Problem s djecom

poruka: 21
|
čitano: 2.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem s djecom

Imam problem s djecom, svaki dan ispred kuce na raskrsnici igraju fudbal, udaraju loptom u prozor, vrata, kucu, polomili su mi nekoliko tarabica na ogradi, .komsiji koji je u inostranstvu razvalili ogradu.. Radi se o djeci izmedju 13 i 15 godina, sta uraditi?

10 godina
neaktivan
Problem s djecom

Polomit im kosti

14 godina
neaktivan
Re: Problem s djecom
AXL ROSE kaže...

Imam problem s djecom, svaki dan ispred kuce na raskrsnici igraju fudbal, udaraju loptom u prozor, vrata, kucu, polomili su mi nekoliko tarabica na ogradi, .komsiji koji je u inostranstvu razvalili ogradu.. Radi se o djeci izmedju 13 i 15 godina, sta uraditi?

jesi naso forum na kojem ces to pitat ahhahaha  ne znam iskreno, ja bi vjerojatno izgubio zivce, ali vidim da si ti dosta izdrzo, probaj upozoriti jedanput,dvaput i max treci put, a onda bi mogao cak zvat policiju jer ono unistavaju ti imovinu kaj ne.

10 godina
neaktivan

Pa kontam da su ovdje inteligentni ljudi :), problem je u tome sto u 4 kuce koje se nalaze oko raskrsnice nije niko zivio, tako da su ta djeca odrasla tu, opominjao sam ih ali nevrijedi, i ja sam izgubio zivce, dodje mi da pijem nesto za smirenje, poludise me.

10 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Polomit im kosti

Haha, pa na robiju, tamo bi imao mir, haha

17 godina
Problem s djecom

malo kod mama njihovih na kafu pa hopa cupa

10 godina
neaktivan

Ako odem na kafu kod mama, sta ce tate reci :D, djeca su veoma bezobrazna, kontam da je to sve do roditelja, pa ne znam da li bi pomogao razgovor s njima, mada cu morati i to pokusati ili odseliti.

10 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Ako odem na kafu kod mama, sta ce tate reci :D, djeca su veoma bezobrazna, kontam da je to sve do roditelja, pa ne znam da li bi pomogao razgovor s njima, mada cu morati i to pokusati ili odseliti.

10 godina
neaktivan
Problem s djecom

Odgovor je jednostavan.....probuši im loptu!!! 

10 godina
neaktivan
KITOSAUR kaže...

Odgovor je jednostavan.....probuši im loptu!!! 

Jednu loptu uzeo sa balkona, drugu iz dvorista, nista, opet dolaze

15 godina
Problem s djecom

Sto si gori prema njima i oni ce biti prema tebi.Jednostavno ih zamoli da vas uznemiravaju i da se "prebace" na neko drugo mjesto.

volim sto vole mladi
16 godina
neaktivan
Problem s djecom

Ovo im pusti i neće više dolazit Baja Mali Knindza - Komunjare

10 godina
neaktivan
tpg kaže...

Sto si gori prema njima i oni ce biti prema tebi.Jednostavno ih zamoli da vas uznemiravaju i da se "prebace" na neko drugo mjesto.

Vec smo se zavadili i sad namjerno prkose, tako da si u pravu sto si napisao da sto sam gori prema njima da ce biti i oni prema meni, pokusavao sam i lijepo ali ne ide.

10 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Ovo im pusti i neće više dolazit Baja Mali Knindza - Komunjare

Hahahah, nasmija me pravo :)

10 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Kazem ja da je to sve do roditelja, danas razgovarao s majkom od jednog djeteta i kaze ona nista se tu ne moze, djeca su tu navikla i ona ce i dalje dolaziti, kazem ja pa polomise mi ogradu, kaze ona sigurna sam da moj sin nije, strasno

14 godina
neaktivan
Problem s djecom

Kupi im Minecraft, WoW ili neku drugu pi*dariju, za koji dan neće više nikoga biti vani, garantirano.

14 godina
neaktivan
Problem s djecom

Uzmi šlauf i poliji ih vodom svaki put kad ti dođu pred kuću.
Kad pobjegnu, uzmi loptu i nožem je iskasapi da te vide.
Ako opet budu dolazili, znaš...

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Problem s djecom

postavi ruter sa otvorenim wifijem kod susjeda sto se odselio

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
10 godina
neaktivan
Problem s djecom

Kad sam ja bio klinac nikakve prijetnje nisu palile, ni policija, ni busenje lopte niti ista drugo. Dok nam covjek nije dosao i normalno popricao sa nama i onda smo se smirili.

Uglavnom, prijetnjama neces nista postici, niti policijom jer klince to ne dira, prvo popricaj sa djecom ako mozes, a ako ni to ne sredi situaciju alarmiraj roditelje.

Clueless gamers shouldn't judge
14 godina
Problem s djecom

zračnica? i meni su mačke dodijavale, pa rekoh nečete razbojnici. sad hebu mater susjedima niz ulicu 

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
10 godina
protjeran

gle, ovisi želiš li biti donekle dobra osoba ili govno koje ih se samo želi riješiti. odi do njihovih staraca, popričaj sa njima. ako tako ne ide, zovi policiju i socijalnu radnicu pa sve prijavi. djeca su maloljetna, uništavaju tuđu imovinu, igraju se na cesti bez nadzora roditelja, bla bla. ma zapapri im koliko god možeš. svaki put kad naprave sranje, zovi policiju. kada počnu dobivati kaznene prijave za uništavanje imovine ili ih posjeti socijalna radnica, možda prestanu. ili poludi do kraja, uzmi odvjetnika i sve daj na sud

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice