Praksa

poruka: 7
|
čitano: 1.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Praksa
pitanje

Pozdrav svima, evo zanima me zna li netko gdje se može na praksu pošto morama odradit 2 tjedna. naravno smjer sam tehničara za računalstvo pa pitam. Hvala na odgovorima.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Praksa

Gdje živiš?

Q6600 (3.2Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
16 godina
neaktivan
Praksa
autorov komentar

Zagreb

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
protjeran
Praksa

Javi se ovdje : http://www.polar.hr/posao/honorarni-studentski-poslovi/

i nazovi gazdu.

Ili pitaj u Končaru.

...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
16 godina
neaktivan
Praksa
autorov komentar

Nisam napisao moja greška nisam na faksu nego srednja...

16 godina
protjeran
RE: Praksa
Seky kaže...

Nisam napisao moja greška nisam na faksu nego srednja...       

...skužio sam da niste na fakultetu, nego da ste srednjoškolac iz razloga što se tehničar....samo sa javite gazdi i porazgovarajte s njim, nemate što izgubiti. Već su oni imali iskustva sa srednjoškolcima...
...baš je dobro vidjeti ti Vas opet..
17 godina
neaktivan
Praksa

Ima li još koja preporuka nisam ni ja još odlučio pa savjet više dobro dođe

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice