Prestanak pušenja.

poruka: 35
|
čitano: 8.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Prestanak pušenja.
Shumy kaže...

Sad,oko toga izaziva li bolesti ili ne? Nemam pojma. Znam neke ljude koji nikad u životu nisu pušili pa su oboljevali (neki čak i od raka pluća),dok su neki pušači znali doživjeti i duboku starost.

Jebiga,kako mi bude suđeno tako ću krepat. Ne zamaram se puno oko tih stvari.

Ovo je laganje samom sebi... Statistike i sve analize i proučavanja su dokazala da pušenje debelo šteti zdravlju... A kajat ćeš se tek kad ti bude kasno...

Ne razumijem uopće zašto bilo tko počinje pušiti.

13 godina
evo bas citam komentare, i evo moram se pohvaliti danas mi je drugi dan nepusenja, u ustima su mi non stop bomboni, inace imam 21 godinu pusackog staza, bila su prekidanja dva puta ukupno 2 godine, tako 19 godina se trujem i nazalost smeta mi. i da kazem moja osjetilo sluha se povecalo u kaficu cujem svaki zvuk upaljaca bacim :-) iskreno da mi ne smeta nebi se nikada ostavio cigara, volim ih al mi smetaju
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Ovo je laganje samom sebi... Statistike i sve analize i proučavanja su dokazala da pušenje debelo šteti zdravlju... A kajat ćeš se tek kad ti bude kasno...

Kaje se i moj stari cijeli život za neke stvari,pa je preživio i još je na nogama.

Laganje? Ne bih rekao. Govore da je masna hrana štetna,kava,alkohol i slično... pa su svejedno i dalje živi ti koji to sve konzumiraju

John Rambo
15 godina
Shumy kaže...
lllnuclearlll kaže...

Kaje se i moj stari cijeli život za neke stvari,pa je preživio i još je na nogama.

Laganje? Ne bih rekao. Govore da je masna hrana štetna,kava,alkohol i slično... pa su svejedno i dalje živi ti koji to sve konzumiraju

znam ja i za dosta živih narkomana, to znači da heroin nije štetan? dost dobar argument...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

znam ja i za dosta živih narkomana, to znači da heroin nije štetan? dost dobar argument...

A heroin i kava su kao isti u istim količinama?

BTW drogu nisam ni spominjao,a usporedba ti je vrlo jaka.

To je isto ko da sam ja rekao da je isto popiti deci piva i deci rakije od 22 gradi.

John Rambo
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 13:34 (Shumy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice