ja kad doniram za stranicu hocu da se to potrosi za server stranice,a ne da si neki tam koji drka k. cijeli dan to stavlja u džep
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja kad doniram za stranicu hocu da se to potrosi za server stranice,a ne da si neki tam koji drka k. cijeli dan to stavlja u džep
a kako ti znas da je to tako?jer je jedan debil parabolic reko xd
Nije parabolic maznuo lovu nago trenutni owner i bivsi coder. Niste pozorno citali,sve vam pise u logu
Mene iskreno bk tko je to rekao. Sve mi je jasno iz danih logova i slika. A vidim da je i cijeli staff otišao, ne bi staff odlazio bez razloga... Ja više ne mislim ni lipe dat toj stoki lopovskoj, dok god taj Yrb vodi tamo donacije.
ma kakav parabolic te napada
pa nismo od jucer
sami kuzimo neke stvari koje se događaju na trackeru
Najnovije.Net se gasi?
Zna li netko jeli to samo hir neki ili ozbiljno?
Link: http://www.najnovije.net/announces/tracker-najnovije-net-se-gasi-31-05-2013-t17412-50.html
jedan od najstarijih trackera na području EX YU odmah poslije medioteke, ali ruku na srce to je uvijek bilo smeće od trackera, pre malo seedera i još manje materijala, ali ipak bili su prisutni u P2P zajednici dugo vremena za to RIP...
ma kakav parabolic te napada
pa nismo od jucer
sami kuzimo neke stvari koje se događaju na trackeru
Prvo i osnovno parabolica su napadali oni koji koji mu nisu dorasli kako mentalno, tako ni kreativno, čovjek je praktički sam držao tracker na životu kao administrator, dakle od odobravanja torrenata, pa sve do tupavih odgovora na PM upučenim staffu, dosta vremena sam provodio na IRC kanalu di bi se međusobno sprdali na vlastite "mane" čovjek je jednostavno bio zajebant, a i kada bi nekoga kickao sa IRC-a vratio bi ga sutra dan kao da se nije ništa desilo, isto tako dok su owner(i) ladili jaja, a imaju IP adrese koje su banane opet bi dozvoljavao istim korisnicima da se ponovo registriraju putem pozivnica...da ne govorim kolikoj količini ljudi je srediio spojivost preko team viewera i ne samo spojivost, nego gro drugih stvari, čovjek je malo crnohumoran, ali bez obzira na sve uvijek vam je (kome se htjelo bio na rasplaganju) nikako ne mogu skužit mimoze kojima sve mora bit servirano zdravo za gotovo, i onda kada čovjek (jer je čovjek) izgubi živce seru po njemu u najmanju ruku kao da ih je otkinuo od sise..
Na dalje ima jako puno korisnika THR-a donatora ili barem onih koji su to bili, pa jedan bivši koder troši lovu na kocku, alo ljudi vi mu plaćate kockanje (na žalost jedan sam od njih) ne dajite lovu šugavoj propalici... u samome početku rada trackera je bio glavni nekih 2~3 godine (zadužen za donacije) i od jednom, nakon 2 godine se pojavi i kompletni staff ga odjebe aloooo?!
Lik proserava da je on uvijek na THR-u, čak i priznaje da je zasra,a li će navodno vratit UKRADENO, sad je opet on gazda flay-a je zgnjećio kao muhu, staff se makao, a vi donirajte slobodno, ako ste toliko glupi....
Sad hoces reci da taj parabolic kao admin nije cijelo vrijeme znao sta se desava sa donacijama? Da mu nisu mozda pasali privatni staff mitinzi a sad kad toga vise nema odjednom je brizan za donacije? Zna se da je yrb smece od covjeka ali nije ni parac puno bolji i tome ide u prilog da su si sve ove godine pasali jako dobro,stovise bili kao prst i nokat. Oduvijek je poznato da tamo netko mazne donacije pa neznam sta se sad svi tome cude kao da se desilo prvi puta
Sad hoces reci da taj parabolic kao admin nije cijelo vrijeme znao sta se desava sa donacijama? Da mu nisu mozda pasali privatni staff mitinzi a sad kad toga vise nema odjednom je brizan za donacije? Zna se da je yrb smece od covjeka ali nije ni parac puno bolji i tome ide u prilog da su si sve ove godine pasali jako dobro,stovise bili kao prst i nokat. Oduvijek je poznato da tamo netko mazne donacije pa neznam sta se sad svi tome cude kao da se desilo prvi puta
upravo to,a sad je kao parabolic u oporuci ispo pravo malo nevinasce
Nitko od admina nije znao sto se događa sa donacijama, jer nitko nije imao uvid u račun kojeg je vodio yrb SAM.
Valjda si pročitao onaj tekst, kad je parabolic pokrenuo pitanje donacija i dao ideje za novi račun, sve ovo se dogodilo.
Ne znam valjda treba jos jednom ponoviti, kako se pristup i uvid u račun s donacijama imao SAMO yrb. Tako da je uopce glupo govoriti da se na mitinzima troštio taj novac, yrb par godina nije sudjelovao u nikakvim događajima vezanim uz tracker, osim donacija.
Nitko od admina nije znao sto se događa sa donacijama, jer nitko nije imao uvid u račun kojeg je vodio yrb SAM.
Valjda si pročitao onaj tekst, kad je parabolic pokrenuo pitanje donacija i dao ideje za novi račun, sve ovo se dogodilo.
Ne znam valjda treba jos jednom ponoviti, kako se pristup i uvid u račun s donacijama imao SAMO yrb. Tako da je uopce glupo govoriti da se na mitinzima troštio taj novac, yrb par godina nije sudjelovao u nikakvim događajima vezanim uz tracker, osim donacija.
i ti si se registriro samo da nam to kazes?parabolic?njegovi dupelizci?
Samo user kojemu te konstantne sapunice idu lagano na zive
Ide ti kao na živce, a sam si pokrenuo sapunicu oko toga i imao si volje samo reda radi regati se na forum po tko zna koji put?
Pa ko tu koga **be?
Koliko vidim, napada se na veliko kako se kupuju jahte i mercedesi od donacija.
Čudno da se nije tema pokretala u vrijeme kad donacije nisu bile dovoljne ni za osnovne potrebe trackera, pa je netko morao zavući ruku u svoj džep i doplatiti?
A parabolic je nakon ovoga vjerojatno postao najpoželjnija osoba u staffu bilo kojeg trackera, sva vrata su mu širom otvorena.
Jedva čekaju da im dođe na tracker i onda dila logove uokolo .
..
A parabolic je nakon ovoga vjerojatno postao najpoželjnija osoba u staffu bilo kojeg trackera, sva vrata su mu širom otvorena.
Da moj bajadojaja, covjek zivi samo za torrente i smisao zivota mu je negdje biti staff, pa sada trci okolo po trackerima i gleda hoce li ga tko primiti.
LOL
Covjek je zivio za THR, a boli ga neka stvar i za torrente i druge trackere.
..
Da moj bajadojaja, covjek zivi samo za torrente i smisao zivota mu je negdje biti staff, pa sada trci okolo po trackerima i gleda hoce li ga tko primiti.
LOL
Covjek je zivio za THR, a boli ga neka stvar i za torrente i druge trackere.
Taj debilcic zivi za to da vrijedja i provocira ljude,a kad mu nes kazes bana te,al to nemoze radit u rl jel bi mu neko samarcinu zavalio, pa onda to radi po netu..
OMG!!!, Vlasnik trakera uzima sebi novce!!!
Pa to zna svaka budala, nema tog vlasnika trakera koji sebi u đžep nije spremio. Također se iskorištavaju ova mlađarija i naivci, koje vlasnici postavljaju za moderatore, uploadere itd. Znači, netko će provoditi pola dana ispred ekrana da bi traker funkcionirao, dok će vlasnik stavljati sebi u đžep. Budale enkodiraju, uploadaju, doniraju, kupuju bokseve. A zašto? Eeeee, prvo vas izj..., a onda odj...
Najjače su mi one sheme o trejderima i ekipi šta prodaje pozivnice. To su kao "zli ljudi", iako su sami vlasnici većinom ti koji trejdaju i prodaju.
Na THR-u, koji je bilivit or not, NORATIO, što znači da ne trebaš uploadat ništa, ima najveći forum topik o seedboxevima od svih trakera koji postoje. Vjerujem da se to zove ironija. Klasični primjer naivca vam je ovdje hakerx, kojeg su dobro navukli. Tako on ima hrpu trakera, daje uvjete(koristite li box?).
THR vam je svako malo otvoren i on vam je sasvim dovoljan, a ako hoćete i druge trakere imate what.cd(interview), kad tamo upadnete i uploadate 25 GB uz ratio 1.05, postajete PU(Power User)otvara vam se pdforum "Invites", gdje imate pravo na pozivnice za manje-više sve trakere šta će vam ikada trebati.
Na kraju donirajući,plaćajući seedboxeve, kupujući dvd-e i blurejeve se dovedete u situaciju da potrošite novaca više nego da ste kupovali originale. A i budimo iskreni toliko ogromnu količinu materijala koji se nalazi na trakerima nitko od nas ne može pogledati.
Godišnje iziđe 4-5 filmova, 2-3 igre te 1-2 albuma koje stvarno vrijedi pogledati/odigrati/odslušati, asve ostalo goli k....
Što se tiče samog bijega od THR-a, nije li ekipa sa TS(sada Balkan Elita OMG!!)također napravila istu stvar, pa se nikad nisu uspijeli se nametnuti(btw BE izgleda više kao grobnica), dok THR je samo postao bolji. Tako će i sada. Tamo neka bumbula, zumbula ili šta već ... moš mislit. Ovo je malo područje i malo ljudi općenito znakoristiti trakere, tako da je jedan pravi traker sasvim dovoljan za ove naše prostore.
BTW, je li itko zna zašto je Doktor banan(slika ćelavog max pejna), koji je uploadao crtane. Doktore , pomozite
Mala digresija, yrb nije vlasnik THRa. Samo se nameće i glumi gazdu ;)
Mala digresija, yrb nije vlasnik THRa. Samo se nameće i glumi gazdu ;)
Pa glumio ili ne , nije on otišao nego oni, što znači da je on gazda.
U bt svijetu ima par sličnih slučajeva, recimo zadnji je na BTN-u ili ranije na PTP-u, gdje je gazda potjeran a staff je ostao na trakeru. Znači ne bježi se, nego se bori. Otići sa trakera koji ne samo da je najbolji naš, već mu i većina stranih(visokog levela i dobrog marketinga) ne može parirati nije baš pametna ideja.
Barem je to moje mišljenje
al ajde hvala bogu nisu tolko lame kao Yify i slicni
Zasto je YIFY lame?
Ako sam dobro skužio, on nije potjerao ostale, nego su oni otišli radi njegovog ponašanja.
Mislim i da je bilo pitanje sto ako se svi administratori i moderatori sloze da on ode (slozili su se), pa je rekao nista.
Zasto je YIFY lame?
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/logika-rezolucija-bitrateta/186529.aspx
razmisli
Zasto je YIFY lame?
Hehe, pa nije lame ako imaš crt tv sa 500x300 rezom
Nisam enkoder, ali ti mogu objasniti. Imaš recimo filmove poput Minority Reporta, koji imaju zrnastu sliku i sivo plavu paletu boja dok s druge strane imaš Avatar koji ima čistu sliku i žarke boje. E sad, kada uzmeš bluray ili dvd (znači izvor), ta dva filma ne možeš enkodirati na isti princip. Znači, nema šanse da ta dva filma imaju isti bitrate(bilo kod 1080p, 720p ili 576p), već će Minority Report sigurno imati veći zbog "nečistije slike".
Pravi enkoder enkodira iz IZVORA(samo bluray ili dvd), te radi samplove filma na u određenom rasponu bitrejta ovisno je li enkodira 1080p rip ili 720p rip.
