Pomoć oko imena za rock band

poruka: 96
|
čitano: 36.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Pomoć oko imena za rock band
i_rambo_plache kaže...

Digitalni fotić? Nemoj mi samo reći da nitko iz benda nema fotić koji snima video??? Snimi pa stavi na YT, nije bitno koja kvaliteta...

@ tionio

"imam ja samo fotke i neki amaterski videic sniman mobom na kojem se nis ne cuje jer sve krci i nis ne vidi jer je bila noc...tako da..."

Kako ste svirali bez svjetla i struje? Em ne vidiš, em nemaš gdje gitaru priključit...

nismo svirali bez svijeta, baz naprotiv bilo je paar reflektora...al da je bio dan tj. jako svijetlo, mozda bi se nes i vidlo...a na nekom mobu se nis ne vidi...a sto se tice kamere na aparatu, imam ja 5d m2 koji snima i u HD-u...al nedam ga nikome Belji seSmijeh, malo je preskup da bi ga nekom (ne bas trijeznom) dao na festi...i tako sve pada u vodu....

EDIT: imam ja jako puno snimaka, al ni iz jedne nemogu prepoznat koju tocno pjesmu sviramo...cuje se samo nekakav ritam...al nis vise...jer su mikrofoni na mobovima jedan veliki k****...dodji ti pa nas snimi Cool

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 18:13 (Tionio).
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...
i_rambo_plache kaže...

Digitalni fotić? Nemoj mi samo reći da nitko iz benda nema fotić koji snima video??? Snimi pa stavi na YT, nije bitno koja kvaliteta...

@ tionio

"imam ja samo fotke i neki amaterski videic sniman mobom na kojem se nis ne cuje jer sve krci i nis ne vidi jer je bila noc...tako da..."

Kako ste svirali bez svjetla i struje? Em ne vidiš, em nemaš gdje gitaru priključit...

nismo svirali bez svijeta, baz naprotiv bilo je paar reflektora...al da je bio dan tj. jako svijetlo, mozda bi se nes i vidlo...a na nekom mobu se nis ne vidi...a sto se tice kamere na aparatu, imam ja 5d m2 koji snima i u HD-u...al nedam ga nikome Belji seSmijeh, malo je preskup da bi ga nekom (ne bas trijeznom) dao na festi...i tako sve pada u vodu....

Pa valjda imate probe... Kad se okupite i zasvirate, uključite kameru i voila!

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Pa valjda imate probe... Kad se okupite i zasvirate, uključite kameru i voila!

ok....mozda bi i mogao, samo opet to ti je SLR fotoaparat i on ti nema autofocus na videu....ok nema veze, bitno da je zvuka......snimim ti, al nezz kad cemo moc, jer je bubnjar isao na nekakva predavanja pa ga nece biti mjesec/ dva....(a taman cemo se onda pocet spremat za feste na maskarama)....tako da....ako ova tema izdrzi do tada(a sumnjam)...postat cu ti..nema beda...samo do tada cemo mi vec nes smisliti sto se tice naziva

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 18:21 (Tionio).
16 godina
Deus ex machina kaže...

Ma nema boljeg imena za bend od Breathing Paranoia

(da se i ja malo k*rcim - http://www.myspace.com/breathingparanoia )

P.S. Moja omiljena ceda su Indoctrination i Pagan

I ja :  http://www.myspace.com/cardwell4  

@Tonio

Probajte posudit od nekoga video kameru, mi smo bili iznenađeni kako se može dobro ulovit zvuk na nju.

Ima još jedna opcija koja je dobra u poćetku: uzmeš mob ili diktafon, staviš ga negdje u prostoriji gdje je otprilike isto udaljen od pojačala i bubnjeva i pokriješ ga s dekom ili majcom (ubije visoke tonove al može se čut odsvirano, za početak dovoljno).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2009 21:20 (Feya).
16 godina
Feya kaže..

@Tonio

Probajte posudit od nekoga video kameru, mi smo bili iznenađeni kako se može dobro ulovit zvuk na nju.

Ima još jedna opcija koja je dobra u poćetku: uzmeš mob ili diktafon, staviš ga negdje u prostoriji gdje je otprilike isto udaljen od pojačala i bubnjeva i pokriješ ga s dekom ili majcom (ubije visoke tonove al može se čut odsvirano, za početak dovoljno).

ok....sam da se bubnjar ne vrati, ako ne nadjemo drugog u medjuvremenu, jer..nismo bas zadovoljni...al nemas ga duse otpustit jer smo ja i on osnovali sve to i zajedno trazimo gaze i tako dalje....no dobro necemo sad drobiti offtopic, docim nes snimim odma postam, al napominjen da nece biti uskoro, mozda otvorimo i myspace!!

17 godina
neaktivan
Pomoć oko imena za rock band

I dalje malo offtopic...

Dragi moji, Metallica je svoj No Life 'Till Leather Demo, 82' snimila s nečim ovakvim (slika dolje).

Da mi danas sa svim điđa miđama ne možemo snimiti jednu pjesmu s gaže je... vrlo nevjerojatno! Namigiva

When we start to rock, we never... want to stop again! When we start to rock, we never... want to stop again!
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice