Evo zanima me gdje mislite raditi preko ljeta,biti na praksi ili radit preko učeničkog servisa ,da si nekaj zaslužimo za nove konfe, grafulje...
-ja trenutno obavljam praksu milsim , ostati oko mjesec i pol ,naravno praksa je plaćena tak oko 1500kn
Evo zanima me gdje mislite raditi preko ljeta,biti na praksi ili radit preko učeničkog servisa ,da si nekaj zaslužimo za nove konfe, grafulje...
-ja trenutno obavljam praksu milsim , ostati oko mjesec i pol ,naravno praksa je plaćena tak oko 1500kn
Mornar na brodu. Plaća dobra, puno cura i vesela atmosfera. Samo što ja ne namjeravam te novce potrošiti na novu konfu. nego sve ide na sex, drogu i rocknroll.
A šta ćeš samo jednom se živi.
ja sam isto na praksi....;)--
"popravljam PC-jeve...ali ugl.....najcesce instaliram windowse...(XP)..
ja trenutno radim u lučici, plaća izvrsan 30 kn po uri, radi se od 8 do 16, nekad i duže, al se sve
to naplati i sub od 8 do 12....znači piturajem, poliram, brusim i perem jahte,a sve pare idu za vozačku..........
Ja iznajmljujem ležaljke na plaži :) plaća *000 kn
Ja čistim sobe,1000kn na misec,radno vrime od 7 pa dok se ne završi:),danas san već u 8 ipo bija doma.
Sad za ljeto valjda idem u iskon i brijem da ću tam ostat i nakon ljeta...
Evo nasao sam slicnu temu,ali malo je stara jbg...
Znaci imam 14 godina i htio bih poceti raditi preko ljeta bilogdje da mogu zaraditi neke novce.Netrebaju biti neki veliki novci al bar nesto.
Da li to uopce mogu u svojim godinama i gdje bih to mogao?
Pozdrav i poštovanje svim forumašima prije svega. Novi sam ovdje, pa imam pitanje ju vezi teme koja je navedena.Da li ima tko iskustva sa održavanjem teniskih terena u Umagu?Naime cuo sam da su smjestaj i hrana osigurani (3 obroka), ali želim se jos malo bolje propitati pa ako ima vas koji ste to radili da mi kažete kako je vama tamo bilo, kakav je smjestaj i to i placa naravno. Pozdrav jos jednom i svako dobro.