasa tv!!
evo iman strongov 5203 dvb-t skeniram i nađe mi progame i sve u redu osim što mi je sve maknuo na kanale od 800 do 812, i nikako nemogu vratiti na staro hrt na 1 hrt2 na 2 i tako dalje a sad mi je hrt1 na 800 a hrt2 na 801, jel netko zna riješenje problema
Meni najnormalnije na svim televizijama i reciverima našla sve nove kanale...
SPtv
CMC
KN
HRT 3
hrT 4
Svida mi se CMC jos :D