To ti otprilike ide ovako. Enkoder enkodira 720p rip i on ima bitrejt raspon između 4000 i 5000(ovo samo primjera radi). Tada on radi samplove ripa po 10 bitrejta(prvo 4010, pa 4020, itd pa sve do 5000). Onaj sample za koji on misli da je najbolji(što manji i što kvalitetniji), po njemu enkodira cijeli film. Ekstremi(bilo da je min ili max bitrejt) se koriste u nekim ludim , graničnim slučajevima ako ih uopće ima.
To znači da pravi enkoder potroši i do par dana da bi enkodirao neki film.
Likovi na ptp-u koriste početničke alate za enkodiranje(handbrake), a ne prave alate kao recimo ekipa sa x264 ili aw.hd-a ili hdbitsa. Ipak mislim da koriste izvore za enkodiranje umjesto ripova kao što koristi YIFY. Ako imaš TL, morao si primjetiti hrpu br ripova koji su upravo to.
Znači , netko uzme 1080p rip i to enkodira, što nije dopušteno na trakerima gore navedenim, jer ovi drže do sebe i žele ponuditi korisnicima najbolje.
Treći primjer su ti scene releases koja koriste izvor, ali zbog svojih internih pravila i brzine izbacivanja enkodiraj sve filmove na istu shemu, pa su im zato i ripovi puno lošiji od p2p izdanja.
Uglavnom, na kraju ti bude da jedan 576p rip sa x264 je kvalitetniji nego 1080p scene release rip istog filma.
tl;dr za kvalitetne ripove je potrebno par dana i enkodiraju se iz izvora, dok lame enkoderi samo ubace u stroj pa šta ispadne pritom ne koristeći u većini slučajeva ni izvor već neki rip(većinom scene rip koji je sam po sebi loš).
Ako netko ima crt tv na kojem gleda, mislim da je njemu manje više svejedno.
Kažem ,nisam stručnjak ali mislim da je to to uglavnom.
kaj se tice testiranja da ,ali osim samog bitrateta testiraju se i postavke
najbitnije su psy-rd ,qcomp,aq-strenght
kod Yifi one su za svaki film iste
ma yify je cist ok i na mom fullhd monitoru... kvaliteta slike je sasvim ok za velikcinu filea, zvuk je jedino los, a i to mi nesto nije bitno posto nisam audiofil i nemam neki 5.1 sustav preko kojeg gledam filmove
zelim reci - i yify ce posluziti kada zelim pogledati neko ''smece'' tipa - danas sam skinio yify release ''Hansel and Gretel Witch Hunters'', pogledam, shift+del i pozdrav... a skinio sam u 20min posto je file mali
yify je zakon iako priznajem da 90% filmova skidam na private tracerima velicine min. 4gb
ma yify je cist ok i na mom fullhd monitoru... kvaliteta slike je sasvim ok za velikcinu filea, zvuk je jedino los, a i to mi nesto nije bitno posto nisam audiofil i nemam neki 5.1 sustav preko kojeg gledam filmove
zelim reci - i yify ce posluziti kada zelim pogledati neko ''smece'' tipa - danas sam skinio yify release ''Hansel and Gretel Witch Hunters'', pogledam, shift+del i pozdrav... a skinio sam u 20min posto je file mali
yify je zakon iako priznajem da 90% filmova skidam na private tracerima velicine min. 4gb
A da odseedas taj mali file?
pa seedam nekad i piratebay stvari, najmanje 24h
da ne zivim u hrvatskoj vjerojatno bi seedao 24/7
pa seedam nekad i piratebay stvari, najmanje 24h
da ne zivim u hrvatskoj vjerojatno bi seedao 24/7
Odseedaj sve. Nema veze sto zivis u hrv, i ja zivim, imam 640 kbps vezu i stalno PC radi preko vikenda i preko tjedna osim kad nema doma nikoga :)
Jos ako imas na nekim trackerima bonus bodove za seed, kud ces bolje po satu bodovi i to razmjenis kao up :)
ne vidim zasto bi netko uopce trosio vrijeme na takve filmove
vjeruj mi, skidam i za druge ljude, ne samo za sebe